Broşür Yapacak Tercihen İzmir İçi (Ücretli)
-
Arkadaşlar merhaba yaz sezonu açılmasıyla beraber küçük işletmemize bir brosur yaptırmak istiyoruz turistlerin ilgisini çekebilmek için. bize

şu tarz bir tasarımı 1016x1524 ölçülerinde yapabilcek bir arkadaş var mı ? (yapabilcek arkadaşlar istediği ücreti pm atarsa sevinirim)
edit: balık temalı bir çalışma olması lazım alttaki salam lar tostlar yerine karidesler çupralar fıskırması lazım ve arka plan olarak acık mavi ton düşünüyoruz
-
benim enişte yapardı yaw istanbulda ama kaça yapar bilmem ama ayar çektirirdik :S
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------benim enişte yapardı yaw istanbulda ama kaça yapar bilmem ama ayar çektirirdik :S
-----------------------------hocam farketmez eğer bir şablon yapabilcekse değerlendiririz. izmir içi neden istedim rakı balık ısmarlardım ondan :)
-
tamam ben yarın görüştüreyim seni dur nuamarsanı falan PM atayım sana ara konuşun istersen ebnde ararım yarın
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------tamam ben yarın görüştüreyim seni dur nuamarsanı falan PM atayım sana ara konuşun istersen ebnde ararım yarın
-----------------------------teşekkürler hocam bekliyorum
-
hangi kağıda basacaksın kaça kaç yada a4 mü a5 mi felan?
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
hangi kağıda basacaksın kaça kaç yada a4 mü a5 mi felan?
-----------------------------http://www.displaysmarket.com/Kaldirim-Reklamlari-Eko-Su-Tabanli-Helezon-Pano-1016x1524.html?srt=PU
bu tabelada kullanacagım. branda tarzı baskı olacak. + baskısı tasarımı etkiler mi ki ?
-
bilgisayarım burda(izmirde) olsa yapardım...
-

hacı bende o ölçülerde pixel olarak diye düşündüm
mm sanırım :|
hacı olayı komple yanlış anlamaşım menü hazırladım ben :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------hacı bende o ölçülerde pixel olarak diye düşündüm
mm sanırım :|
hacı olayı komple yanlış anlamaşım menü hazırladım ben :D
-----------------------------ahah yok hocam istediğim şey o gosterdiğim pano üzerinde duracak. tanıtım amaçlı ürünleri fiyatları falan yazıcaz o kadar. neden böyle bir örnek sundum göze hitap eden bir ilan gibi duruyor. böyle bir şey lazımm. eğer yardımcı olabilceksen telefon numaramı pm liyorum yarın goruselim.
-
bu sitede bu işten kuruş almadan yapacak bir sürü tasarımcı vardır...