Boy Uzatıçı İlaçlar ?
-
Ülkemizde erkeklerde kısa boy 1.50 cm ve altı kabul edilmekte ve bu durumda olanlara ameliyat yapılarak boyları 10 cm uzatılabilmektedir...Ancak çok sancılı bir süreç olduğunu defalarca okumuştum...
Profesör İbrahim Saraçoğlu boy uzatma kürü önerileri...
Boy uzatma kürü yaşları 12 ile 22 arasında olan gençler için geçerlidir. Boy uzatmanın yaşa göre uzatılabilme ortalaması aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Boy uzatmanın üst sınır yaşı 22 dir. Boy uzatma kürü 6 ay ile 2 yıl arasında devam etmelidir....
Yaş aralığı Ortalama uzama [cm] 21 yaşa kadar
12 - 14 9 - 7
14 – 15 7 – 6
16 – 17 6 – 5
18 – 19 5 – 4
20 – 21 4 – 3
21 – 22 2 – 1Boy uzatma kürünün uygulanmasında iki kural vardır. Birinci kural, haftada 3 kez kefal, torik, palamut ve uskumru balıklarından herhangi birinin sırt kısmında bulunan siyah etiyle beraber ızgara veya buğlama olarak 1 porsiyon (200 gr) tüketilmesi. İkinci kural ise, hiçbir yan tesiri olmayan bitkisel bir çayın 6 ay boyunca haftada 1 kez demlenip içilmesidir. 21 yaşa kadar uygulanabilen bu kür 6 aylık dönemlerle 1'er ay ara verilerek kullanılmalıdır.
Ayrıca bu hocamız hazır boy uzatma kürü de satmakta...Ulaşmak isteyenler için Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU Telefon: 0216 3852828; 0216 3859596
-
SMYRNA bunu yazdı:
-----------------------------Ülkemizde erkeklerde kısa boy 1.50 cm ve altı kabul edilmekte ve bu durumda olanlara ameliyat yapılarak boyları 10 cm uzatılabilmektedir...Ancak çok sancılı bir süreç olduğunu defalarca okumuştum...
Profesör İbrahim Saraçoğlu boy uzatma kürü önerileri...
Boy uzatma kürü yaşları 12 ile 22 arasında olan gençler için geçerlidir. Boy uzatmanın yaşa göre uzatılabilme ortalaması aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Boy uzatmanın üst sınır yaşı 22 dir. Boy uzatma kürü 6 ay ile 2 yıl arasında devam etmelidir....
Yaş aralığı Ortalama uzama [cm] 21 yaşa kadar
12 - 14 9 - 7
14 – 15 7 – 6
16 – 17 6 – 5
18 – 19 5 – 4
20 – 21 4 – 3
21 – 22 2 – 1Boy uzatma kürünün uygulanmasında iki kural vardır. Birinci kural, haftada 3 kez kefal, torik, palamut ve uskumru balıklarından herhangi birinin sırt kısmında bulunan siyah etiyle beraber ızgara veya buğlama olarak 1 porsiyon (200 gr) tüketilmesi. İkinci kural ise, hiçbir yan tesiri olmayan bitkisel bir çayın 6 ay boyunca haftada 1 kez demlenip içilmesidir. 21 yaşa kadar uygulanabilen bu kür 6 aylık dönemlerle 1'er ay ara verilerek kullanılmalıdır.
Ayrıca bu hocamız hazır boy uzatma kürü de satmakta...Ulaşmak isteyenler için Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU Telefon: 0216 3852828; 0216 3859596
-----------------------------
içanadoluda çok kolaymış :D -
Ne basketin ne de ilaçların faydası var dostum. Yaşım 20 boyum 1.94. Hiçbir çalışma vs. yapmadım. Basketbola ilgim sıfır. Sporla aram Futbolda kalecilik ve defans yapmaktan ibaret.
Baba tarafın eğer uzunsa sende büyük ihtimalle uzun oluyorsun(benim gözlemim böyle). 18-19dan sonrada çok fazla ilerleme olmuyor. 2 yıldır boyum aynı.
-
gokayortaburun bunu yazdı:
Ne basketin ne de ilaçların faydası var dostum. Yaşım 20 boyum 1.94. Hiçbir çalışma vs. yapmadım. Basketbola ilgim sıfır. Sporla aram Futbolda kalecilik ve defans yapmaktan ibaret.
Baba tarafın eğer uzunsa sende büyük ihtimalle uzun oluyorsun(benim gözlemim böyle). 18-19dan sonrada çok fazla ilerleme olmuyor. 2 yıldır boyum aynı.
-----------------------------sulak yerde büyüyenin Hali başka oluyor :))
-
HoLyCat bunu yazdı:
gokayortaburun bunu yazdı:
-----------------------------sulak yerde büyüyenin Hali başka oluyor :))
-----------------------------Sık karşılastıgım bir espiri. Büyüdügüm yerin Eminönü olması vede 3 tarafı denizle çevrili olması espiriyi mantıklı kılıyor :))))
-

-
Nitrous bunu yazdı:

bende diyordum konuya bakınca ilk onu dusunen benmıyım diye . degilmişim sorun bende yok :D
----------------------------- -
blmrt bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
bende diyordum konuya bakınca ilk onu dusunen benmıyım diye . degilmişim sorun bende yok :D
-----------------------------Yok hacı yok bizim müridler uyuyor vallaha. Silkin la o ölü toprağını üstünüzden.