Bu Bahtsiza Yol Gosterin (Vol2)
-
Eh be dostum hep bi sevgilileri var yada unutamadigi biri var hikaye boyle baslar her seferinde neyse sen gene kos pesinden kizin belki olur. Ha sunuda diyim sen bence sevdiginden degil sozlerine bakinca emek var diyip vazgecmek istemiyorsun ..
-
Hocam "bırak bu işleri, malca, boş iş, değmez" filan diyenlerin %90 bu işlerden uzak isteyipde yapamamış kişilerdir ;) :D
nasıl istersen öyle yaşa. :D :D
EDİT : Nasıl istiyorsan onu yap zorla sevdir kendini yap birşeyler bırakma sakın peşini hep peşinden git ;) kavga dövüş bunları çok yaşadım :D emin ol ona kavuşunca hepsini unutuyorsun (gerçi ben kavuşmadım mk.) herneyse herşeye değer seviyorsan .
NOT: BENİM SEVGİLİM YOK İSTERDİM KAVGA FİLAN ETTİM GERÇİ AMA KAVUŞAMADIK :D Sen bari kavuş
Roark tarafından 15/Kas/12 20:14 tarihinde düzenlenmiştir -
kapil bunu yazdı
senin gibi bende lisedeyken aşık oldum falan filan başıma türlü olaylar geldi bu yüzden olmadık şeyler yaşadım ama vazgeçmedim, sonuç olarak 8 yıl geçti aradan tam olarak 23 gün sonra düğünümüz olacak :D
belki benim kadar şansın yaver gitmeyebilir ama önerim gerçekten seviyorsan beraber bir gelecek olabileceğini düşünüyorsan vazgeçme zamanla işler yoluna girer elbette
tabiki tam terside olabilir neticede %50 şansın var hadi kolay gelsin :))
aynı durum bende de vardı sen şanslıymışsın hocam nedir benimkinin götü yemedi .planlarımı duymaya bile katlanamadan bitti. böylesi daha iyi sikmişim geleceğini.
-
ulan tam dayaklıksın he :) 8.sınıfta hıc unutmam benımde böle bı anım vardı kız arkadasım vardı bı cocukla konusuo aynı anlattgna göre kız arkadasımda onunla cok samımıydı ellı defa dedım gorusmycksın sınemaya bıle gıtmıslerdı :) cocugu kızın onunde dövdum ne oldu kız kosa kosa onun yanına gıttı ama hala kız arkadasım guya ( ne boktan bı ılıskıymıs aq ) ne oldu sonunu anlatayım cocuk kızı ayarlamıstı 2 gun sevgılı olmuslar guya askımlı konusmuslar ayrılmıslarda ben sonradan ogrendım bu böle bi ergen anımdır sana dıycegm vazgecme sonunda ayarlarsın unıye gıtmeden ayarı ver yoksa daha olmaz
-
şi senle görüşelim yav evlerimiz yakın :C bi pm çak bana istersen.
-
La o nasıl iş yahu bi arıyo bı aramıyo bilmemne bilmemne bırak allah aşkına kendini kandırma uzak dur moruk
-
orta okuldan tanıyordum sonra ortaokul bitince görüşmedik 10. sınıfta iken aramızda birşeyler başladı gayet uyumlu gibiydik bir sürü kavga falan ama yürüdü yani şimdi üniversitedeyiz aynı okulda hemen hemen her gün görüşüyoruz 3 sene falan oldu herhalde saymıyorum artık , bu gün kızdım küfür ettim sonra işte eve bıraktım onu az önce mesaj attı çık hayatımdan falan diye sustum bende 3 güne falan yine konuşuruz zaten yarın okulda burnumun dibinde ne olacak başka amk şimdi konuyu sana nasıl bağlayacağım bilmiyorum kendi içimi döktüm resmen her neyse olmuyorsa zorlama sana yemin ediyorum seni seven birini bulduğunda unutacaksın işte gerçek aşkım bu diyeceksin sonra başkasını buluncada gerçek aşkım bu diyeceksin düzen hep aynı
-
kızda da bi şeylik var ama ulan benim sevgilime ben biriyle görüşme diycem o gitcek yine mesaj atcak görüşcez ağzını burnunu kırarım yada siktir ol git onunla görüş amk derdim :/
-
Daha önce başıma benzer birşey geldi sonuç ise sevgilisinden ayrıldıktan sonra sana tekrar gelicek sana gerekli olan tek şey zaman
-
KaRaKuLe bunu yazdı
kızda da bi şeylik var ama ulan benim sevgilime ben biriyle görüşme diycem o gitcek yine mesaj atcak görüşcez ağzını burnunu kırarım yada siktir ol git onunla görüş amk derdim :/
Yazarken yaşıyormuş gibi yazdın demı :l tepkiye bak