Bolu Dağı Geçişinde Kaza: 6 Ölü
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Metrodan herkes bu derece sikayetciyken neden bakanlık yada ilgili kurum nereyse ilgilenmiyolar, sokakta mı buluyo inlanlar canini. Gecende kaza oldu metronun haberde gormustum.
Zorunlu olmadigi surece binilecek bi firma degil.Pamukkale akar.
hocam şikayetçisinde bak dün akşam gözümün önünde kontrolleri yapıldı. lastikleri ölçüldü araçların 2.5 mm diş kalınlığı çıktı yasalara göre uygun..
aracın kağıdı küreği takometresi cartı curtu tam, biletler tc no alınarak doğru kesilmiş yasa dışı hiçbirşey yok, mobeseye göre öğrendiğim hızı 98 km imiş yasal sınırda e şimdi gerekli bakanlık ne yapsın ? yağmurda kızaklamış araç.. bahane mi tabi ki değil, savunmuyorum da ama elde nasıl bi delil olacak üstad bu adamları suçlamak için ? -
khonyalim bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
Metrodan herkes bu derece sikayetciyken neden bakanlık yada ilgili kurum nereyse ilgilenmiyolar, sokakta mı buluyo inlanlar canini. Gecende kaza oldu metronun haberde gormustum.
hocam şikayetçisinde bak dün akşam gözümün önünde kontrolleri yapıldı. lastikleri ölçüldü araçların 2.5 mm diş kalınlığı çıktı yasalara göre uygun..
aracın kağıdı küreği takometresi cartı curtu tam, biletler tc no alınarak doğru kesilmiş yasa dışı hiçbirşey yok, mobeseye göre öğrendiğim hızı 98 km imiş yasal sınırda e şimdi gerekli bakanlık ne yapsın ? yağmurda kızaklamış araç.. bahane mi tabi ki değil, savunmuyorum da ama elde nasıl bi delil olacak üstad bu adamları suçlamak için ?Şoförler ölü mü yoksa hayatta olan şoför var mı? Ölen yolcu yakınlarından biri olsam yapacağım iş hayatta olan şoförü öldürmek olur.
-
RETRET bunu yazdıkhonyalim bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
aracın kağıdı küreği takometresi cartı curtu tam, biletler tc no alınarak doğru kesilmiş yasa dışı hiçbirşey yok, mobeseye göre öğrendiğim hızı 98 km imiş yasal sınırda e şimdi gerekli bakanlık ne yapsın ? yağmurda kızaklamış araç.. bahane mi tabi ki değil, savunmuyorum da ama elde nasıl bi delil olacak üstad bu adamları suçlamak için ?Şoförler ölü mü yoksa hayatta olan şoför var mı? Ölen yolcu yakınlarından biri olsam yapacağım iş hayatta olan şoförü öldürmek olur.
önde yatan devrilen ölülerin tamamının çıktığı otobüste şöför muvin alayı gitti içeride uyuyan şöför sağ çıktı.
-
e sınıfı ehliyeti olan adamı almıcan abi.. o yolları bilen ustası olmuş adamı alacan.. diyarbakırdan istanbula öz diyarbakır ile geldim adam millet uyurken hayvani hızlara çıksada hiç kaza yapmadan geldi..
-
khonyalim bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdı
aracın kağıdı küreği takometresi cartı curtu tam, biletler tc no alınarak doğru kesilmiş yasa dışı hiçbirşey yok, mobeseye göre öğrendiğim hızı 98 km imiş yasal sınırda e şimdi gerekli bakanlık ne yapsın ? yağmurda kızaklamış araç.. bahane mi tabi ki değil, savunmuyorum da ama elde nasıl bi delil olacak üstad bu adamları suçlamak için ?Hocam o zaman soforlerinde var bi sorun. Teknik yada psikolojik sorunu olan adamlar bunlar. Gereken testleri yapacaksin bu anlamda yada direk e sinifi ehliyeti olan adami yapmicaksin bunlara sofor baska bi kisitlama getireceksin cok zor degil.
-
Metronun 23.30 İstanbul Karabük otobüsünü bekliyorum. Şuan burası bayram münasebeti olması dolayısıyla oldukça kalabalık. Seferler saatlerinde hareket edemiyor ve rötar yapıyor. Benim bineceğim otobüsün ise ne zaman geleceğini bilmiyorum. Binince buradan paylaşacağım.
Pikacu tarafından 16/Tem/15 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
adamdaki pişkinliğie bak amk.
soma da 301 kişi öldüğünde de uzunla malum bakanı da aynı pişkinliği yapmıştı.
yok fıtat bilmem ne...
https://twitter.com/hashtag/MetroTurizmiKullanmıyorum?src=hash

cann tarafından 16/Tem/15 02:53 tarihinde düzenlenmiştir -
yazipcikacak bunu yazdı
Metronun 23.30 İstanbul Karabük otobüsünü bekliyorum. Şuan burası bayram münasebeti olması dolayısıyla oldukça kalabalık. Seferler saatlerinde hareket edemiyor ve rötar yapıyor. Benim bineceğim otobüsün ise ne zaman geleceğini bilmiyorum. Binince buradan paylaşacağım.
her ramazan 100 küsür
her kurban 100 küsürbütün bayramlarda trafik kazasında kurban veriliyor şimdi mi ders alıyoruz. bu her sene oluyor. metro müdürü a.koyam
polisler ciddi takip etmeli. -
yazipcikacak bunu yazdıyazipcikacak bunu yazdı
Pikacu tarafından 16/Tem/15 08:13 tarihinde düzenlenmiştir