Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik
-
unbalanced bunu yazdı
savaş çığırtkanlığı başlıyor yine.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/836436-abdli-gazeteciden-sok-eden-yorum
Düne kadar 2. sınıf insan muamelesi görüyordu bu zenci şerefsiz, müslümanlarmı yaptı bunu ona acaba ? Şimdi kendini adamdan saymış tüm müslümanları öldürelim diyor. Bir insan nasıl olur da bazı kendini bilmezlerin eylemini kocaman bir topluluğa mal edebilir ? Nasıl bir zihniyet bu ?
-
opusdei bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
savaş çığırtkanlığı başlıyor yine.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/836436-abdli-gazeteciden-sok-eden-yorum
Düne kadar 2. sınıf insan muamelesi görüyordu bu zenci şerefsiz, müslümanlarmı yaptı bunu ona acaba ? Şimdi kendini adamdan saymış tüm müslümanları öldürelim diyor. Bir insan nasıl olur da bazı kendini bilmezlerin eylemini kocaman bir topluluğa mal edebilir ? Nasıl bir zihniyet bu ?
adama hem zenci hem şerefsiz diyorsun ondan sonra müslümanlara niye böyle bakıyorlar diye dövünüyorsunuz burada.tamam adamın dediği de mantıklı bir iş değil ama hemen adamı ezmek için ırkını öne sürmekte ayıptır hocam.hani sizin dininiz ırkçılığı yasaklıyordu ?
-
zalimadam bunu yazdı

adamın ayak gitmiş
ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş
bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ?
Patlamadan Saniyeler sonra..
caagroup tarafından 16/Nis/13 13:30 tarihinde düzenlenmiştir
Ek olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?
-
Bomba tam olarak neyden yapılmış? Parça tesirli bomba gibi durmuyor ki adamın ayağı öylece kopsun. Bu işte bir iş var...
-
Bilmiyorum da bu patlama bana saçma geliyor,anlamlandıramadım amk adamlar çok başka bi dünyada yaşıyorlar ne oyunlar ne senaryolar
-
caagroup bunu yazdızalimadam bunu yazdı

adamın ayak gitmiş
ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş
bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ?
Patlamadan Saniyeler sonra..

Ek olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?
patlama alanında o adamı zaten görmen şart değil belki o adam kameranın çekim alanında değildi yada başka bir yere taşımışlardı ama ondan sonra sölediğin tartışmaya açık.
1.Ya orda gerçekden dediğin gibi bir oyun oynanmış özellikle bu resme bakınca bişeyler eksik gibi ( Ama bu teknoloji çağında orda yaşayan binlerce insan varken böyle montaj falan yapamazlar heralde )
2.O kanlar başkalarına ait.Ağır yaralıları hemen kaldırdılar ve hafif yaralılar olay yerinde kalmış yardım bekliyor.
-
hakkaride mehmetçiklerimize patlamaların kralı yapılıyor dünyanın sikinde değil bostonda patlama olmuş banane amk...
yapanıda tebrik ederim daha büyük patlamalarıda beklerim... -
siviller zarar görmemeli. savaştaysan da bu adil değil. hiçbir yerde.
-
DaveReed bunu yazdı
hakkaride mehmetçiklerimize patlamaların kralı yapılıyor dünyanın sikinde değil bostonda patlama olmuş banane amk...
yapanıda tebrik ederim daha büyük patlamalarıda beklerim...aynen ben şırnakteyken yol aramasında düzenek gördüklerinde konvoylar iptal okuyodu pimkiciler gelip imha ediyorlardı. onlarca, yüzlerde kilo patlayıcı bulduklarını imha ettiklerini biliyorum.
-
yapanıda tebrik ederim daha büyük patlamalarıda beklerim...