Box Sporu Hakkında Yardımcı Olabilecek Müridler ?
-
Merhaba arkadaşlar benim bi kaç sorum olacaktı.
Ben yazın Ankara 19 Mayıs Spor Tesislerinde Box a gideceğim. Box hakkında bilgileriniz bana aktarmak istedikleriniz nedir ? Bir de dışardan duyduğuma göre çok sert oluyormuş kaburga kırılması riski bile varmış, bi kursiyere böyle bişey gerçekten yapılabilir mi ? Çalışma koşulları zor mudur ? Spor zor mudur ?Aklıma geldikçe umarım cevaplayan arkadaşlarıma tekrar sorabilirim teşekkürler.
-
baslarda ip atlar isinirsiniz, sonra sinav ve mekik sonrasindada kum torbalarinda calisirsiniz.
daha yumruk atmayi bilmeden adamla calismazsiniz korkma
-
Peki bana ne gibi zarar verirler öğrenene kadar yani çok ağır derecede darbeler olur mu?
-
tabiki hayir zorla hicbisey olmaz, bu kadar dusunmeninde alemi yok millet niye distan bu kadar zor biseymis gibi bakiyor bilmiyorum.
ben 3yildir kickbox yapiyorum birkere sakatlandim oda ayagima civi girdi isindigimiz salonda yani alakali degildi sporla.
eger istemezsende ring'e cikmaz sadece salonda calisirsin hepsi bu
-
Helal sana kardeşim ya. Bu sporu ben müsabakaya çıkmadan öğrenmek yumruğumu sertleştirmek ve kaslı olmak için yapmak istiyordum. Peki omuz genişletmek, kol ve göğüs kası için evde yapabileceğim birşeyler biliyor musun ? Bir de box a gitmezsem atletizm e gideyim diyordum atletizm in ne gibi artıları olur bana ?
-
evde calisarak hicbisey yapamazsin cunku hicbir zorluk cekmiceksin sikildinmi birakcaksin ama salonda oldunmu oyle olmaz.
atletizm'le ugrasma, ya yüz yada box veya kickbox yap
-
Box mu daha ağır kickbox mu ? Hangisine başlıyım sence ? Kickbox un bana katacagı neler var ?
-
hangisinden hoslanirsan onu yap,
bu agir bundan kaciyim durumuna getirme, sevgiler.
-
Teşekkür ederim değerli kardeşim, saygılar.
-
boksa gitme tavsiye etmem ben şahsen ben bi ara gidiodum bıraktım boksata beyin asıl hedef konumda gibi valla muhammet ali abini görmüonmu şimdi ne halde vücut yapmak istiyosan git body kas! yanında savunma istiyosan jujutsu kickbox kung fu gibi bişiler öğren daha yararlı olur :)
-
bende yapıyorum 1 yıldır
burnunu koru,,darbe gelir kırılır , güzel kapan gardını indirme,, bunu önerebilirim sana zaten bunlar temel seyler