folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boy Uzatma Ve Genotropin Tedavisi Hakkında

Boy Uzatma Ve Genotropin Tedavisi Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Hocam sen naaptın ya. Yaklaşık 1 yıldır aralıksız boy uzatmayla vuraşan biri olarak yazıyorum sana.

En önce, piskolojik bitircen bu işi. Gerekirse kağıta ben çok uzicam türevinden motive edici şeyler as ve görebileceğin her yere as bunları. Ama piskoloji çok önemli.

Eğer işin maddi boyutuna gelirsek. Zaten en baştan. Çook ama çok yanlış başlamışsın. Kardeşim. Şöyle anlatayım;

Kemikler dışardan her ne kadar içi boş tahta gibi görünsede. İçinde bolca kan damarı bulunduran canlı ve aslında ölene kadar uzuyan bir yapıdır. Ancak bu uzama miktarı 

erkeklerde 22 yaşları civarında ciddi oranda azalır. Yinede uzarsın tabii. Birincisi; en azından 25 yaşına gelene kadar kesinlikle body building bırakıcaksın. 1.75 dedilerse ele bakarak

1.75 olurmuşsun şimdiye kadar. Eğer bodybuildingte o kadar gereksiz ağırlığa girmeseydin ! Yüzme uzatır uzatmasınada tek başına yeterli olmaz. Bu işe gönül vericeksen, bütün

sabrını ve karakterini koymak gerek. Eğer ciddi sonuçlar elde etmek istiyorsan tabii. En önemli kural düzenli çalışmadır hocam. Her sabah mümkünse köy sütü. 1-2-3 neyse

artık sütünü içiceksin bardak bardak. Mideyi bozma ama , bide gaz yapar :) O arkadaşların bahsettiği hareketler var 20 küsür hareket var onları HER SABAH. aksatmadan

yapıcaksın. Kemiklerin arasına daha çok kan girmesini sağlıyor ve tabiiki kemiğin uzamasına çok ciddi yardımları var. Uyku düzenin belli olucak. Ara sıra kaçamak yapsan bile

akşam 11 sabah 7-8 yapıcaksın. Çünkü vücut en çok STH (Büyüme Hormo) 'ı uyurken salgılar. Birde sabah ne kadar içersen iç. Bir gün içerisinde 1 Litre sütü bitirmiş olucaksın.

Mümkün olduğu mertebe gece uyumadan içmeye çalış ki geceliğin salgılanan hormonlar daha yararlı olsun. İş sütle bitmiyor tabii. Kalsiyum magnezyum. Kemiğin içinde yok yok.

Yeşilliği miden bulansa bile çok bol yemeye çalış. Kafein tüket. Kafein protein emilimini hızlandırır. Ama kafeinde aşırıya kaçma uyku düzenin bozulur. Birde  çok süt ve türevi 

tükettiğin için vücutta bolca amonyak olucak. Bunu dengelemek için. Abana bildiğin kadar suya aban. Mideni patlatma ama her an aklında olsun. Metabolizmayı hızlandırır 

ve dengeler ki emin ol kendinide daha dinç hissedersin. Barfiks !! En yararlı spor hareketidir boy uzatmak için. Birde yüksek hızda koşucaksın. İpte atlıyabilirsin senin tercihin.

Yada her ikisinide yapabilirsin. Ama dikkat et fazla spor da büyümeyi yavaşlatır. Et süt yumurta bal tereyağ. Ayırt etmeden eski topraklar gibi yemen lazım. Kola ve türevlerine 

karşı kesin bir diyete girmen gerek. Bunları yaparsan hem boyun uzar hemde gerçekten sağlıklı bir vücudun olur inan bana. Aklıma şimdilik gelenler bunlar gelirse yazarım. 

Kolay gelsin. :)

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Ha body building 'in boyu kısa bırakmasının asıl sebebi  ise halter ve türevleri ağırlıklardır. Bunlar kemiklere yüklendiği için uzamasını zorlaştırır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Hacı 2 gün önce ölcüldüm ::D Valla 1.71 di bende inanamadım 3 kere ölçüldüm :::D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

easy4me bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam sen naaptın ya. Yaklaşık 1 yıldır aralıksız boy uzatmayla vuraşan biri olarak yazıyorum sana.

En önce, piskolojik bitircen bu işi. Gerekirse kağıta ben çok uzicam türevinden motive edici şeyler as ve görebileceğin her yere as bunları. Ama piskoloji çok önemli.

Eğer işin maddi boyutuna gelirsek. Zaten en baştan. Çook ama çok yanlış başlamışsın. Kardeşim. Şöyle anlatayım;

Kemikler dışardan her ne kadar içi boş tahta gibi görünsede. İçinde bolca kan damarı bulunduran canlı ve aslında ölene kadar uzuyan bir yapıdır. Ancak bu uzama miktarı 

erkeklerde 22 yaşları civarında ciddi oranda azalır. Yinede uzarsın tabii. Birincisi; en azından 25 yaşına gelene kadar kesinlikle body building bırakıcaksın. 1.75 dedilerse ele bakarak

