folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Adamla Defne Joy Foster Aynı Gün Öldü

Bu Adamla Defne Joy Foster Aynı Gün Öldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

KATILIYORUM SANA MÜRİD

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

"İkisi de bugün öldü hocalar . ikisininde ölümüne aynı derecede üzülünülen bir dünya istiyorum . iyi geceler" 

Taksim'de Hepimiz Defne Joy'uz diye gezenlerin yanında Hepimiz Kağıt Toplayıcısıyız diye gezenlerin olduğu bir dünya görmek mi istiyorsun. Hiç hayal kurma çünkü yıkılır

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

Hislerime tercüman olmuşsun. Millette ah yazık olmuş vah yazık olmuş, ulan aha bak hergün böyle onlarca insan donarak ölüyo, açlıktan ölüyo vs. onlara bırak

üzülmeyi, bilen, bakan yok anasını satıyım. He iki tvde çıkan adam ölünce vah şöyleydi yazık oldu üzüldüm bilmem ne.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

ikisine de aynı şekilde üzülüyorum.

Medya sanatçıya ağırlık vermekte haklı, herkesi gösterebilir mi teker teker ?Hayır ama, alternatif yaklaşım olarak, sokakta yaşayanların zorluklarına dikkat çekmeli.

--

Ortada yanlış-doğru diye etiketleyebileceğimiz ne var..

http://yigitdemirag.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

hacı anlıyorum seni ama bir de şöyle düşün bu kişi ünlü biri yoksa ünlü olmayıp bizler gibi sıradan biri olsaydı ve bugün aynı şekilde ölseydi yine o bahsettiğin donarak ölen insan gibi belki de hiç haberlere çıkmayacaktı..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Beyler kusura bakmayın her ikisininde toprağı bol olsunda neymiş bu sanatçı? Sanatı ne? Her medya organizasyonunda çıkıp bişeyler sunan ünlülğü magazinsel yönü ağırlıklı bir sürü soytarı ekranlarda sanatçı kimliğiyle dolaşıyor ortalıkta kolaymı sanatçılık bu kadar.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

hacılar olayı anlayamadınız sanırım. olay birinin ölmesi, ünlü birinin ölmesi, çocuğun anasız kalması falan değil. 21. yüzyılda bir insanın sokakta yaşamasına normal gözüküyle bakıyorsak, birşeyler yanlış gidiyor demektir. hatta çok şey.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

ikisi içinde uzulmem banane amk belkı bende ölücem bırazdan uykuya dalgıdımda benım ıcın kım uzulcek 2 gun sonra herseyy unutulur.. kasmaya gerek yok

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Ölüm illaki acı şey kalanlara sabır diliyorum fakat diğeride insan ona niye kimse üzülmüyor bu insanın cenazesine seven sevmeyen onlarca kişi akın edecek o adamın cenazesini kim kaldıracak biraz sağ duyulu olmaya davet ediyorum diyenler olabilir biz sağduyulu değilmiyiz diye ama yeterince değiliz

"İkisi de bugün öldü hocalar . ikisininde ölümüne aynı derecede üzülünülen bir dünya istiyorum . iyi geceler"

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

OveRTaX bunu yazdı:
    -----------------------------

Defne'nin yerine bu adamın ölüm haberinin her yerde çalkalanması gerekir.Biri zenginlik içinde ölüyor diğeri ekmek parası peşinde olduğu için donarak ölüyor.Adalete bak.

-----------------------------

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 10456 Toplam Mesaj: 57