folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Adamla Defne Joy Foster Aynı Gün Öldü

Bu Adamla Defne Joy Foster Aynı Gün Öldü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Haklılsın Kardeş Herkezın Gözü Genelde Medyanın Gözü Kör Defne Joymu Ne Onun Ölum Haberınfden Bir Kare Fotoraf Çekmek İçin Bir Taraflarını Verirler Şu Adamı Haber Konusu Yapmak İçin Kıllarını Kıpırdatmazlar

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Bravo sizlere...

Bari burada birilerinin methiyeler dizip "kalbimizin bir parçasıydı hepimiz fosteriz hepimiz alemciyiz" laflarını duymamam güzel.

Tahribat bu yüzden seviliyor. herneyse;

Paralı cahil kesimlerin ne aile yapısı, ne toplum statüsü nede ahlak yapısını benimsemeden ahmakça yaşamalarının sonucunu görüyoruz.

Konuyu açan arkadaş ne kadar da doğru yere değinmiş. İki insanın arasındaki fark ne ? Neden asıl meselemizi tartışmıyoruz ?

Ömrünü kağıt toplamakla geçindiren birinin donarak ölmesi tartışılması en mantıklı konudur.  Yinede ikisinede Allah rahmet eylesin diyelim.

Hem evlisin hem çocuğun var hem astım hastasısın. Aynı gece tanıştığın birinin evine gidiyorsun tıksırıncaya kadar içiyorsun.

İçen arkadaş sendende cahil. Çıkıp dışarda doktor aradığını söylemiş. 112 diye bişey var amk. saatlerini harcamak yerine neden aramadın ?

Facebook amelelerinin sayfa açma durumları da var ki en kıl olduğum durumdur. 70e yakın sayfada 200.000lileri geçiyor her bir sayfa.

Ne desek boş bu ülkede..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

alli bunu yazdı:
    -----------------------------

ikisininde ölümüne aynı derecede üzülünülen bir dünya istiyorum . iyi geceler

bu adama daha fazla üzülen bir dünya istiyorum. iyi günler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

çok hakklısın çevreme bakıyorum defne joy foster ölmüş diyorlar bende BANANE diyorum geçiyorum defne joy fostere üzüleceğime böyle soğuktan donan insana üzülürüm daha iyi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:

Bravo sizlere...

Bari burada birilerinin methiyeler dizip "kalbimizin bir parçasıydı hepimiz fosteriz hepimiz alemciyiz" laflarını duymamam güzel.

Tahribat bu yüzden seviliyor. herneyse;

Paralı cahil kesimlerin ne aile yapısı, ne toplum statüsü nede ahlak yapısını benimsemeden ahmakça yaşamalarının sonucunu görüyoruz.

Konuyu açan arkadaş ne kadar da doğru yere değinmiş. İki insanın arasındaki fark ne ? Neden asıl meselemizi tartışmıyoruz ?

Ömrünü kağıt toplamakla geçindiren birinin donarak ölmesi tartışılması en mantıklı konudur.  Yinede ikisinede Allah rahmet eylesin diyelim.

Hem evlisin hem çocuğun var hem astım hastasısın. Aynı gece tanıştığın birinin evine gidiyorsun tıksırıncaya kadar içiyorsun.

İçen arkadaş sendende cahil. Çıkıp dışarda doktor aradığını söylemiş. 112 diye bişey var amk. saatlerini harcamak yerine neden aramadın ?

Facebook amelelerinin sayfa açma durumları da var ki en kıl olduğum durumdur. 70e yakın sayfada 200.000lileri geçiyor her bir sayfa.

Ne desek boş bu ülkede..

Hocam tamamen aynı düşüncedeyim senle zihnimi okumuşun :)

Ayrıca her ikisinede ALLAH Rahmet Eylesin...

Yalnız bazı insanlara statüleri nedeniyle daha fazla değer veriliyor bence bu olmamalı her insan eşittir tamam sonuçta insan çok sevdiği birine daha fazla içi yanar ama mantıklı düşünülürse insan insandır.Umarım anlatabilmişimdir.Sağlıcakla Müridler....

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ra_Mu
    Ra_Mu's avatar
    Erkek

çok kötü hissettim kendimi yaa bu başlıktaki haberi okuyunca :(

http://www.tatangalar.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

bazı şerefsizler yüzünden yok yere verdiğimiz şehitlere ne demeli.

Sadece 20 saniyeliğine haber olur. bir gün sonra unutulup gider. Üstüne gidilmez ki daha fazla şehit verelim diye mi?

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

helal olsun hojam sana helal... yemin ediOrum ayakta alkıslıyorum seni. senden ii muhabir gazeteci felan olur inanki çok reyting kaldırırsın. Bu arada defnemidir ne boksa öldüyse öldü ALLAH (c.c ) rahmet eylesin... ama bu . ama bu adam... ya hiçmi acıması yok bu milletin hiçmi ? ne biçim bi millet oldu bu türkiye ya yemin ederim türklükten nefret etmeye basladım be ulan nerde bu insanlık nerde bu müslümanlık nerde bu gerizekalı vatandaşlarımız şu küçücük ama yüreği kocaman sitede 3-5 kişi üzülüosak inanınki bu türkiyeninde bu medyanında bu insanlığında ALLAH belasını versin...

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

arkadaşlar medyaya olan öfkenizi Türk milletine mal etmeyiniz,

siz de bu milletin parçasısınız.

3 tane kedi yavrusunu bu sabah kapının önünde yatıyo gördüm; ölmüşlerdi.. Kediler can taşımıyor mu? Neden medya gelip kedilerin ölümünü çekmedi ha! diye veryansın edemem ki.. Kendime kızarım, keşke onları duysaydım, görseydim de ölmelerine engel olsaydım..

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

sonunda aklı selim 1-2 türk genci görerek ölecegim icin mutluym.aksama kadar hersey joy ölmüs napicaz die kıvranıor alaynin...

her siteye koyun bunu

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
Toplam Hit: 10465 Toplam Mesaj: 57