Böyle Bir Zihniyet Olabilir Mi? (Referandum Özel)
-
MsXLaBs bunu yazdı:
-----------------------------
musdawdaf bunu yazdı:
pcdoktor gulmekten yardın ha :D
arkadasım o iki ankete de incisozluk saldırdı bende oy verdim akp ye hayır chp ye evet verılcektı sıteler durumu caktı sılmeye basladı :D
allahım ya bu kadar da tartısmısınız :D
şöyle bi söz wardı kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişsen bu sözlerinle bazılarımızı gülmekten yardın ha haberin olsun
-----------------------------hala bos konusmaktasın ya. 2 kisi inci saldırısı oldugunu söyledi burda daha neyi savunuyorsun anlamadım ?
git bi arastır öyle gel konu ac burda.
-
crafty bunu yazdı:
@MsXLaBs sen darbe anayasasından bahsediyorsunda o yasanın değişmeyen bir yeri kaldı mı :D hala körü körüne tutturmuşsun darbe anayasası diosun :D
ben ordaki elemanların akrabam vs. olduğunu iddaa etmedim... sadece böyle bişeyin yapılmış OLABİLECEĞİNDEN bahsettim... kesin bir ifade kullanmadım ama bok atmak için okumaktan bile acizsin...
ayrıca ben yapılan şeyin boş olduğunu hiçbir zaman iddaa etmedim! başka bir konuda akpnin web sitesinden anketi kaldırması olayına saldırı denilirken chpnin oyları silmesine zihniyet denmesinin aslında nasıl bir zihniyet yapısının göstergesi olduğundan bahsettim... hani chplilere diyorsunuz ya körü körüne muhalefet ediyorsunuz hiç düşünmüyorsunuz iyiye bile kötü demek için yer arıyorsunuz... işte şuan AKAPE nin taraftarlarının da yaptığı şey tam olarak bu... kendileri yapınca saldırı... chp yapınca zihniyet oluyor nedense :D
ayrıca ALP in dediği gerçekten doğruysa yazık sana :D
hocam bak sonradan kabul etmişsin olabilir mantıklı demişsin ama sonradan dönmüşsün oylardaki düşüşlerin sayılarına bakarak mantıksız demişsin... hocam kim kaç oy attı nasıl bilelim ki buradaki oy silinmeleri benim olasılığımı doğru kabul ederek cevaplıyorum net bişi demiyorum... aslında bizdeki yanlış sitelerde vs. değil insanımızda... gerçekten insanoğlu cok gereksiz bir yaratık! hayır arkadaş ordaki anket bilgi amaçlı herkes kendince bir oy verse belkide gerçekten bişeylere ulaşabilecek ama herkes kendi cevaplarını gösterebilmek için hileli yöntemlere başvuruyo! sonuç? bu ülkede hiçbir bok olmuyor... herkes kendi partisinin web sitesini ziyaret ediyo genelde... evet ve hayır oyları gövde gösterisi yapmaktan ziyade evet/hayır oranlarına bakılarak ben nerede yanlış yaptım sorusunu getirmesi gerekiyor... ama biz işte halk bizim arkamızda demek için kullanıyoruz... hayır oyu atanları direk siliyoruz...
@mqstar o dediğin oy değiştirme işini adanada her parti yaptı emin ol;)
@pcdoktor636 haklısın hocam insanlar zeytinyağı için kuyruğa girmiyor akp döneminde çünkü akp taraftarları kapımıza kadar getiriyor... bu çağdaşlıktan dolayı sizi tebrik ediyorum :D
hocam sen gerçekten düşünce yoksunusun ultrASKER orada ha oyu değiştirmişsin ha anketi kaldırmışsın 1 milyon yapsan nolur derken ikisinin de aynı kapıya cıktığını yanlış olduğunu söylüyor ama bok atmak için hala düz mantık hareket ediyorsun...
bugün görüyoruz bu darbecilerin hangi biri içeride şuandakenan evren darbeyi yaptı şimdi evde çıplak karı resimleri çiziyo ama sonu yakın onu içeride görmek çok güzel olacak
şimdi şöyle bişey war darbe zamanında darbeye karşı gelen ilk partilerin başında mhp gelir bu referandumda ezici bi üstünlük kurarak evet denmesi beklenirken neden hayır diyolar bu kadar sapkınlık olabilir mi
Recep Tayyib Erdoğan neden mhp ve bdp ile görüşme yapmadı neden diğer parti liderleri ile görüşme düzenledi
şu mhpde başı çekenler ile bdp de başı çekenler aynı zihniyete sahip de ondan
şu anlattığım biraz konu dışında oldu ama olsn bunu da bilmeniz sizin açınızdan iyi ya da kötü olur
haa bu flood olayını ben çoğu kez yaptım özellikle kendi okulumda beni ve arkadaşlarımı ilgilendiren konularda hep beraber yaptık ama bu flood bi daha yapılacak diye bişeyi ortaya atar mı _? kesinlikle atmaz
Şundan da eminim ki referandumda EVET oyu ezici bi üstünlük kurarak gelecek o zaman ülke için çoğu şeyin iyi yola girceğini greceniz
benden bu kadar siz yorumlarınıza devam mı edersiniz başka şeylerle mi uğraşırsınız bilmiyorum, ben daha sabah kahvaltısını dahi yapmadım şimdi kahvaltı başına gidiyorum
-
MsXLaBs bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
@MsXLaBs sen darbe anayasasından bahsediyorsunda o yasanın değişmeyen bir yeri kaldı mı :D hala körü körüne tutturmuşsun darbe anayasası diosun :D
ben ordaki elemanların akrabam vs. olduğunu iddaa etmedim... sadece böyle bişeyin yapılmış OLABİLECEĞİNDEN bahsettim... kesin bir ifade kullanmadım ama bok atmak için okumaktan bile acizsin...
