folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Box Sporu Hakkında Yardımcı Olabilecek Müridler ?

Box Sporu Hakkında Yardımcı Olabilecek Müridler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar benim bi kaç sorum olacaktı.

Ben yazın Ankara 19 Mayıs Spor Tesislerinde Box a gideceğim. Box hakkında bilgileriniz bana aktarmak istedikleriniz nedir ? Bir de dışardan duyduğuma göre çok sert oluyormuş kaburga kırılması riski bile varmış, bi kursiyere böyle bişey gerçekten yapılabilir mi ? Çalışma koşulları zor mudur ? Spor zor mudur ?Aklıma geldikçe umarım cevaplayan arkadaşlarıma tekrar sorabilirim teşekkürler.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

baslarda ip atlar isinirsiniz, sonra sinav ve mekik sonrasindada kum torbalarinda calisirsiniz.

daha yumruk atmayi bilmeden adamla calismazsiniz korkma

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Peki bana ne gibi zarar verirler öğrenene kadar yani çok ağır derecede darbeler olur mu?

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tabiki hayir zorla hicbisey olmaz, bu kadar dusunmeninde alemi yok millet niye distan bu kadar zor biseymis gibi bakiyor bilmiyorum.

ben 3yildir kickbox yapiyorum birkere sakatlandim oda ayagima civi girdi isindigimiz salonda yani alakali degildi sporla.

eger istemezsende ring'e cikmaz sadece salonda calisirsin hepsi bu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Helal sana kardeşim ya. Bu sporu ben müsabakaya çıkmadan öğrenmek yumruğumu sertleştirmek ve kaslı olmak için yapmak istiyordum. Peki omuz genişletmek, kol ve göğüs kası için evde yapabileceğim birşeyler biliyor musun ? Bir de box a gitmezsem atletizm e gideyim diyordum atletizm in ne gibi artıları olur bana ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evde calisarak hicbisey yapamazsin cunku hicbir zorluk cekmiceksin sikildinmi birakcaksin ama salonda oldunmu oyle olmaz.

atletizm'le ugrasma, ya yüz yada box veya kickbox yap

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Box mu daha ağır kickbox mu ? Hangisine başlıyım sence ? Kickbox un bana katacagı neler var ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hangisinden hoslanirsan onu yap,

bu agir bundan kaciyim durumuna getirme, sevgiler. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Teşekkür ederim değerli kardeşim, saygılar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

boksa gitme tavsiye etmem ben şahsen ben bi ara gidiodum bıraktım boksata beyin asıl hedef konumda gibi valla muhammet ali abini görmüonmu şimdi ne halde vücut yapmak istiyosan git body kas! yanında savunma istiyosan jujutsu kickbox kung fu gibi bişiler öğren daha yararlı olur :)

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

bende yapıyorum 1 yıldır

burnunu koru,,darbe gelir kırılır ,  güzel kapan gardını indirme,, bunu önerebilirim sana zaten bunlar temel seyler

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
Toplam Hit: 5017 Toplam Mesaj: 31