folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Böyle Yiğitlere İhtiyacımız Var

Böyle Yiğitlere İhtiyacımız Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar videoyu tekrar tekrar izledim inanın inanılmaz gururlandım  nebiliyim  adamların sözde başkent dediği yerde sözde sahiplendikleri
    cenaze de bu konuşmayı yapmak helal olsun.  Asker-Polis belki son zamanlar da yandaş diyoruz ama yine de güvenç kaynağımızın onlar olduğunu biliyoruz. Bu Vatan toprakların da yaşayan her yurttaş bu konuşmayı benimsemeli. Kimse huzuru kaçsın düzeni bozulsun istemez.Ayna ya ideoloji den uzak baktığın da ''İNSAN'' kavramı dışında herşeyin ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksın.

http://www.youtube.com/watch?v=486WFADWfzE

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

o tarafta askere ve polise vur emri verildi :) kuzu gibi davranıyolar sanki. yada bana öyle geldi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vıy dövlet bizhe bahmiyyy diye gene molotof atar bu piç kuruları. Bunlara anladığı dilde konuşmuş komiser ağzına sağlık. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Helal olsun sana.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

akşam muhtar gelip 9.dan sonra vur emri var dedi sonra akıllandı herkes 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

İnsan olan anlar neticesinde bir konuşma olmuş Güzel Ülkemin Güzel İnsanını Helal olsun Seni doğuran anayı ellerinden öpeyim 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Polis ya da asker olup da boylelerine karsi surekli sabirli davranmak da buyuk meziyet gerektirir vallahi.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=3qcdfnOgV5A

buda benim favorim

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Sabır nereye kadar...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

böyle adamlara öyle hayranım ki.

çok param olsada kendi cebimden tatile göndersem bir hediye versem  derim hep.

kuru kuruya tebrik etmek içime sığmıyor ama belki bir gün.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

İçimizde bu yiğitlerden o kadar çok var ki,çözüm süreci adı altında insanların elini kolunu bağladılar.

Şuan herhangi bir gösteride vur emri çıksın,yemin ediyorum 2000 tane pkk leşinin yere kapaklanması 3 dakika sürmez.Asker ve polis olarak çok doluyuz,sabrımızı zorlamasınlar,s...... onların barış sürecini.

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
Toplam Hit: 3983 Toplam Mesaj: 29