folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boynuma Yaptıracağım Dövme Ve İş Hayatı

Boynuma Yaptıracağım Dövme Ve İş Hayatı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Dövmemi 15 yaşında yaptırdım iyi para vermiştim :D sonra sürekli yeni modellere baktım ve tekrar yaptırma isteği oluştu

bunun üzerine dövme motifleri görebileceğim bütün face sayfa ve kişileri çıkardım ve kurtuldum :D

konuyla ilgili hocam sakın ama sakın görülecek yerlere yaptırma benim kolumda  tshrt izasında ve okul iş hayatımda

sorun olmadı  boynuna yaptırırsan harbisorun olur :D

ZalımMadam.10.07.24
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

illa boyunda olmasının sebebi ne peki

gerçi hepsine karşıyımda merak ettim nasıl bir resim. modelini koyarmısın.

dövmeyi aslında dindarlıktan değilde dövmeli kişilerin uç noktalarda insanlar olduğu düşüncesi var  ondan aslında

şöyle bir tip çok güven vermiyor insana

dövme

konu geldiği için sormak istiyorum. sorunu baltalamak gibi olmasın merak ediyorum

dövme yaptıtıken nasıl bir amaçla yapıyorsunuz. mesela

dövme bir daha silinmeyeceğine göre ömür boyu aynı şeye bakmak sıkıcı gelmiyormu.

Ömür boyu kendi suratına bakıyorsun sıkıcı gelmiyor mu?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

illa boyunda olmasının sebebi ne peki

gerçi hepsine karşıyımda merak ettim nasıl bir resim. modelini koyarmısın.

dövmeyi aslında dindarlıktan değilde dövmeli kişilerin uç noktalarda insanlar olduğu düşüncesi var  ondan aslında

şöyle bir tip çok güven vermiyor insana

dövme

konu geldiği için sormak istiyorum. sorunu baltalamak gibi olmasın merak ediyorum

dövme yaptıtıken nasıl bir amaçla yapıyorsunuz. mesela

dövme bir daha silinmeyeceğine göre ömür boyu aynı şeye bakmak sıkıcı gelmiyormu.

1- dövme silinmez diye bir şey yok silinebiliyor ama teferruatlı bir işlem

2-şurama dövme yaptıracam diyen müride bütün vücudu dövme olan adamı gösterip karşılaştırma yapman abes değil mi?

3-dövmeli insanın çok uç noktada olmasına gerek yok belki sen ona çok uzak noktadasındır.

4-dövme mükemmel bir şey, vücudumda hiç olmamasına rağmen yaptırana, bir sebebi olana saygı duyarım

5- sebebini sormussun ben mesela dövme yaptırsam gençlik yıllarım boyunca oynadıgım oyunun dövmesini yaptırırım. ileride baktığımda hatırlamak, ordan kazandığım dostları hatırlamak amacıyla. aynı sekilde müzikle ilgilenen biri mesela onunla alakalı bir dövme yaptıraiblir. ilgi alanına ve gördükçe tebessüm ettirecek tarzda bir dövme yaptırabilirsin.

6- dövmenin hepsine karşıyım ne demek? ben de küpe takılmasına karşıyım mesela kulağını falan deliyosun piskopat mısınız? :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yav hayatı kıvırmakla geçen, zırt pırt kişiliği değişen, her beş senede bir çok farklı bir insan olmayı meziyet sananların dövmeye sıcak bakmaması normal bence.

Bu tanıma uymayan insanların hoşlanmaması da normal karşılanabilir ama dövmesi var diye bir insana güvenmemek nedir artık? İnsanları insanlığına göre yargılamayı öğrenseniz ne Tayyip başta olurdu, ne de ülke bu halde olurdu amk. Boynunda dövmesi olan mühendis güvenilmez ve ciddiyetsiz ama namaz kılıp, oruç tutan lakin insanlıktan nasip almamış vatandaşlar başbakan, milletvekili falan. Ne kadar klişe artık.

tattooed-doctor.jpg%20%28500×367%29

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

yaptır birader bişey olmaz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Hocam dövmeyi geçtim denildiği gibi,  mesela kaçtane yer şöyle uzun saçlı sakallı adam alıyor? Yada sadece ucun saç, yada sadece kirli sakal?

Ama sorsan askeriyenin traşını gerici ve çok hiyerarşik bulurlar kendileri kirlisakallı adam bulundurmaz.

Yani kısaca saç sakal bile sıkıntı olurken dövme inan çok sıkıntı yaşatır.

From:Saçı uzun olduğu için staja alınmayan biri

erebos tarafından 28/Eki/14 14:03 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Görünen bir yerine yaptırırsan gerçekten sıkıntı olabilir, hele ki yeni Türkiye'de :P

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Askerde hiç bir problemin olmasın askeriyedeki pskiyatr lar dövmeli insanı direk rdm ye sevk ediyor düşünün istersen hiçbir pskolojik sorunun olmasın yaptırana o gözle bakarlar

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

kendi işin bile olsa extreme bi iş olmadığı sürece ( bayan kuaförü isen kimse yadırgamaz) hayatının her alanında sorun olacaktır sizin için .

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Hocam dövmeyi geçtim denildiği gibi,  mesela kaçtane yer şöyle uzun saçlı sakallı adam alıyor? Yada sadece ucun saç, yada sadece kirli sakal?

Ama sorsan askeriyenin traşını gerici ve çok hiyerarşik bulurlar kendileri kirlisakallı adam bulundurmaz.

Yani kısaca saç sakal bile sıkıntı olurken dövme inan çok sıkıntı yaşatır.

From:Saçı uzun olduğu için staja alınmayan biri

Saçlarım 5 yıldır uzun ve kirli sakallıyım.

Hayatımda kendim için yaptığım en iyi şeylerden birisi oldu. Anlatsam roman olur.

Bilmiyorum belki de yaptığım işten dolayıdır. Ama büyük hayrını gördüm.

Toplam Hit: 6692 Toplam Mesaj: 37