Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik
-
patron_38 bunu yazdı
Bu nasıl tesadüf ? Patlamadan 1 ay önce yayınlanmış bu bölüm.Boston Maratonu'na araba ile dalıp final çizgine yakın,bir çok sporcuyu öldürüyor.Daha sonra cep telefonu ile arama yapınca iki bomba patlıyor.Şurada Boston Maratonundaki katliamı tartışıyorlar ;

Katliamın arkasındakiler az çok anlaşılıyor buradan.Olan iki kardeşe oldu.İkisi de öldürüldü bildiğim kadarıyla.
-
fbı 2 masum insan öldürdü
-
caagroup bunu yazdıslim_38 bunu yazdıCameL bunu yazdıcaagroup bunu yazdızalimadam bunu yazdı

adamın ayak gitmiş
ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş
bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ?
Patlamadan Saniyeler sonra..

Ek olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?
Haberlerdeki videoda gördüm bunu hocam , net değildi tabiki ama daha önce burda fotoğrafı gördüğümden farkettim arka planda taşıyorlardı, yanımdaki arkadaşım da gördü hatta.
Sanmıyorum ama burda gördüğümüzden bilinç altının etkisiyle o gibi gelmiş de olabilir.
Bir de şu resme bakın ozaman...
Adam zaten Afkanistan de kaybetmiş bacakları...
https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/554702_10151330303920685_53541600_n.jpgİşte Budur Teşekkür Ederim
Hacı o adamı götürdükleri yer hiç afganistana benziyor mu? Adamın bacağı afganistanda koptu Amerikaya getirdiler Amerikada da tekerlekli sandalyeye koyup böyle hastaneye götürüyorlar :)
Gördüğün gibi arkadaki diğer 2 adamda yardıma doğru koşuyorlar o bölgeye.