ayrıca ben yapılan şeyin boş olduğunu hiçbir zaman iddaa etmedim! başka bir konuda akpnin web sitesinden anketi kaldırması olayına saldırı denilirken chpnin oyları silmesine zihniyet denmesinin aslında nasıl bir zihniyet yapısının göstergesi olduğundan bahsettim... hani chplilere diyorsunuz ya körü körüne muhalefet ediyorsunuz hiç düşünmüyorsunuz iyiye bile kötü demek için yer arıyorsunuz... işte şuan AKAPE nin taraftarlarının da yaptığı şey tam olarak bu... kendileri yapınca saldırı... chp yapınca zihniyet oluyor nedense :D
ayrıca ALP in dediği gerçekten doğruysa yazık sana :D
hocam bak sonradan kabul etmişsin olabilir mantıklı demişsin ama sonradan dönmüşsün oylardaki düşüşlerin sayılarına bakarak mantıksız demişsin... hocam kim kaç oy attı nasıl bilelim ki buradaki oy silinmeleri benim olasılığımı doğru kabul ederek cevaplıyorum net bişi demiyorum... aslında bizdeki yanlış sitelerde vs. değil insanımızda... gerçekten insanoğlu cok gereksiz bir yaratık! hayır arkadaş ordaki anket bilgi amaçlı herkes kendince bir oy verse belkide gerçekten bişeylere ulaşabilecek ama herkes kendi cevaplarını gösterebilmek için hileli yöntemlere başvuruyo! sonuç? bu ülkede hiçbir bok olmuyor... herkes kendi partisinin web sitesini ziyaret ediyo genelde... evet ve hayır oyları gövde gösterisi yapmaktan ziyade evet/hayır oranlarına bakılarak ben nerede yanlış yaptım sorusunu getirmesi gerekiyor... ama biz işte halk bizim arkamızda demek için kullanıyoruz... hayır oyu atanları direk siliyoruz...
@mqstar o dediğin oy değiştirme işini adanada her parti yaptı emin ol;)
@pcdoktor636 haklısın hocam insanlar zeytinyağı için kuyruğa girmiyor akp döneminde çünkü akp taraftarları kapımıza kadar getiriyor... bu çağdaşlıktan dolayı sizi tebrik ediyorum :D
hocam sen gerçekten düşünce yoksunusun ultrASKER orada ha oyu değiştirmişsin ha anketi kaldırmışsın 1 milyon yapsan nolur derken ikisinin de aynı kapıya cıktığını yanlış olduğunu söylüyor ama bok atmak için hala düz mantık hareket ediyorsun...
bugün görüyoruz bu darbecilerin hangi biri içeride şuandakenan evren darbeyi yaptı şimdi evde çıplak karı resimleri çiziyo ama sonu yakın onu içeride görmek çok güzel olacak
şimdi şöyle bişey war darbe zamanında darbeye karşı gelen ilk partilerin başında mhp gelir bu referandumda ezici bi üstünlük kurarak evet denmesi beklenirken neden hayır diyolar bu kadar sapkınlık olabilir mi
Recep Tayyib Erdoğan neden mhp ve bdp ile görüşme yapmadı neden diğer parti liderleri ile görüşme düzenledi
şu mhpde başı çekenler ile bdp de başı çekenler aynı zihniyete sahip de ondan
şu anlattığım biraz konu dışında oldu ama olsn bunu da bilmeniz sizin açınızdan iyi ya da kötü olur
haa bu flood olayını ben çoğu kez yaptım özellikle kendi okulumda beni ve arkadaşlarımı ilgilendiren konularda hep beraber yaptık ama bu flood bi daha yapılacak diye bişeyi ortaya atar mı _? kesinlikle atmaz
Şundan da eminim ki referandumda EVET oyu ezici bi üstünlük kurarak gelecek o zaman ülke için çoğu şeyin iyi yola girceğini greceniz
benden bu kadar siz yorumlarınıza devam mı edersiniz başka şeylerle mi uğraşırsınız bilmiyorum, ben daha sabah kahvaltısını dahi yapmadım şimdi kahvaltı başına gidiyorum
-----------------------------iyi ye güzel beslen arkadaşım. beynine kan gitmesi, kenan evreni hapiste göremeyecigin gerçeğine yaklaştırır seni.
