Böyle Yiğitlere İhtiyacımız Var
-
Öyle elini önünde bağlar kuzu kuzu dinlersin işte.
Çünkü karşındaki adam, insan.
Biji biji biji diye bağırıp iletişim kurmuyor insan gibi iletişim kuruyor.
-
yukarıda yazmış atakan vur emri çıkmış diye.
ama haberlerde bulamadım . çıktımı çıkmadımı şimdi
-
futurist bunu yazdı
yukarıda yazmış atakan vur emri çıkmış diye.
ama haberlerde bulamadım . çıktımı çıkmadımı şimdi
Vur emri var fakat her olayda degil, herhangi bir tehlike anında,kışla karakol ve bunun gibi devlet dairelerine saldırı (Molotof,taş,vb) saldırırlarda konvoy taşlama,birinin canına kastetme gibi durumlarda geçerli.
Vur emri asker ve polis için herzaman vardır,yeni emirle birlikte biraz daha esnetilmiştir.
Önce havaya,sonra elemanın ayagının yanına sonra biraz daha yakınına enson laf dinlemezse alnının çatınaydı,şimdi direk alnının çatına :)
-
d.bakırda ünideyken yılda 1 kez pikniğe giderdik bu abilerler.. çok kıyak adamlar..
-
DjBlueMaN bunu yazdı
İçimizde bu yiğitlerden o kadar çok var ki,çözüm süreci adı altında insanların elini kolunu bağladılar.
Şuan herhangi bir gösteride vur emri çıksın,yemin ediyorum 2000 tane pkk leşinin yere kapaklanması 3 dakika sürmez.Asker ve polis olarak çok doluyuz,sabrımızı zorlamasınlar,s...... onların barış sürecini.
Bazen bu cozum surecinin bir cesit fisleme operasyonu oldugunu dusunuyorum. Terorist grup yanlisi ne kadar sivil varsa bu tarz eylemlerde hepsini tespit edip bir gecede hepsinin kafasina sikip tum sorunlari cozeceklermis gibi. Cok mu hayalperest bakiyorum acaba.
-
cok tepki alacagim; ama pilavdan donenin kasigi kirilsin.
asil sov yapan kendisi. cenaze konvoyunu durdurup kameralar karsisinda ahkam kesmis.
-
Haymatlos bunu yazdıDjBlueMaN bunu yazdı
İçimizde bu yiğitlerden o kadar çok var ki,çözüm süreci adı altında insanların elini kolunu bağladılar.
Şuan herhangi bir gösteride vur emri çıksın,yemin ediyorum 2000 tane pkk leşinin yere kapaklanması 3 dakika sürmez.Asker ve polis olarak çok doluyuz,sabrımızı zorlamasınlar,s...... onların barış sürecini.
Bazen bu cozum surecinin bir cesit fisleme operasyonu oldugunu dusunuyorum. Terorist grup yanlisi ne kadar sivil varsa bu tarz eylemlerde hepsini tespit edip bir gecede hepsinin kafasina sikip tum sorunlari cozeceklermis gibi. Cok mu hayalperest bakiyorum acaba.
Bizde evlat acısı,onlarda da kuyruk acısı olduğu müddetçe barış falan hikaye.
-
Triumph bunu yazdı
asil sov yapan kendisi. cenaze konvoyunu durdurup kameralar karsisinda ahkam kesmis.
Sen bir kan testi yaptır kardeşim.
-
DjBlueMaN bunu yazdıTriumph bunu yazdı
Sen bir kan testi yaptır kardeşim.
Olmayan kanın testi nasıl yapılacak önce onu tartışsaydık hocam.
-
Triumph bunu yazdı
Sizin gibi gençleri Kobane'de görmek isteriz..