Boy Uzatma Ve Genotropin Tedavisi Hakkında
-
arkadaşlar yaş 19 ve boyum 165mi ne tam bilmiyorumda acıkcası. Yaşım itibariyle her ne kadar vücudum gayet muntazam olsada boy kompleksine girmiş durumdayım.14 yaşında filanken bu el bileğinin röntgenini mi ne cekmişlerdi boyum en az 175 fılan denmişti ( ki tıraşmış sanırsam hala uzayamadım :s ) ama futbolcu olmamdan dolayı kimisi uzamadığını söyledi . body building ile uğraşıyorum uzun zamandır devam etmem body'e boyumu kısaltır mı ?
kimilerine sorduğumda yüzmeye gidersem bana kesinlikle uzayacağımı söylüyorlar ve bunu kime sorduysam aynı cevabı aldım "kesın uzarsın" dediler.
birde farklı olarak genotropin (hormon) tedavisi var yaklaşık birkaç milyara hormon yüklüyorlar vücuda yalnız ters etki vermesinden korkuyorum ( hido vurdurmuştu adamın cene kemiği ve dişleri uzamıştı :s )
fikir verirseniz cok makbule geçer saygılarımla (:
-
futbol ile alakası yok, uzama 22-25 e kadar diye biliyorum. yüzmeyle uzasan 1-2 cm uzarsın. hormon olayı sakat , vücüdun ayarını bozuyosun sonuçta...
uzman bir doktora görün bence
-
bende futbol oynadım 5 sene..Ve öküz gibi uzamaya devam ettim..1.83-84 gibi ibşeyim şimdi..
İnternttn Açma ve Germeleri Araştır.. 20 çeşit hareket var..veya daha fazla..hergün devam et..omurgalar arasındaki boşluk açılarak boyunun uzamasına sebeb oluyor..4 cm filan etliyordu sanırım..erkenden başla ama..yaşını geciktrme. -
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
futbol ile alakası yok, uzama 22-25 e kadar diye biliyorum. yüzmeyle uzasan 1-2 cm uzarsın. hormon olayı sakat , vücüdun ayarını bozuyosun sonuçta...
uzman bir doktora görün bence
-----------------------------erkeklerde ort olarak o yaşlara kadar uzarsın
bana sorcak olursan body ye cok erken başlamışsın ve bildigim kadarıyla uzamamanın yüksek oranla sebeblerinden bitanesi olabilir
-
Seni bilmem de hoca çocuklara ekmek arası domates peynir yedirin,boyu da posu da sağlam olsun.Selvi gibi uzar.
-
Sencer bunu yazdı:
Seni bilmem de hoca çocuklara ekmek arası domates peynir yedirin,boyu da posu da sağlam olsun.Selvi gibi uzar.
ufakken yerdık... sımdı 1,90 nız hacı ama arada zor oluyo be özellikle manita konusunda illaki uzununu arıyosun bu sefer :D -
beyler bana 172 173 te yeter yalnız bunu yapabilmem ıcın gercekten yüzme yeter mi ?
haydi calıştıralım fikirleri :o
-
zorla pdf yayınlatacaksınız bana 50 tl gıden Bu kitap biraz daha gaza gelirsem paylaşabilirim(iyi kışkırtıyorum kendımi)
-
adama bunu yazdı:
zorla pdf yayınlatacaksınız bana 50 tl gıden Bu kitap biraz daha gaza gelirsem paylaşabilirim(iyi kışkırtıyorum kendımi)
-----------------------------kaleyle karşı karşıya şuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut (...)
?
hadi hoca gol bekliyoruz (:
-
Bende Bu Konuyu Açacaktım Bugün Açılması İyi Olmuş (:
Şimdi Yaşım 18 Boyum 1.71 Fakat Az Daha Uzamak İstiyorum (Şu Sıralar (: )
Her Hangi Bir Sporla İlgilenmiyorum Kendi Halinde Yaşayıp Giden İnsanlardanım... Şöle 5-6 Cm Uzasam yeter Diye Düşünüyorum.. Bunun İçin Neler Yapmam Gerekir
Herhangi Bir SPOR yada Besin Felan ?
Saygılar..
-
enes bunu yazdı:
Bende Bu Konuyu Açacaktım Bugün Açılması İyi Olmuş (:
Şimdi Yaşım 18 Boyum 1.71 Fakat Az Daha Uzamak İstiyorum (Şu Sıralar (: )
Her Hangi Bir Sporla İlgilenmiyorum Kendi Halinde Yaşayıp Giden İnsanlardanım... Şöle 5-6 Cm Uzasam yeter Diye Düşünüyorum.. Bunun İçin Neler Yapmam Gerekir
Herhangi Bir SPOR yada Besin Felan ?
Saygılar..
-----------------------------ne 71 lan sen ne zaman ölcüldün kro benle aynı boydasın ben 175 im