folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Broşür Yapacak Tercihen İzmir İçi (Ücretli)

Broşür Yapacak Tercihen İzmir İçi (Ücretli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corcil
    corcil's avatar
    Erkek

Headhunterz bunu yazdı:
    -----------------------------

corcil bunu yazdı:

dükkan nerde hocam ? .. tasarım yapamasakta çok güzel yemek yerim :D

:) alsancak kordon da hocam vapur iskelesi karşısı isim vermiyorum reklam olmasın 

isim vermessen ben nasıl bulcam orayı :) bırak reklam olsun ...

---------------------------------------------------------------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

Headhunterz bunu yazdı:

blmrt bunu yazdı:

para almadan yapacak çok adam var diyen arkadas .. profesyonel çalışmalar emeginin karşılıgını almadan olmaz.. senın kendi işinde olsa boyle düşünüymüydün bilmem ama parasızda yakışmaz yanı .. ben bu tasarımı yaparım ama zamanım yok .. burada elbet parasız işler oluyor ama sen web sitesi yaptıracagın zaman parasız mı yaptırıyorsun ? iş baska arkadaslık başka ..bu ekmek parası bilmem  anladınız mı ?

hocam zaten kimseden böyle bir beklentim yok bir kaç arkadaşla görüşüyoruz şu an bir tanesi ücretini belirtti diğeri ile görüşmekteyiz hala yani kimse yanlış anlamasın yapılan emeğin hakkı neyse verilecektir. teşekkürler

----------------------------

hocam soylediklerimi yanlış anlama zaten senle alakalı soylemedim .. yanı adam hem işini yapmıyor hemde yapacak adamın ekmegini kesiyor lafım sana deilgdi yanı .. zaten yapacak adamın içinden gelirse ücret falan isterse alır isterse almaz o ona kalmıs bir durum yanı   

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

konu güncel arkadaşlar 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

Konu  sRcN nickli müritle anlaşılıp çözülmüştür. Kendisi başından sonuna kadar sabırla isteklerimizi yerine getirdi ve çalışmayı tamamladı. Teşekkürler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Headhunterz bunu yazdı:

Konu  sRcN nickli müritle anlaşılıp çözülmüştür. Kendisi başından sonuna kadar sabırla isteklerimizi yerine getirdi ve çalışmayı tamamladı. Teşekkürler.

tasarımı görmek isterükkkk

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

Öncelikle tasarımı teslim ettim. (Uzunca da bir zaman oldu)

150 TL. gibi bir ücrete arkadaşla anlaştık 3 tane tasarım yaptık neyse 1i beğenildi. Kullanılacak resimler verilmedi gittik balık v.b. gibi menüde kullanılacak 34 tane resim satın aldık (Arofer' den) daha sonra menüyü istedik ne yazıcaz diye neyse gönderildi belki 30 kere tasarım revize edildi. Güvendik tasarımı para pul sormadan gönderdik. Ardından paramızı baskıdan sonra göndereceklerini söylediler tamam dedik. Baskı yapıldı ardından 100 TL. gönderildi hatta havale masrafıda o gönderdikleri 100 TL. den kesilmiş. Diyecek birşey bulamadım. Atılay ve Koray' da (Headhunterz ve Shawn) sıkıntı yok sanırım firma sahipleri problemli. Neyse tecrübe ettik daha önce TBT' den bir çok insanı önce iş sonra para teklifinden dolayı reddetmiştim. Önce %50 iş bitince %50 diye anlaşırdım ama güvendik (yaptık bi hata abi!) olan oldu benden tavsiye önce paranızı yada paranızın %50' sini alıp işe öyle başlayın ve iş bitince tasarımı komple göndermeden paranızın geri kalanını alın öyle gönderin. Yazmayacaktım yaklaşık 15-20 gün oluyor olay geçeli ama bugün bi arkdaş daha bu şekilde buradan bi iş isteyince anlatmak ve aktarmak istedim.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 4503 Toplam Mesaj: 27