folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Böyle Bir Zihniyet Olabilir Mi? (Referandum Özel)

Böyle Bir Zihniyet Olabilir Mi? (Referandum Özel)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

edit

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam bende sizi anlamıyorum akp anketi kaldırınca saldırı var oluyor chp saldırı olarak yapılan oyları sildiğinde zihniyet oluyo :D işte bu da sizin zihniyetiniz :D

iyi cevaplardan bı tanesi...Sonuc acıklanınca gelın beyler! Sımdı bosa konusmanın anlamı yok!

Allah büyüktür vesselam...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

BosphorusPasha bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

MsXLaBs bunu yazdı:

musdawdaf bunu yazdı:

pcdoktor gulmekten yardın ha :D

arkadasım o iki ankete de incisozluk saldırdı bende oy verdim akp ye hayır chp ye evet verılcektı sıteler durumu caktı sılmeye basladı :D

allahım ya bu kadar da tartısmısınız :D

şöyle bi söz wardı kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

sen bu sözlerinle bazılarımızı gülmekten yardın ha haberin olsun

hala bos konusmaktasın ya. 2 kisi inci saldırısı oldugunu söyledi burda daha neyi savunuyorsun anlamadım ?

git bi arastır öyle gel konu ac burda. 

asıl sen boş konuşmaktasın andrei inci ile bunun arasındaki farkı karıştırıyorsunuz. İnci saldırdığında diek hayır oyu çoğalırdı evet oyları düşmez yerinde sayardı Burada hayır oyları yükselmiş ve evet oyları 3000 kişi kadar düşürülmüş İnci nasıl yapsın bunu? saldırsa saldırsa hayır oyuna yüklenir başkada bişey yapamaz. Dikkatsizce olaya saldırmanın sonucu işte bu.

yahu kardeşim ağır konuşacağım özürlü müsünüz??????????????????????

ankete müdahale olmadı diyen mi var?

inci 2 yere de saldırıyor. akp anketine hayır chp anketine evet olarak yükleniyor. bunun sonucu olarak akp sitesinden anketi kaldırıyor, chp oylarda oynama yapıyor.

bilmiyorum bunu anlamak bu kadar zor mu? neyin kafasını yaşıyorsunuz

burda söylenen şey bi tarafa bok atmadan önce kendi adamlarına da bak ne yapmışlar?

oof of

hoca ya saçma saçma konuşma apır konuşsan kaç yazar ağır konuşursan seviyeni belli edersin ben sana ağır konuşmuyorum sende ağır konuşma banlanmaya niyetim yok. 

inci 2 yere de saldırıyor. akp anketine hayır chp anketine evet olarak yükleniyor. bunun sonucu olarak akp sitesinden anketi kaldırıyor, chp oylarda oynama yapıyor.

tamam inci saldırdı akp anketinde hayır sonucu çıktı webmaster yopunluk ve yanlış bilgi yüzünden anketi kaldırdı Aynı saldırı chpye de oluyo Peki chpnin wm'ı Ne akla hizmet veriilen oyları düşürüyor?

hocam kusura bakma tamam yanlış anlamışım ben olayı tarihlere baktım oylar bir anda çoğalmış incinin işi ben konuya bakınca admin verilen oyları direk silip kendi lehine çevirdi aiye anlamıştım şimdi çaktım inci saldırmış ve eski haline getirmeye çalışmış.. Pardon..    Ama ne bileyim yinede akpninki gibi sıfırlayailir yada kaldırabilirdi oylamayı neyse kusura bakma yanlış anlamışım..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

aQp dava acacakmıs inciye ^^

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15400156.asp?gid=373 

----------------------------

hiç bir şey çıkmaz :D + hiçde güleceğim yoktu be :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

ccc inci ccc :)

işte öyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

bilmeden etmeden hemen konu açıyosunuz

tek kelime söylicem durumu açıklıcak anlarsınız zaten: İNCİ

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

konuyu açan arkadaş cehape tabanından az da olsa referanduma evet diyenlerin olduğunu vurgulamak istemiş ancak tahribat statükosu vurun kahpeye misali saldırmaya başlamış.bilindik tablolar...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

acikistihbarat bunu yazdı:

konuyu açan arkadaş cehape tabanından az da olsa referanduma evet diyenlerin olduğunu vurgulamak istemiş ancak tahribat statükosu vurun kahpeye misali saldırmaya başlamış.bilindik tablolar...

hocam ne kadar saçma birşey söyledin şimdi birdaha oku sonra anla hatanı evet diyenlerin olduğunu vurgulamak isteyen insan bakın görün chp zihniyeti oyları siliyor diye olaya balıklama atlamaz atlarsa da görüldüğü gibi rezil olur burda tıpkı senin olduğun gibi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

MsXLaBs bunu yazdı:

musdawdaf bunu yazdı:

hoca ya saçma saçma konuşma apır konuşsan kaç yazar ağır konuşursan seviyeni belli edersin ben sana ağır konuşmuyorum sende ağır konuşma banlanmaya niyetim yok.

tamam inci saldırdı akp anketinde hayır sonucu çıktı webmaster yopunluk ve yanlış bilgi yüzünden anketi kaldırdı Aynı saldırı chpye de oluyo Peki chpnin wm'ı Ne akla hizmet veriilen oyları düşürüyor?

hocam kusura bakma tamam yanlış anlamışım ben olayı tarihlere baktım oylar bir anda çoğalmış incinin işi ben konuya bakınca admin verilen oyları direk silip kendi lehine çevirdi aiye anlamıştım şimdi çaktım inci saldırmış ve eski haline getirmeye çalışmış.. Pardon..    Ama ne bileyim yinede akpninki gibi sıfırlayailir yada kaldırabilirdi oylamayı neyse kusura bakma yanlış anlamışım..

bir de admin böyle bir sey yapmıs olsa ellerine ne gececek ? tamam aqp toptan kaldırmıs, onlar da öyle yapabilirdi ama sonuc olarak incinin saldırıcı oldugunu 9 sayfa sonra kabullenmissin. 

o güzel beynin sonunda bunu kavrayabildi ya, tesekkürler.  

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Crack34
    Crack34's avatar
    Erkek

hocam bunlara takılmayın yaa. geçen günde akp'nin sitesinde aynı anketi yaptılar "hayır" oyu aldı başını gitti anketi kaldırdılar.

olay inci saldırısıydı.

Toplam Hit: 14736 Toplam Mesaj: 102