folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Box Sporu Hakkında Yardımcı Olabilecek Müridler ?

Box Sporu Hakkında Yardımcı Olabilecek Müridler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam ben kafaya taktım başlıyorum.

Bursa'da düzgün bir spor salonu bulursam başlıcam.

Ancak şöyle bir sorum olucak. Kickbox için ödenecek para genel olarak aynımıdır yoksa spor salonlarının istediğine göremedir ?

Birde 1.80boy, 58-60 kiloyum :|

Bir yararı veya zararı var mıdır ?

Biraz kilo al derler sonra vücudunu geliştirmeye yönelirsin. Fiyatlar ortalama aylık 50 lira 75 lira arası Eskişehir'de özel salonlarda haftanın 6 günü antrenman var her akşam 2 saat .

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Branxian bunu yazdı:

Biraz kilo al derler sonra vücudunu geliştirmeye yönelirsin. Fiyatlar ortalama aylık 50 lira 75 lira arası Eskişehir'de özel salonlarda haftanın 6 günü antrenman var her akşam 2 saat .

Valla hocam kilo alma gibi bir problemim var.

Nekadar yemek yesemde 4 yıldır 58 kilo'nun altına inmedim. 60'ında üstüne çıkamadım :|

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scorpion18
    Scorpion18's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

EpheSuS bunu yazdı:

Branxian bunu yazdı:

Valla hocam kilo alma gibi bir problemim var.

Nekadar yemek yesemde 4 yıldır 58 kilo'nun altına inmedim. 60'ında üstüne çıkamadım :|

Kesinlikle ama kesinlikle salonun hocasını araştırın şampiyonluğu derecesi varmı vs. çok önemlidir amatör boksör olacağın için kilo kategorileri var bir araştır nette karşındaki rakipde seninle aynı kiloda olacağı için boy avantajın var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Scorpion18 bunu yazdı:

Kesinlikle ama kesinlikle salonun hocasını araştırın şampiyonluğu derecesi varmı vs. çok önemlidir amatör boksör olacağın için kilo kategorileri var bir araştır nette karşındaki rakipde seninle aynı kiloda olacağı için boy avantajın var

Eyv. hocam

Prometheus Bursa'daymış zaten.

Yakın çevresine sorup soruşturucak bakalım. Bende araştırmaya devam ediyorum.

Düzgün bir yer bulma umuduyla..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam ayakların gelişmemişse boksla başla kickboksta çok zorluyorlar antremanda ayakları gerçi bu onlara göre ısınma oluyorda neyse ben gitmiştim sana boksla başlamanı tavsiye ederim sıkıntı çekmemek için sonra 2 gün ağrıyor tabi buda en nihayetinde başlarda daha sonrabu sıkıntılardan hiçbiri kalmıyor

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

bende gittim bi dönem çalısmalar ağır oluyo fakat baya formda oluyosn belki biraz sıkılrsn zaten 4-5 hareket var ama yüzme gib boks butun kasları calıstran bi spor zaten ilk baslarda kum torbası falan calıstmyolar sonraya dogru calsıysn

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

yazın ben body düşünüyordum, şimdi acaba kickbox yada wing tsun mu yapsam diye de düşündüm :S

Hazır beleş gitme hakkım varken bir spora başlayayım diyorum :)

Fiziksel özelliklerime göre Sizce ne yapsam daha iyi olur?? boyum 1.85 kilom 80

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

SivilPadisah bunu yazdı:

yazın ben body düşünüyordum, şimdi acaba kickbox yada wing tsun mu yapsam diye de düşündüm :S

Hazır beleş gitme hakkım varken bir spora başlayayım diyorum :)

Fiziksel özelliklerime göre Sizce ne yapsam daha iyi olur?? boyum 1.85 kilom 80

Hocam body işini desteklemiyorum ben yorulduğun zaman salonda bırakıyorsun buda engel oluyor ilerleme kaydetmene. Ama örneğin kick boxta antrenör yoruldum dinlemiyor. Senin vücudun yorulduğu anda bırakacağın yere seni devam ettiriyor. İşte o zaman + yönde ilerlemeye başlamış oluyorsun.

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnutkanKronik
    kronik
    kronik's avatar
    Erkek

@BranxianBenim fizikte aynı seninki gibi.

böyle bi konu açmayı düşünüyodum bende :)

inş. bende yakın bi zamanda kickboxa başlicam. Ramazan Beyazkaya'nın spor salonu var oraya gitcem inş. Head hunter fln fox tvnin yayınladığı kickbox maçlarında falan dövüşmüştü bu hoca.

Tanrı bizim yanımızdaysa, onların yanındaki kim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

hocam ilk önce yürümeyi öğretirler box ta sonra yumruk atmayı öğretirler iskiv almayı vb... şeyleri gösterirler. sonra sen bunları öğrenince hocan sana eldiven bandaj dişlik almanı söyler onları alırsın antrenmana girdiğinde gölge boksu yaparsın sonra hocan seni senin gibi acemi biriyle eşleştirir karşılıkla light contact tarzı hafif dövüşürsün korkulacak bişey yok yani ;)

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
Toplam Hit: 5023 Toplam Mesaj: 31