folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Böyle Bir Zihniyet Olabilir Mi? (Referandum Özel)

Böyle Bir Zihniyet Olabilir Mi? (Referandum Özel)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

ispanyol bunu yazdı:
    -----------------------------

g2k bunu yazdı:

vay ipneler!! hadi referandumda evet verelim..

albirini vur ötekine...

ironiyi anlamayan nesle aşina değilim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

musdawdaf bunu yazdı:

pcdoktor gulmekten yardın ha :D 

arkadasım o iki ankete de incisozluk saldırdı bende oy verdim akp ye hayır chp ye evet verılcektı sıteler durumu caktı sılmeye basladı :D

allahım ya bu kadar da tartısmısınız :D 

işte anlatmak istedğim buydu. ama insan beyinsiz olmaya görsün

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

ayrıca pcdoktor tarih konusunda o kadar bilgisizsin ki sana cvp vermeye tenezzül etmiyorum

OSMANLI diye bi yerlerini yırtıyosun ama tarihini bilmiyosun. işkembeden sallıyosun:d

kurtuluş savaşı'nı osmanlı devletinin yaptığını söyleyecek kadar bilgisizsin.

sana tarih konusunda cvp verilmez hocam

inş profilinde yazan yaştasındır yoksa onca yıla yazık olmuş derim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

http://www.akparti.org.tr/akim/anketler2.asp?anket_id=692

aaaa bak ne olmus akp anketi toptan kaldırmıs :D

en son %90 hayırdı haber falan olsa nolcak demi 

:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

alp bunu yazdı:

MsXLaBs bunu yazdı:

alp bunu yazdı:
    MsXLaBs bunu yazdı:

basit bi şekilde açıklayayım benim  o sitede oyum yok olmaz da öyle karaktersizlerin sitesine dahi girmem

hem AK Partili kardeşlerimin oyu olsun peki bu cehapenin hiç mi evet oyu yok peki neden cehape yüklenemiyo hayır oyuna o kadar mı acizler girip te bi hayır butonuna basamıyolar

resimler baya net kimi konuşur ne konuştuğunu bilmez kimi konuşmaz ama ne konuşmak istediğini bilir

ben gördüklerimi paylaştım yorumları da size bıraktım

zihniyet konusunda da darbe anayasasına karşı evet oyu atabilecek kadar gelişmiş bi zihniyete sahibim saolun

------------ bi mesajında kadrolarda darbeciler olacağına cemaatçiler olsun yazmıştın. sen devlet kadrolarına SAPIK, SAPKIN, ŞEREF YOKSUNU, DİNİ İÇİN VATANINI SATACAK HAİN cemaatçileri geçirmeyi düşünecek kadar gelişmemiş bi zihniyete sahipsin

face de bi arkadaş isim wermiyeyim o arkadaş bu konuya parmak basacaktır

cuntacılara yargı yolunun açılması için evet diye bi paylaşım yapmıştım

arkadaşın biri de cuntacıların yerini cemaatçiler alacak demişti

yaw şimdi soruyorum benim halkımı benim milletimi idama götüren bi yönetim mi göze hş gelir

yoksa benim halkımı miletimi imana götüren bi yönetim mi göze hoş gelir

insanda biraz göz nizam olur git son zamanlarda ülkemiz ile ilgili sunulan rakamlara baq

AK Parti Öncesi Ve AK Parti Zamanını taraf komadan bi araştır fark ortaya çıkacaktır

ben ne cuntacı bi yönetim ne de sapık bi cemaat isterim.

benim halkımı kimse imana götürmesin. karnını doyursun, iş versin yeter. biz müslüman bi ülke miyiz ki bizi dine götürecek birine ihtiyaç duyalım

adam gibi adam olsun yeterli..

Biz Millet Olarak Elhamdülillah Müslümanız ( Çoğumuz Dilen Sölesek De  Kalben Tasdik Etmeyiz )

Dinde yalan yanlış fitne fesat olmaz olamaz

ya örneğin bi Hristiyan ( Tüm Dinlere Saygım Sonsuz ) bile bi maçta bi gol attığında imanını tazeleyecek hareket ( adını bilmiyrum o şeysin) yapar adamlar dinlerine sahip çıkıyo ki

örneğin gavur elde benim bacımın başörtüsüne karşı gelen yokken (istisna bazı ülkeler war) benim milletim bacımın örtsüne el uzatıyo böle bişi olabilir mi

arkadaşım sen ben Müslüman deilim diyecek kadar ileri bi görüşlüsün ben sana güzellikleriyle 100 defa anlatsam sen 100.de de aynı tepkiyi göstereceksin

