folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bolu Dağı Geçişinde Kaza: 6 Ölü

Bolu Dağı Geçişinde Kaza: 6 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Metrodan herkes bu derece sikayetciyken neden bakanlık yada ilgili kurum nereyse ilgilenmiyolar, sokakta mı buluyo inlanlar canini. Gecende kaza oldu metronun haberde gormustum.

Zorunlu olmadigi surece binilecek bi firma degil.Pamukkale akar.

hocam şikayetçisinde bak dün akşam gözümün önünde kontrolleri yapıldı. lastikleri ölçüldü araçların 2.5 mm diş kalınlığı çıktı yasalara göre uygun..
    aracın kağıdı küreği takometresi cartı curtu tam, biletler tc no alınarak doğru kesilmiş yasa dışı hiçbirşey yok, mobeseye göre öğrendiğim hızı 98 km imiş yasal sınırda e şimdi gerekli bakanlık ne yapsın ? yağmurda kızaklamış araç.. bahane mi tabi ki değil, savunmuyorum da ama elde nasıl bi delil olacak üstad bu adamları suçlamak için ? 

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    khonyalim bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Metrodan herkes bu derece sikayetciyken neden bakanlık yada ilgili kurum nereyse ilgilenmiyolar, sokakta mı buluyo inlanlar canini. Gecende kaza oldu metronun haberde gormustum.

hocam şikayetçisinde bak dün akşam gözümün önünde kontrolleri yapıldı. lastikleri ölçüldü araçların 2.5 mm diş kalınlığı çıktı yasalara göre uygun..
    aracın kağıdı küreği takometresi cartı curtu tam, biletler tc no alınarak doğru kesilmiş yasa dışı hiçbirşey yok, mobeseye göre öğrendiğim hızı 98 km imiş yasal sınırda e şimdi gerekli bakanlık ne yapsın ? yağmurda kızaklamış araç.. bahane mi tabi ki değil, savunmuyorum da ama elde nasıl bi delil olacak üstad bu adamları suçlamak için ? 

Şoförler ölü mü yoksa hayatta olan şoför var mı? Ölen yolcu yakınlarından biri olsam yapacağım iş hayatta olan şoförü öldürmek olur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    khonyalim bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Şoförler ölü mü yoksa hayatta olan şoför var mı? Ölen yolcu yakınlarından biri olsam yapacağım iş hayatta olan şoförü öldürmek olur.

önde yatan devrilen ölülerin tamamının çıktığı otobüste şöför muvin alayı gitti içeride uyuyan şöför sağ çıktı.  

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

e sınıfı ehliyeti olan adamı almıcan abi.. o yolları bilen ustası olmuş adamı alacan.. diyarbakırdan istanbula öz diyarbakır ile geldim adam millet uyurken hayvani hızlara çıksada hiç kaza yapmadan geldi..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    khonyalim bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Hocam o zaman soforlerinde var bi sorun. Teknik yada psikolojik sorunu olan adamlar bunlar. Gereken testleri yapacaksin bu anlamda yada direk e sinifi ehliyeti olan adami yapmicaksin bunlara sofor baska bi kisitlama getireceksin cok zor degil.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Metronun 23.30 İstanbul Karabük otobüsünü bekliyorum. Şuan burası bayram münasebeti olması dolayısıyla oldukça kalabalık. Seferler saatlerinde hareket edemiyor ve rötar yapıyor. Benim bineceğim otobüsün ise ne zaman geleceğini bilmiyorum. Binince buradan paylaşacağım. 

Saat 01.00 ve ben suan otobüse bindim ama saati farklı olan bir otobüse bindim. Arkamda büyük bir kalabalığı bırakarak Metro Turizm ile yolculuğuma başlamış durumdayım. 

Pikacu tarafından 16/Tem/15 01:03 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

adamdaki pişkinliğie bak amk.

soma da 301 kişi öldüğünde de uzunla malum bakanı da aynı pişkinliği yapmıştı.

yok fıtat bilmem ne...

https://twitter.com/hashtag/MetroTurizmiKullanmıyorum?src=hash

cann tarafından 16/Tem/15 02:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Metronun 23.30 İstanbul Karabük otobüsünü bekliyorum. Şuan burası bayram münasebeti olması dolayısıyla oldukça kalabalık. Seferler saatlerinde hareket edemiyor ve rötar yapıyor. Benim bineceğim otobüsün ise ne zaman geleceğini bilmiyorum. Binince buradan paylaşacağım. 

Saat 01.00 ve ben suan otobüse bindim ama saati farklı olan bir otobüse bindim. Arkamda büyük bir kalabalığı bırakarak Metro Turizm ile yolculuğuma başlamış durumdayım. 

Saat 04.10 Sabancı Üniversitesini şimdi geçtik. Sağ salim gidiyoruz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

her ramazan 100 küsür
    her kurban 100 küsür

bütün bayramlarda trafik kazasında kurban veriliyor şimdi mi ders alıyoruz. bu her sene oluyor. metro müdürü  a.koyam
    polisler ciddi takip etmeli. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı
    yazipcikacak bunu yazdı

Saat 04.10 Sabancı Üniversitesini şimdi geçtik. Sağ salim gidiyoruz.

Şuan saat 08.10 ve Bolu Çelik Park dinlenme tesislerinde mola verdik. Allaha çok şükür herhangi bir şey başımıza gelmedi. Durmak yok yola devam. ;P

Pikacu tarafından 16/Tem/15 08:13 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4195 Toplam Mesaj: 31
kaza