BR1337 Keylogger+İcon Değiştirici %100 Undetect
-
bu server.exe dosyasını bi flash disckle atsam karşı bilgisayara çalıştırsam yine olurmu?birde ben kendim tıklayıp kontrol etmek istedim bu dosyanın sürümü çalıştırdığınız windows sürümüyle uyumlu değil. vs gibi bişey çıkıyor normalmi
-
Tekrar Fud Edebilir misiniz?
-
kurdum abicim ama gaille boyle karekterle gelıyor yazılar cıkımıyor bu nedn boylee
Y'Z'M'R'RG'R
[c=#FF0080](?-?) qü??l ß???? (?-?) ???lı ß????(?-?) ??? ß???? (?-?)?q?l? ß???? (?-?) ??? ßöl? ß????
OMQ[c=#FF0080](?-?) qü??l ß???? (?-?) ???lı ß????(?-?) ??? ß???? (?-?)?q?l? ß???? (?-?) ??? ßöl? ß????
YEL'>s
[c=#FF0080](?-?) qü??l ß???? (?-?) ???lı ß????(?-?) ??? ß???? (?-?)?q?l? ß???? (?-?) ??? ßöl? ß???? -
bi fikrm yok eskidn iyi atıyodu
-
Arkadaşlar program hala sorunsuz çalışıyor mu? Hani konu açılalı çok olmuş ya ondan soruyorum... Logları hala gönderiyor mu sorunsuz olarak?
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar program hala sorunsuz çalışıyor mu? Hani konu açılalı çok olmuş ya ondan soruyorum... Logları hala gönderiyor mu sorunsuz olarak?
----------------------------- -
eksik gönderebilir yada mesela ı,ş,ü,,ğ gibi harfleri eksik gönderir
-
poison_ivy bunu yazdı:
Aman ya o kadar kusur kadı kızında da olur, önemli değil. İndireyim o zaman. Sade bir keylogger arıyordum bir süredir, çok sağol paylaşımın için. -
patates bunu yazdı:
poison_ivy bunu yazdı:
Aman ya o kadar kusur kadı kızında da olur, önemli değil. İndireyim o zaman. Sade bir keylogger arıyordum bir süredir, çok sağol paylaşımın için.
Çok pardon, Kuzenimin hesabından yollamışım cevabı. -
helal olsun avirayı çökertti bu icat