1.75 olurmuşsun şimdiye kadar. Eğer bodybuildingte o kadar gereksiz ağırlığa girmeseydin ! Yüzme uzatır uzatmasınada tek başına yeterli olmaz. Bu işe gönül vericeksen, bütün

sabrını ve karakterini koymak gerek. Eğer ciddi sonuçlar elde etmek istiyorsan tabii. En önemli kural düzenli çalışmadır hocam. Her sabah mümkünse köy sütü. 1-2-3 neyse

artık sütünü içiceksin bardak bardak. Mideyi bozma ama , bide gaz yapar :) O arkadaşların bahsettiği hareketler var 20 küsür hareket var onları HER SABAH. aksatmadan

yapıcaksın. Kemiklerin arasına daha çok kan girmesini sağlıyor ve tabiiki kemiğin uzamasına çok ciddi yardımları var. Uyku düzenin belli olucak. Ara sıra kaçamak yapsan bile

akşam 11 sabah 7-8 yapıcaksın. Çünkü vücut en çok STH (Büyüme Hormo) 'ı uyurken salgılar. Birde sabah ne kadar içersen iç. Bir gün içerisinde 1 Litre sütü bitirmiş olucaksın.

Mümkün olduğu mertebe gece uyumadan içmeye çalış ki geceliğin salgılanan hormonlar daha yararlı olsun. İş sütle bitmiyor tabii. Kalsiyum magnezyum. Kemiğin içinde yok yok.

Yeşilliği miden bulansa bile çok bol yemeye çalış. Kafein tüket. Kafein protein emilimini hızlandırır. Ama kafeinde aşırıya kaçma uyku düzenin bozulur. Birde  çok süt ve türevi 

tükettiğin için vücutta bolca amonyak olucak. Bunu dengelemek için. Abana bildiğin kadar suya aban. Mideni patlatma ama her an aklında olsun. Metabolizmayı hızlandırır 

ve dengeler ki emin ol kendinide daha dinç hissedersin. Barfiks !! En yararlı spor hareketidir boy uzatmak için. Birde yüksek hızda koşucaksın. İpte atlıyabilirsin senin tercihin.

Yada her ikisinide yapabilirsin. Ama dikkat et fazla spor da büyümeyi yavaşlatır. Et süt yumurta bal tereyağ. Ayırt etmeden eski topraklar gibi yemen lazım. Kola ve türevlerine 

karşı kesin bir diyete girmen gerek. Bunları yaparsan hem boyun uzar hemde gerçekten sağlıklı bir vücudun olur inan bana. Aklıma şimdilik gelenler bunlar gelirse yazarım. 

Kolay gelsin. :)

üstad sıkılmadan okudum süt içmeme ama tamam içicem body de de fazla yüklenmicem sadece triceps ve omuz göğüs için hafiflikler yetıyo bana futbolcu oldugum için vücut bayadır fit durumda ayrıca sadece 3 ay yaptım yett, bana. 2.si bu yüzmenin yanında doktorada görünürüm uyku olayını kesınlıkle çözmem gerekecek ozaman , insallah boyum uzar ya ((: hadolsun saglık yerınde tabi ama bıraz boyun kımseye zararı olmaz sanırım ((:

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Boksor olmicaksan. Boy hem piskolojik. Hem seksolojik. Hemde her sikimolojik olarak iyidir hocam. İnan bana anlıyorum seni ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

BeYaZZZ bunu yazdı:

Sencer bunu yazdı:

Seni bilmem de hoca çocuklara ekmek arası domates peynir yedirin,boyu da posu da sağlam olsun.Selvi gibi uzar.

ufakken yerdık... sımdı 1,90 nız hacı ama arada zor oluyo be özellikle manita konusunda illaki uzununu arıyosun bu sefer :D

Ben de 1.87'yim.Bulmakta zorlanmak değil bulamıyorum amk kendime göre bir bayan :| Öyle ufak bir problem de olabiliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Sencer bunu yazdı:

BeYaZZZ bunu yazdı:

Sencer bunu yazdı:

Seni bilmem de hoca çocuklara ekmek arası domates peynir yedirin,boyu da posu da sağlam olsun.Selvi gibi uzar.

ufakken yerdık... sımdı 1,90 nız hacı ama arada zor oluyo be özellikle manita konusunda illaki uzununu arıyosun bu sefer :D

Ben de 1.87'yim.Bulmakta zorlanmak değil bulamıyorum amk kendime göre bir bayan :| Öyle ufak bir problem de olabiliyor.

Buluncada hatuna yazık oluyor ama :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

6 sene bende futbol oynadım aksine uzatıyor bence 1-90 boy var bende ama aileden de kaynaklanıyor tabi.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:

6 sene bende futbol oynadım aksine uzatıyor bence 1-90 boy var bende ama aileden de kaynaklanıyor tabi.

Hocam kendi ağzınla diyorsun aileden kaynaklanıyor diye :) Futbolun şöyle bir yararı olabilir belki. Kafa toplarına çıkarken zıplıyorsun. Sonuçta spor, ciğerlerini vs. genişletir ki solunumun büyümede etkisi büyük. Birde yüksek tempolu koşuşa girdiği için bacakları uzatır. Başkada aklıma gelmedi. Ama sonuçta basket kadar yararlı olamayacağı ( boy için konuşuyorum) ortada bence. Ama en iyisinin yüzme olduğunu düşünüyorum..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Growth hormon takviyesi al, 6 aylık kürle 5 santim uzarsın, 10 aylık kürle 13-14 cm uzarsın bişey olmaz. senin endokrinolojiye gitmen ve tanıdık doktor bulman lazım :| sesin biraz daha kalın çıkar başka bişey olmaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 11276 Toplam Mesaj: 29