Broşür Yapacak Tercihen İzmir İçi (Ücretli)
-
alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------
bu sitede bu işten kuruş almadan yapacak bir sürü tasarımcı vardır...
-----------------------------valla hocam öyle ya da böyle bir şekilde halletmem lazım bu olayı umarım 1-2 güne çözeriz eminin tbt den harika şeyler çıkacaktır
-
alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------
bu sitede bu işten kuruş almadan yapacak bir sürü tasarımcı vardır...
-----------------------------katılıyorum
-
Profesyonel birşey istiyorsun anladığım kadarıyla, benim gibi amatör veya yarı amatörleri aşar.
-
Hocam tam detaylı yazarsan iyi olur ebat ne olucak logonuz filan varmı size ait fotograflar varmı vs vs bunlarıda paylaşırsan yapmaya çalışırız .D
-
Up güncel
-
şu ara pek fırsatım olmuyo ama 1-2 güne bişiler gelirse aklıma uğraşır gönderirim sana...beğenirsen rakı balığını tadarım izmire geldiğimde=)
-
para almadan yapacak çok adam var diyen arkadas .. profesyonel çalışmalar emeginin karşılıgını almadan olmaz.. senın kendi işinde olsa boyle düşünüymüydün bilmem ama parasızda yakışmaz yanı .. ben bu tasarımı yaparım ama zamanım yok .. burada elbet parasız işler oluyor ama sen web sitesi yaptıracagın zaman parasız mı yaptırıyorsun ? iş baska arkadaslık başka ..bu ekmek parası bilmem anladınız mı ?
-
blmrt bunu yazdı:
-----------------------------para almadan yapacak çok adam var diyen arkadas .. profesyonel çalışmalar emeginin karşılıgını almadan olmaz.. senın kendi işinde olsa boyle düşünüymüydün bilmem ama parasızda yakışmaz yanı .. ben bu tasarımı yaparım ama zamanım yok .. burada elbet parasız işler oluyor ama sen web sitesi yaptıracagın zaman parasız mı yaptırıyorsun ? iş baska arkadaslık başka ..bu ekmek parası bilmem anladınız mı ?
-----------------------------hocam zaten kimseden böyle bir beklentim yok bir kaç arkadaşla görüşüyoruz şu an bir tanesi ücretini belirtti diğeri ile görüşmekteyiz hala yani kimse yanlış anlamasın yapılan emeğin hakkı neyse verilecektir. teşekkürler
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------şu ara pek fırsatım olmuyo ama 1-2 güne bişiler gelirse aklıma uğraşır gönderirim sana...beğenirsen rakı balığını tadarım izmire geldiğimde=)
-----------------------------beklerim hocam :)
-
dükkan nerde hocam ? .. tasarım yapamasakta çok güzel yemek yerim :D
-
corcil bunu yazdı:
-----------------------------dükkan nerde hocam ? .. tasarım yapamasakta çok güzel yemek yerim :D
-----------------------------:) alsancak kordon da hocam vapur iskelesi karşısı isim vermiyorum reklam olmasın