folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Box Sporu Hakkında Yardımcı Olabilecek Müridler ?

Box Sporu Hakkında Yardımcı Olabilecek Müridler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Boy kısa benim body sıkıntı çıkarabilir. evde dumbell çalışacağım zaten de yazın yüzme var onun yanında bi spor yapayım diyorum karar veremedim bi türlü. 

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

Rebelist bunu yazdı:
    -----------------------------

Boy kısa benim body sıkıntı çıkarabilir. evde dumbell çalışacağım zaten de yazın yüzme var onun yanında bi spor yapayım diyorum karar veremedim bi türlü. 

uzunlugu nedir usta boyunun

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

poison_ivy bunu yazdı:

Rebelist bunu yazdı:

uzunlugu nedir usta boyunun

1.63

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rebelist bunu yazdı:

valla boxda boy uzatmıyor sanırsam. Profosyonel boksör arkadaşlar var ilkokulda bunların hepsi benden karışla uzunken boxa başladıktan sonra uzamadılar lisede doğru düzgün boy atmadığım halde (boyum 1,69) bunların hepsini geçtim :W eğer hele daha uzama gibi bi umudun varsa boks da engelliyor.

Bunu bilerek yazmıyorum sadece gözlemlediklerimi yazdım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    longway
    longway's avatar
    Erkek

müridler bu gün sinan sami şan la tanıştım  çalıştığım mekana geldi  tanımadım dedim abi seni bi yerden tanıyom falan dedim o da ''doğrudur dedi''  sonra garsonlar söyledi  bende tekrar yanına gittim sinan abi ayıp ettik falan dedim sohbet ettik biraz sonra gitti

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bende başlıcaktım,

Hala başlama gibi bir hevesim var,

Prometheus yardımcı olucaktı :D Uşağa kaçtı yalan oldu :p

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Boks lisedeyken merak sarmıştım ama sevmedim tavsiyem kick boks a çok zevkli olur bizim hocanın her gün eğitimi şuydu salona girer girmez bizi döverdi bu sayede dayak a karşı bünye direnç kazandı.kick boks un bana kazandırdığı tek şey kavgada sağlam dayak yersin sana  bulaşılmadıkça kavgaya girmeme olayı oldu.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scorpion18
    Scorpion18's avatar
    Erkek

Bu saatten sonra bacaklarının esnemesi biraz zor bence kick boxu elemelisin.Box'a başla o kadar korkulacak birşey yok kaçtane boksörün kaburgası kırılmış?Medya hep kötü olayları yansıttığı için halkımızda kötü şeyleri hatırlıyor.Avrupada şampiyon olmuş şuan 60 lı yaşlarda  eski boksörlerimizden biri var 120 ye yakın sınav çekiyor :D Boks idmanı yorucu olur güzel olur müsabakalara çıkmak zorunda değilsin amatörde en fazla 34 yaşına kadar boks yapabilirsin.Boy uzamasıyla alakası olduğunu sanmıyorum.Lapa çalışması,ip atlama,koşu,kum torbası vs antremanları vardır.Önemli olan hızlılık güç ve dayanıklılıktır.Başka sorun olursa çekinme :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Kick Box yap yapcaksan hocam bacaklarınıda kullanırsın hem tekniğin olur hem bütün vücudun şekle girer. mutlaka bi salonda bi antrenör eşliğinde çalış o zaman acayip kas yaparsın evde yada spor salonunda kendin salarsın orda gebersende salamıyosun işi. Sen istemediğin sürece darbe falan atmazlar ilk 1 ay biraz çömez takılırsın yumruk atmayı tekme atmayı düzgün gard almayı teknikleri falan öğrenirsin sonra ufak ufak eşli eldivenli çalışmalara serilere geçersiniz teknik arttırırsınız. bol bol haraket yapar koşarsınız. Disiplini öğrenirsiniz. boş zamanlarında kum torbasıyla çalışırsın vs vs

Maç istersen bi yerden sonra kendi aranızda maç yaparsınız. Bazen hoca kollarınızın arkalarına baldırlarınıza bacak içlerinize senin dayanıklılığın ölçütünde yumruk ve tekmeler atar yada sopayla vurur. buda acıya dayanıklı olman içindir acıya ne kadar dayanıklı olursan bu sporda kendini o kadar ileriye götürürsün ve daha azinli olursun. asla yüzüne falan vurmazlar merak etme. Burdan çok iyi kazanımların olur. Bir kavgaya girdin diyelim antrenmanlar sayesinde acıyı hissetme duyun çok uç noktalarda. 3 kişiyle kavga ederken bi süre acı hissetmeden geçirebilirsin. Yada çok kişiden dayak yediğin zaman zannettiğinden daha az bi hasarla kurtulabilirsin.

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam ben kafaya taktım başlıyorum.

Bursa'da düzgün bir spor salonu bulursam başlıcam.

Ancak şöyle bir sorum olucak. Kickbox için ödenecek para genel olarak aynımıdır yoksa spor salonlarının istediğine göremedir ?

Birde 1.80boy, 58-60 kiloyum :|

Bir yararı veya zararı var mıdır ?

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 5021 Toplam Mesaj: 31