folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik

Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı

Bu nasıl tesadüf ? Patlamadan 1 ay önce yayınlanmış bu bölüm.Boston Maratonu'na araba ile dalıp final çizgine yakın,bir çok sporcuyu öldürüyor.Daha sonra cep telefonu ile arama yapınca iki bomba patlıyor.Şurada Boston Maratonundaki katliamı tartışıyorlar ;

Katliamın arkasındakiler az çok anlaşılıyor buradan.Olan iki kardeşe oldu.İkisi de öldürüldü bildiğim kadarıyla.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

fbı 2 masum insan öldürdü

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı
    slim_38 bunu yazdı
    CameL bunu yazdı
    caagroup bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

dad

adamın ayak gitmiş 

ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş

bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ? 

Patlamadan Saniyeler sonra..

E
    k olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?

Haberlerdeki videoda gördüm bunu hocam , net değildi tabiki ama daha önce burda fotoğrafı gördüğümden farkettim arka planda taşıyorlardı, yanımdaki arkadaşım da gördü hatta.

Sanmıyorum ama burda gördüğümüzden bilinç altının etkisiyle o gibi gelmiş de olabilir.

Bir de şu resme bakın ozaman...

Adam zaten Afkanistan de kaybetmiş bacakları...

https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/554702_10151330303920685_53541600_n.jpg

İşte Budur Teşekkür Ederim

Hacı o adamı götürdükleri yer hiç afganistana benziyor mu? Adamın bacağı afganistanda koptu Amerikaya getirdiler Amerikada da tekerlekli sandalyeye koyup böyle hastaneye götürüyorlar :)

Gördüğün gibi arkadaki diğer 2 adamda yardıma doğru koşuyorlar o bölgeye.

Toplam Hit: 11918 Toplam Mesaj: 94