folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Böyle Yiğitlere İhtiyacımız Var

Böyle Yiğitlere İhtiyacımız Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    DjBlueMaN bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

yukarıda yazmış atakan vur emri çıkmış diye.

ama haberlerde bulamadım . çıktımı çıkmadımı şimdi

Vur emri var fakat her olayda degil, herhangi bir tehlike anında,kışla karakol ve bunun gibi devlet dairelerine saldırı (Molotof,taş,vb) saldırırlarda konvoy taşlama,birinin canına kastetme gibi durumlarda geçerli.

Vur emri asker ve polis için herzaman vardır,yeni emirle birlikte biraz daha esnetilmiştir.

Önce havaya,sonra elemanın ayagının yanına sonra biraz daha yakınına enson laf dinlemezse alnının çatınaydı,şimdi direk alnının çatına :)

hocamın dediği gibi her zaman vardır. ama bu olaylarda aynı gün sokağa çıkma yaşağı askerin şehre inmesi marşlarla felan bunlar durdurdu her taraf birbirini tarttı gördü ona göre önlem aldı bence bunlar daha başlangıç ,

@Triumph 

hocam eğer normal zamanda olsa böyle birşey yapsa sov için ama 3.gün olmuş artık olaylar azalmışken bayrağın indirirdiği yere yakın bir yerde böyle bir olayın tetiklenmesini engelemek için yapmış gibime geliyor.

konu sahibi arkadaşlarda konuyu gizlerse sevinilim

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

yukarıda yazmış atakan vur emri çıkmış diye.

ama haberlerde bulamadım . çıktımı çıkmadımı şimdi

Yakın zamanda bazı il/ilçelerde olağanüstü hal ilan edildi ve bundan sonra da muhtemeldir tekrar ilan edilebilir.

Olağanüstü hal ilan edilen yerlerde belli bir saatten sonra sokağa çıkma yasağı vardır. Bu yasağa uymayanlar dur ihtarına uymazlarsa vurulabilirler.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

cok tepki alacagim; ama pilavdan donenin kasigi kirilsin.

asil sov yapan kendisi. cenaze konvoyunu durdurup kameralar karsisinda ahkam kesmis.

hocam sen öyle diyosunda bu hainler her cenazelerinde,her olaylarında hep provoke yapıyor hep vatandaşın canına malına zarar veriyor.yani anlıcağın işin cıvığınında cıvığını çıkardılar artık.ayrıca hayata at gözlüğüyle bakmamalısın.(yok kameralar karsısında ahkam kesmiş felan) çok düzmantık düşünüyorsun bence.(sana hakaret felan etmıyorum işi tartışmaya çevirme lütfen)

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Bunlarda Ağrıdan 

http://youtu.be/N6_7uCVunnY

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

asil sov yapan kendisi. cenaze konvoyunu durdurup kameralar karsisinda ahkam kesmis.

bence showdan ziyade 'yeter artk siktirtmeyin toynağınızı' tarzında bir uyarı :D zaten kuzu gibi olmuş karşısındakiler

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hep dedim diycemde

1-asker kontrolü eline alsın g.doğuda
    2-nerde gizli örgüt veya kim pkk lı olduğunu veya böyle cenaze olaylarında zehirli gaz kullanıcaksın.

ölsün bu vatan hainleri cenazelerinide dağda kurtlara yedirceksin 

bunu eğer yapmazsak çok kan dökülecektir.

kaygusuz tarafından 12/Eki/14 14:31 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

hep dedim diycemde

1-asker kontrolü eline alsın g.doğuda
    2-nerde gizli örgüt veya kim pkk lı olduğunu veya böyle cenaze olaylarında zehirli gaz kullanıcaksın.

ölsün bu vatan hainleri cenazelerinide dağda kurtlara yedirceksin 

bunu eğer yapmazsak çok kan dökülecektir.

Bu fasistlige girer ama bu adamlarinda ulkeye hicbir yarari olmayacak hatta zarari olacak.bu adamlar oksijen israfi.keske yapsalar ama daha buyuk bir bela var oda soy kirim.ulkenin basini soy kirim davasi goturebilir bole bisi olursa.gizli yapilmasi lazim yoksa bu pkklilar kurtlerin hepsini ölduruolar deyip pkk li olmayan adamlarida yanina cekebilir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek
    Triumph bunu yazdı

Gerçekten merak ediyorum;

O ölen 2 kişiden biri abin ,baban , yada çok sevdigin kardeşinden biri olsaydı böylemi yazacaktın,

Yoksa şehitin mezarın başında saatlerce ağlayıp , kendince yargılar yapıp , kardeşin yada babanın onu vuran kişiyle aynı düzen içinde yaşayıp hiç bir şey yapamadıgını düşündügünde kahrolduğunda bunları yazabilcekmiydin,

Yoksa o mezarın başında arkana dönüp baktıgında arkanda kimsenin olmadıgını gördügünde kardeşini yada babanın değerinin 1 hafta sonra unutuldugunda o mezarın başında sadece sen kaldıgında omzundan tutup seni kaldıracak kimse olmadıgında bunları yazabilcekmiydin,

Sana sayfalarca küfür edebilirdim ama senden beklediğim bunları 1 kere okuyup yazdığın yazıyı silmen.

Seninle tartışabilirdim kardeşin yada baban şehit olduğunda,

bu şekilde bencilliğin dibine vurdugunda değil

Freedoom is not free.
Toplam Hit: 3982 Toplam Mesaj: 29