Bu Alet İşe Yarıyor Mu ?
-
daha geçen ay forum istanbuldan aldım bunlarda 2 taesi 10tl idi bayada işe yarıyo
-
Buremba bunu yazdı
zenciyi kızdırma derim ben.
-
Zenci de kaç cm var biliyon mu kafası hariç 20 cm :D dikkat et derim ben
-
Tek başına iş görmez, düzenli aralıklarlarla çalışırsan evde bir iki hareket ile fayda sağlayabilirsin. Ama alet boşuna yapılmış değil, 1-2 ay içinde gözle görülür bir fark yaratır.
Mümkünse bu aletin 3. seviye, HARD, olanını tercih et. Daha aşağısı sana yaramaz diye düşünüyorum.
-
palakan229 bunu yazdı
Tek başına iş görmez, düzenli aralıklarlarla çalışırsan evde bir iki hareket ile fayda sağlayabilirsin. Ama alet boşuna yapılmış değil, 1-2 ay içinde gözle görülür bir fark yaratır.
Mümkünse bu aletin 3. seviye, HARD, olanını tercih et. Daha aşağısı sana yaramaz diye düşünüyorum.
3.seviye hard olan nedir hocam ?
-
u235 bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
zenciden bahsediyor hacı :D
-
sLeymN bunu yazdıu235 bunu yazdıpalakan229 bunu yazdı
zenciden bahsediyor hacı :D
:DDD:D:D:D:
-
-
Ya olm konuyu bilek güreşinden zencinin zikine getirdiniz :D
Ne meraklıymışsınız amk :D
@Noname
Hoca ona verecek para yok ya malesef :|
-
bu el yaylarının ayarlanabilirleri var birde onlar daha iyidir. 40 kg.ya kadar çıkıyor. en yüksekde tam sıkınca zorluyor.