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

@MsXLaBs sen darbe anayasasından bahsediyorsunda o yasanın değişmeyen bir yeri kaldı mı :D hala körü körüne tutturmuşsun darbe anayasası diosun :D

ben ordaki elemanların akrabam vs. olduğunu iddaa etmedim... sadece böyle bişeyin yapılmış OLABİLECEĞİNDEN bahsettim... kesin bir ifade kullanmadım ama bok atmak için okumaktan bile acizsin...

ayrıca ben yapılan şeyin boş olduğunu hiçbir zaman iddaa etmedim! başka bir konuda akpnin web sitesinden anketi kaldırması olayına saldırı denilirken chpnin oyları silmesine zihniyet denmesinin aslında nasıl bir zihniyet yapısının göstergesi olduğundan bahsettim... hani chplilere diyorsunuz ya körü körüne muhalefet ediyorsunuz hiç düşünmüyorsunuz iyiye bile kötü demek için yer arıyorsunuz... işte şuan AKAPE nin taraftarlarının da yaptığı şey tam olarak bu... kendileri yapınca saldırı... chp yapınca zihniyet oluyor nedense :D

ayrıca ALP in dediği gerçekten doğruysa yazık sana :D

hocam bak sonradan kabul etmişsin olabilir mantıklı demişsin ama sonradan dönmüşsün oylardaki düşüşlerin sayılarına bakarak mantıksız demişsin... hocam kim kaç oy attı nasıl bilelim ki buradaki oy silinmeleri benim olasılığımı doğru kabul ederek cevaplıyorum net bişi demiyorum... aslında bizdeki yanlış sitelerde vs. değil insanımızda... gerçekten insanoğlu cok gereksiz bir yaratık! hayır arkadaş ordaki anket bilgi amaçlı herkes kendince bir oy verse belkide gerçekten bişeylere ulaşabilecek ama herkes kendi cevaplarını gösterebilmek için hileli yöntemlere başvuruyo! sonuç? bu ülkede hiçbir bok olmuyor... herkes kendi partisinin web sitesini ziyaret ediyo genelde... evet ve hayır oyları gövde gösterisi yapmaktan ziyade evet/hayır oranlarına bakılarak ben nerede yanlış yaptım sorusunu getirmesi gerekiyor... ama biz işte halk bizim arkamızda demek için kullanıyoruz... hayır oyu atanları direk siliyoruz...

@mqstar o dediğin oy değiştirme işini adanada her parti yaptı emin ol;)

@pcdoktor636 haklısın hocam insanlar zeytinyağı için kuyruğa girmiyor akp döneminde çünkü akp taraftarları kapımıza kadar getiriyor... bu çağdaşlıktan dolayı sizi tebrik ediyorum :D

hocam sen gerçekten düşünce yoksunusun ultrASKER orada ha oyu değiştirmişsin ha anketi kaldırmışsın 1 milyon yapsan nolur derken ikisinin de aynı kapıya cıktığını yanlış olduğunu söylüyor ama bok atmak için hala düz mantık hareket ediyorsun...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    QnX
    QnX's avatar
    Erkek

musdawdaf bunu yazdı:

arkadasım o iki ankete de incisozluk saldırdı bende oy verdim akp ye hayır chp ye evet verılcektı sıteler durumu caktı sılmeye basladı :D

şöyle bi söz wardı kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

sen bu sözlerinle bazılarımızı gülmekten yardın ha haberin olsun

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

bi ülkenin büyük çoğunluğu müslüman diye o ülke müslüman bi ülke olmaz

illa müslümanlar yönetecek dini kurallara göre yönetilecek diye bi kaide de yok

evet biz milletçe takıntıları olan bi ülkeyiz. gözyaşlarına, ezik edebiyatına çabuk kanıyoruz.

ve dinden kötülük gelmez diye kendimizi şartladığımız için de bu haldeyiz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

lan durun durun inci saldırdı dün buraya ondan böyle :D:D haha olaya bak.

akp'nin sitesinde de %82 hayır çıktı :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

MsXLaBs bunu yazdı:

musdawdaf bunu yazdı:

şöyle bi söz wardı kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

sen bu sözlerinle bazılarımızı gülmekten yardın ha haberin olsun

dedigin ne alaka anlamadım bile ben sadece ilk mesajda anketin silinen oylarına laf atanın yanlıs  ıcınde oldugunu soyluyorum

aynı anket akp dede vardı %90 hayır ı gorunce dırek sılmısler anketı ondan bahsedıyorum sen ciger diyosun mundar diyosun?

Toplam Hit: 14743 Toplam Mesaj: 102