-
@MsXLaBs hocam sen daha devlet yönetiminin mantığını anlamamışsın hatta ve hatta dini anlamamışsın... din allah ile kul arasındadır üçüncü kişiye bok yemek düşer hoca! madem bu anayasa insanları idama götürüyor akp kaç yıldır bu yönetimde neden bunca yıldır değiştirmedi de şimdi değiştirmeye çalışıyor? chp oylamayı ayrı ayrı götürsünler her türlü destekçisi oluruz dediğinde neden yok dediler? bu iş samimiyetle yapılan bişey değil... yönetim insanları imana götürmez hoca bunu anla artık ;) rakamlara bak demişsin de hangi rakamlara? tefe tüfeyi değiştirmek için yapılan oyunlara mı bakayım? enflasyonu hesaplarken yapılan hilelere mi bakayım? satılan yerlere mi bakayım? hangisine bakayım hocam?
biz millet olarak müslüman değiliz az da olsa içimizde ateist deist budist hristiyan vs. bir sürü değişik inançlara sahip insan var... bunları yok sayamazsın! atıyorum ülkeye islami bir cumhuriyet getirdiniz o adamlara siktirin gidin mi dieceksiniz? devlet her dine eşit yaklaşır zaten mantıklısı ve olması gereken de budur! ama bunun bilincinden cok uzaksınız... ulu önder mustafa atatürk boşuna mı din ile devlet işlerini birbirinden ayırdı hoca!
kimse senin ananın bacının türbanına el uzatmıyo! eğer el uzatıyo olsaydı sokakta bu kadar baş örtülü görebilirmiydin! sana devlet dairelerinde bu şekilde çalışamazsın okuyamazsın diyor! neden diyor? ayrımcılık olmasın diye... senin bacın okula türbanla giderken benim papaz kılığında okula gitmemi kabul edermisin hocam? ya da benim inancıma göre kıyafet kaka kötü :D o zaman okula çıplak gitmemi kabul edermisin? okulda kutuplaşma olmaz mı? okullarda giydiğimiz formalarda bunun için zaten... insanları tek tipe sokar... zengini de fakiri de aynı kıyafeti giyer... okulda kim zengin kim değil zor anlaşılır amaç da budur herkesi bir yapmak... ayrışma kutuplaşmayı ortadan kaldırmak...
hocam madem suçluyu cezalandıracaksın o zaman herkese eşit yaklaşacaksın darbecisine şucusuna bucusuna... madem bu kadar samimi neden yıllardır dokunulmazlık kaldırılmadı? chpden di sanırım yanlış hatırlamıyorsam elemanın biri dilekçe verdi benim dokunulmazlığımı kaldırın die neden kaldırmadılar? akp hakkındaki suç dosyası sayısından haberin var mı? bak darbeciler yargılanmasın demiyorum yargılansın ama suçu olan herkes yargılansın!
hocam anayasa paketindeki değişiklik sadece darbecileri yargılamak için değil... o yüzden karşılar... dediğim gibi eğer oylamayı madde madde yapsalar herkes kabul ediyor ama akp yanaşmıyor bu işe! peki bi de şu mantıkla bak hocam başbakan ergenekon davası için ben bu davanın savcısıyım derken deniz fenerini neden hasır altı etti?
sana göre referanduma evet oyu ülke yararına olabilir ama bize göre değil... afiyet olsun hocam... öğle yemeği ile birlikte cıkar aradan :D
@pcdoktor636 hocam kimin ne dediği benim umrumda olmaz... insanlar müslümanım derken yönetim şekline mi bakılıyor hocam :D saçmalayıp durma şurda...
@alp hacı biraz borç versene :D
-
inci sözlük resmenn t*şşk geçiyor sizde burada ekşi sözlük tadında tespit yapıyorsunuz vallaha helal size :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
inci sözlük resmenn t*şşk geçiyor sizde burada ekşi sözlük tadında tespit yapıyorsunuz vallaha helal size :D
----------------------------- -
şimdi kardeş akp'nin sitesindeki oy hüsrarına misilleme yapmak için böyle bir konu açmış sanki ama biraz kullandığı resimleri inceleyelim :)
-
-
Admin panelinden salla her saat başı 300-500 oy...
2 milyon hayır çıkar. Çok mu zor ?
-
crafty bunu yazdı:
hocam bende sizi anlamıyorum akp anketi kaldırınca saldırı var oluyor chp saldırı olarak yapılan oyları sildiğinde zihniyet oluyo :D işte bu da sizin zihniyetiniz :D
-----------------------------bizim zihniyetsizliğimiz doğru bizimkinde anketi kaldırıyorlar chpninkinde akpnin oylarını 300 oranında düşürüyorlar evet bu bizim zihniyetsizliğimiz ;) bir numara sensin zihniyet sahibisin 300 oyun silindiğini farkedemeyecek kadar büyük bi zihniyetin var.