Börek Dükkanı Açmak
-
Hocam imalat işi çok tefarruatlı. Öncelikle genel muhasebe ni tutacak kişiye danış
İlk problemin senin için şu olacak ürettiğin ürünün üretim iznini alman. Tarım ve hayvancılık tan gelirler bir sürü formalite.
İşyerini unlu mamuller olarak açacaksan satış yeri olarak göster. Üretim izni olan bir firmadan fatura alırsın. Yada lokanta göster. Tabi bunu konuda yine genel muhasebecin yol gösterirse iyi olur. Esnaf veya şirket olman önemli değil. Sonuçta bir odaya kayıt yaptıracaksın.
Kar marjı yüksek olan iştir. Bu kriz olmayaydı iyidi. 55 tl ye aldığımız yağı bugun 85 tl ye alıyoruz. 105 tl ye aldığımız unu 145 tl alıyoruz. 80 tl olan susam şuan 160 tl.
Ama gözün korkmasın . Satış potansiyeli olan bir nokta bulursan, ürününe de güveniyorsan
, Bismillah de başla . Hayırlı olur inşallah.
-
sağolasın arkadaşım
babamın kuzeni börekçilik yapıyormus zaten bende yeni öğrendim
bi ara uğrayıp öğrenicem aklımdakıleri artık
-
benim bile açasım geldi
-
DevilKingtr bunu yazdı
çiğ köfteciler gibi börekçiler moda olmaya başladı , ankara farklı yerlerde içi kaşarla dolu bir börek yapıyorlar gimatta, adam kilo ile satmıo işine gelirse tepsi diyo lavuk, o kadar toklar, demekki para var bu işte.
şu börekten
Antep usulü su böreği. İçindekide kaşar değil farklı tür bir beyaz peynir. Eriyince kaşar gibi görünüyor ve baklava hamuru ile yapılıyor
-
Yazilimci bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
çiğ köfteciler gibi börekçiler moda olmaya başladı , ankara farklı yerlerde içi kaşarla dolu bir börek yapıyorlar gimatta, adam kilo ile satmıo işine gelirse tepsi diyo lavuk, o kadar toklar, demekki para var bu işte.
şu börekten
Antep usulü su böreği. İçindekide kaşar değil farklı tür bir beyaz peynir. Eriyince kaşar gibi görünüyor ve baklava hamuru ile yapılıyor
iyiymis bi yerde gorursem kesin denerim . boregin her turlusu guzel
-
raul bunu yazdıYazilimci bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
çiğ köfteciler gibi börekçiler moda olmaya başladı , ankara farklı yerlerde içi kaşarla dolu bir börek yapıyorlar gimatta, adam kilo ile satmıo işine gelirse tepsi diyo lavuk, o kadar toklar, demekki para var bu işte.
şu börekten
Antep usulü su böreği. İçindekide kaşar değil farklı tür bir beyaz peynir. Eriyince kaşar gibi görünüyor ve baklava hamuru ile yapılıyor
iyiymis bi yerde gorursem kesin denerim . boregin her turlusu guzel
http://leventborekcilik.com/subelerimiz/
-
Çankırıda 1 Kg kıymalı börek 25TL ye satılıyor.
-
serhat8102 bunu yazdı
Çankırıda 1 Kg kıymalı börek 25TL ye satılıyor.
Nasıl börek o burda kıytırık küçük tepsi patatesli börek 70 tl
-
serhat8102 bunu yazdı
Çankırıda 1 Kg kıymalı börek 25TL ye satılıyor.
40 kilo sogana 1 kilo kiyma katiyorlar.
-
konu ile alakasız belki de bir şey sormak istiyorum hazır konu börekler falanken.
aşırı derecede hamur işi tüketiyorum. gece bile kalkıp yaptığım zamanlar oluyor o derece. şimdi bu böreği poğaçayı dışardan alınca kimisi mideyi yakarken kimisinde sorun olmuyor yedikten sonra bu nedendir yahu? yağda mı sorun, hamurda mı mayasında mı nasıl oluyor da rahatsız ediyor böyle ?
edit : yazmayı unutmuşum, umarım istediğiniz gibi olur bol şans.
KotomineKirei tarafından 22/Eki/18 00:35 tarihinde düzenlenmiştir