folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Boynuma Yaptıracağım Dövme Ve İş Hayatı

Boynuma Yaptıracağım Dövme Ve İş Hayatı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek
    Holyzone bunu yazdı

Görünen bir yerine yaptırırsan gerçekten sıkıntı olabilir, hele ki yeni Türkiye'de :P

Kesinlikle :)

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

Merhaba müritler.

Dün ilk dövmemi yaptırdım. Tabi bugün ofiste çalışma arkadaşlarıyla falan konusu geçti.

Yakın bir abime bir kaç hafta sonra yaptıracağım dövmeyi gösterdim. Tabi boynumun görünen bir bölgesine yaptırmayı düşünüyorum bunu.

İş hayatında zorluk yaşayacağımı söyledi. Boyunda olunca görüneceği için büyük, kurumsal firmalara giremeyeceğimden falan bahsetti.

Sizce durum ne olur. Yazılım sektöründe çalışıyorum tabi bahsettiğimiz firmalar koç sistem, aknet gibi kurumsal firmalar.

Ona göre önümüzdeki haftalar karar vermem gerekiyor.

Tabi öyle yerlere de girmek şu anda hayal benim için sadece

bır cocuk var her gordugumde mal dıyorum. onda cok aptalca bır dovme ve mallıgını tamamlayan baska unsurlar da var. 

koluna yaptır omzuna yaptır da boyun cok tehlıkelı dövme açısından . Tüm vucuda gıden sınırleın gectıgı yerler. 

Sırketlerde sorun yasabılırsın bızde halen tıpıne gore muamele yapan fırmalar mevcut. Bırde necısın neysın tutup trdekı sayılı alanda sırketlerın ıhtıyacı olan personel ol mını etek gıysende sırketler alır . orta duzeyde personelsen fırmaya gore sekıllendıreceksın 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Yaptır hocam yaptır. Sosyal baskı yapan firmada ne işin var. Yaptır sen yaptır. Asıl gerçek kurumsal firmalar dövmeye karışmaz ....

Şuraya yaptırma ama:: +18 dir Dikkat! : http://www.mynet.com/video/insanlar/makatina-dovme-yaptiran-bayan-1476662/

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

illa boyunda olmasının sebebi ne peki

gerçi hepsine karşıyımda merak ettim nasıl bir resim. modelini koyarmısın.

dövmeyi aslında dindarlıktan değilde dövmeli kişilerin uç noktalarda insanlar olduğu düşüncesi var  ondan aslında

şöyle bir tip çok güven vermiyor insana

dövme

konu geldiği için sormak istiyorum. sorunu baltalamak gibi olmasın merak ediyorum

dövme yaptıtıken nasıl bir amaçla yapıyorsunuz. mesela

dövme bir daha silinmeyeceğine göre ömür boyu aynı şeye bakmak sıkıcı gelmiyormu.

Ömür boyu kendi suratına bakıyorsun sıkıcı gelmiyor mu?

+rep

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

takım elbıse gıydıkten sonra dısarda kalıyorsa yaptırma bıleklerden yukarı köprüü kemigimi ne oluyorsa ondan yukarı cok acısını cekersın benden demesı

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    futurist bunu yazdı

dövmeyi aslında dindarlıktan değilde dövmeli kişilerin uç noktalarda insanlar olduğu düşüncesi var  ondan aslında

dövme

konu geldiği için sormak istiyorum. sorunu baltalamak gibi olmasın merak ediyorum

dövme bir daha silinmeyeceğine göre ömür boyu aynı şeye bakmak sıkıcı gelmiyormu.

Şimdiden bile merak etmişsin adamın dövmesini...

O değil de abla şuana kadar gördüğüm en anlamsız yorumunu gördüm şu sayfada..

Dövme silinebilir.

Dövme yaptırmak için bir ton amacı olabililir bir insanın. En basit örneği model olmak için yaptırabilirsin. Tabi Türkiye'de dövme yaptıran insanlara farklı göz ile bakıldığı için dövme anlamsız, saçma sapan hatta işini bile engelleyebiliyor. Ne alakası var arkadaş dövmeyle işin? 

Müzik ile ilgilenen bir insan melodi dövmesi yaptırabilir bu onun kişiliğini de belli eder işini ne kadar sevdiğinide.

Bir motosiklet gurubundaki insanların motor dövmeleri yaptırmaları onun kişiliklerini belli eder.

Yada şöyle söylim mesela senin tarzın saçının kısa olması, uzun küpeler kullanmak falandır diyelim. Bu senin tarzını belirler. O zaman sen saçını bir şekile sokma, küpe kullanma. Dövme de bu şekilde tarzını belli eder insanın. 

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    aksesuar görünümünde yaptıranlar oluyor.
    geçen bahar aylarındamıydı neydi bi calışma olmustu dovme konusunda. bi tanesi boynuna kolye görünümlü kaligrafi şeklinde yazdirmıştı tek renk, gölgeli filan. 3 boyutlu gibi görünüyordu la.. :/

sıkılma mıkılma olmaz :D
    hatırlamak vs istiyorsan. iç dıs el bilegine olur. parmakların iç kısmına olur vs
    aranılansan, dedikleri gibi halt olmaz.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

bence riske atma fikirlere bile önyargılı yaklaşılan memlekette dövmeye nasıl bakarlar tahmin ediyorsundur az çok.

işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

dövme

Ömür boyu kendi suratına bakıyorsun sıkıcı gelmiyor mu?

futurist köşeye çekil ben ilgilenirim.

@torpedo_xl suratım milonlarca şekle girebiliyor. istediğim zaman şeklini değiştirebiliyorum. ve suratım gazete yayfaları gibi saçma şekillerle dolu değil. işimi görecek organlar var üstünde. duygularımı ifade etmeme yardımcı oluyor.

suratım vücudumdaki tüm kusursuz organım gibi değerli .

makyaj yapan kız arkadaşım hergün farklı makyaj yapıyor ve değişiklik insana faydası olan birşey. yani dövme makyaj ve buna benzer şekil değiştirme malzemelerinden çok farklı.

şimdi dövme olayına gelelim: amk dövme yapanların vucudu gazete kağıdı gibi oluyor. 

bu BİM den çikolata alıyorsun ya üzerinde mühür marka barkod filan var . dövmeli insanlardada aynı durum var. mühürlü cisimler gibi gezioyunuz ortada. 

fabirika nın yaptığı tasarım ile oynamayın olm. bırakın herşeyiniz orjinal kalsın mk.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

valla boyunda dovme guzel durmuyo benım dusuncem emınım sıkılacaksın ordan benım kollarımda var cok dahosuma gıdıyo hatta yarın da omuzlarıma annemle kardesımın ısımlerını yazdıracam  gelecek hafta sol bacagıma  yaptuıracam dovme yaptrınca garıp bı huzur gelıyo benım ıcıme rahatlıyorum buda bizim modifiyemız gıbı bısey sanırım :D

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
Toplam Hit: 7070 Toplam Mesaj: 37