folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik

Boston Maratonunda Patlama 2 Ölü Varmış Şimdilik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    caagroup bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

dad

adamın ayak gitmiş 

ulan ne laanet bi dünyada yaşıyoruz arkadaş

bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ? 

Patlamadan Saniyeler sonra..

E
    k olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?

Haberlerdeki videoda gördüm bunu hocam , net değildi tabiki ama daha önce burda fotoğrafı gördüğümden farkettim arka planda taşıyorlardı, yanımdaki arkadaşım da gördü hatta.

Sanmıyorum ama burda gördüğümüzden bilinç altının etkisiyle o gibi gelmiş de olabilir.

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bazi arkadaslar kafayi yemis. Mensubu oldugunuz dinin peygamberini ornek alin az. 

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

binlerin milyonların katıldığı yere kadar bomba getiriyorsun içlerine değil de kenarlarına koyuyosun niye amacın o ülke insanı zarar vermek değil mi ? gir içlerine patlat en az bu ölenin 100 katı gitsin... Sıra da ki kim acaba savaşıcak...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek
    CameL bunu yazdı
    caagroup bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

dad

adamın ayak gitmiş 

bu fotoğrafın gerçekliğinden benim gibi şüphe duyan varmı ? videolara baktım ancak bu adamı göremedim, üstelik patlamanın olduğu yerde,yerlerde kanlar olmasına rağmen kimsede eksik bir organ yok ? bu adamın videosunu gören duyan bilen varmı, yoksa ikiz kulelerde olduğu gibi montaj içeriklimi ? 

E
    k olarak illuminati ile ilgilenen arkadaşlara sorum aşağıdaki kartla bu olayı bağdaştıranlar var siz ne diyorsunuz ?

Haberlerdeki videoda gördüm bunu hocam , net değildi tabiki ama daha önce burda fotoğrafı gördüğümden farkettim arka planda taşıyorlardı, yanımdaki arkadaşım da gördü hatta.

Sanmıyorum ama burda gördüğümüzden bilinç altının etkisiyle o gibi gelmiş de olabilir.

Bir de şu resme bakın ozaman...

Adam zaten Afkanistan de kaybetmiş bacakları...

https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/554702_10151330303920685_53541600_n.jpg

slim_38 tarafından 17/Nis/13 20:06 tarihinde düzenlenmiştir

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    Zande bunu yazdı
    Nobel bunu yazdı
    Bakalım dinizimiz bize ne diyor;

"Onları nerede yakalarsanız öldürün.sizi çıkardıkları yerden (Mekke'den) sizde onları çıkarın.zulüm ve baskı adam öldürmekten daha ağırdır.Yanlız,Mescidi haram yanında, onlar sizinle savaşmadıkça sizde onlarla savaşmayın.Sizinle savaşırlarsa (sizde onlarla savaşın) onları öldürün.Kafirlerin cezası böyledir." Bakara 191

"Arzu ettilerki kendileri küfre saptıkları gibi sizde sapasınız beraber olasınız.Bu sebeple onlar allah yolunda hicret edinceye kadar içlerinden dost edinmeyin.Eğer bundan yüz çevirirlerse yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün.Onlardan ne bir dost edinin ne de bir yardımcı." Nisa 89

"Hem sizden hem de kendi toplumlarından emin olmak isteyen başkalarını da bulacaksınız. Bunlar her ne zaman fitneye götürülseler ona baş aşağı dalarlar (daldırılırlar). Eğer sizden uzak durmaz, sulh teklif etmez ve ellerini çekmezlerse onları yakalayın, rastladığınız yerde öldürün. işte onlar üzerine sizin için apaçık yetki verdik." Nisa 91

Gördük ki adamlar yaptıkları eylemlerde haklılar fazla söze gerek yok.

"- Kim bir insanı (suçsuz yere) öldürürse, sanki bütün insanları öldürmüş gibidir. Kim de suçsuz bir insanı ölümden kurtarırsa, sanki bütün insanları ölümden kurtarmış gibidir!.." (Maide, 32)

çelişkiye gel =D ah bu çöl kanunları yok mu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    CameL bunu yazdı
    caagroup bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

dad

adamın ayak gitmiş 

E

o kartta yazanların türkçesini yazabilecek var mı?

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı
    Zande bunu yazdı
    Nobel bunu yazdı

"Onları nerede yakalarsanız öldürün.sizi çıkardıkları yerden (Mekke'den) sizde onları çıkarın.zulüm ve baskı adam öldürmekten daha ağırdır.Yanlız,Mescidi haram yanında, onlar sizinle savaşmadıkça sizde onlarla savaşmayın.Sizinle savaşırlarsa (sizde onlarla savaşın) onları öldürün.Kafirlerin cezası böyledir." Bakara 191

"Arzu ettilerki kendileri küfre saptıkları gibi sizde sapasınız beraber olasınız.Bu sebeple onlar allah yolunda hicret edinceye kadar içlerinden dost edinmeyin.Eğer bundan yüz çevirirlerse yakalayın ve bulduğunuz yerde öldürün.Onlardan ne bir dost edinin ne de bir yardımcı." Nisa 89

"Hem sizden hem de kendi toplumlarından emin olmak isteyen başkalarını da bulacaksınız. Bunlar her ne zaman fitneye götürülseler ona baş aşağı dalarlar (daldırılırlar). Eğer sizden uzak durmaz, sulh teklif etmez ve ellerini çekmezlerse onları yakalayın, rastladığınız yerde öldürün. işte onlar üzerine sizin için apaçık yetki verdik." Nisa 91

"- Kim bir insanı (suçsuz yere) öldürürse, sanki bütün insanları öldürmüş gibidir. Kim de suçsuz bir insanı ölümden kurtarırsa, sanki bütün insanları ölümden kurtarmış gibidir!.." (Maide, 32)

http://www.sorularlaislamiyet.com/article/11381/bakara-suresi-191-onlari-nerede-yakalarsaniz-oldurun-sizi-cikardiklari-yerden-siz-de-onlari-cikarin-dinden-dondurmek-icin-iskence-yapmak-adam-oldurmekten-beterdir-ayetini-aciklar-misiniz.html

http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/8768/nisa-suresinin-89-ayetini-nasil-anlamamiz-gerekir.html

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    CameL bunu yazdı
    caagroup bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdi 

o kartta yazanların türkçesini yazabilecek var mı?

Joggers: kosucular

Hic kimse hicbir zaman zararsiz bir kosucudan suphelenmez. Bu grup herhangi bir suikast girisimine +2 olarak destek verir. Bu grup yok edilemeyebilir. 

+2 derken resistance kastediyor galiba. Yani direnc gostermek, karsi cikmak.

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    glaurung bunu yazdı
    Zande bunu yazdı
    Nobel bunu yazdı

http://www.sorularlaislamiyet.com/article/11381/bakara-suresi-191-onlari-nerede-yakalarsaniz-oldurun-sizi-cikardiklari-yerden-siz-de-onlari-cikarin-dinden-dondurmek-icin-iskence-yapmak-adam-oldurmekten-beterdir-ayetini-aciklar-misiniz.html

http://www.sorularlaislamiyet.com/qna/8768/nisa-suresinin-89-ayetini-nasil-anlamamiz-gerekir.html

hem kurallar evrensel diyorlar hem de kardeşim o gün böyle böyle olaylar olmuştu diyorlar ondan bu kurallar diyorlar, çelişkiye gel diye boşuna demiyoruz =D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ve amerika hedefine ulaştı, tahribat üyelerini bile birbirine girdirdi, dünyayı siz düşünün...

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 11915 Toplam Mesaj: 94