folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik

Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

Düne kadar 2. sınıf insan muamelesi görüyordu bu zenci şerefsiz, müslümanlarmı yaptı bunu ona acaba ? Şimdi kendini adamdan saymış tüm müslümanları öldürelim diyor. Bir insan nasıl olur da bazı kendini bilmezlerin eylemini kocaman bir topluluğa mal edebilir ? Nasıl bir zihniyet bu ? 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Düne kadar 2. sınıf insan muamelesi görüyordu bu zenci şerefsiz, müslümanlarmı yaptı bunu ona acaba ? Şimdi kendini adamdan saymış tüm müslümanları öldürelim diyor. Bir insan nasıl olur da bazı kendini bilmezlerin eylemini kocaman bir topluluğa mal edebilir ? Nasıl bir zihniyet bu ? 

adama hem zenci hem şerefsiz diyorsun ondan sonra müslümanlara niye böyle bakıyorlar diye dövünüyorsunuz burada.tamam adamın dediği de mantıklı bir iş değil ama hemen adamı ezmek için ırkını öne sürmekte ayıptır hocam.hani sizin dininiz ırkçılığı yasaklıyordu ?

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caagroup
    caagroup's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

dad

adamın ayak gitmiş 

ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş

bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ? 

Patlamadan Saniyeler sonra..

E
    k olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?

caagroup tarafından 16/Nis/13 13:30 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bomba tam olarak neyden yapılmış? Parça tesirli bomba gibi durmuyor ki adamın ayağı öylece kopsun. Bu işte bir iş var...

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Bilmiyorum da bu patlama bana saçma geliyor,anlamlandıramadım amk adamlar çok başka bi dünyada yaşıyorlar ne oyunlar ne senaryolar

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

dad

adamın ayak gitmiş 

ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş

bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ? 

Patlamadan Saniyeler sonra..

E
    k olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?

patlama alanında o adamı zaten görmen şart değil belki o adam kameranın çekim alanında değildi yada başka bir yere taşımışlardı ama ondan sonra sölediğin tartışmaya açık.

1.Ya orda gerçekden dediğin gibi bir oyun oynanmış özellikle bu resme bakınca bişeyler eksik gibi ( Ama bu teknoloji çağında orda yaşayan binlerce insan varken böyle montaj falan yapamazlar heralde )

2.O kanlar başkalarına ait.Ağır yaralıları hemen kaldırdılar ve hafif yaralılar olay yerinde kalmış yardım bekliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hakkaride mehmetçiklerimize patlamaların kralı yapılıyor dünyanın sikinde değil bostonda patlama olmuş banane amk...

yapanıda tebrik ederim daha büyük patlamalarıda beklerim...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

siviller zarar görmemeli. savaştaysan da bu adil değil. hiçbir yerde.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

hakkaride mehmetçiklerimize patlamaların kralı yapılıyor dünyanın sikinde değil bostonda patlama olmuş banane amk...

aynen ben şırnakteyken yol aramasında düzenek gördüklerinde konvoylar iptal okuyodu pimkiciler gelip imha ediyorlardı. onlarca, yüzlerde  kilo patlayıcı bulduklarını imha ettiklerini biliyorum.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Toplam Hit: 11912 Toplam Mesaj: 94