Bu Bahtsiza Yol Gosterin (Vol2)
-
bb nedir la kaç yaşında bu kız ? Adam gibi mesaj atana kadar cevap verme. Unutma kaçan herzaman kovalanır
-
Asım yaktın üni. sınavını.
Aşk acısıyla üni. sınavına hazırlanmak götte şemsiye ile koşmaya benzer koştukça acıtır, oturunca daha fazla girer.
GusFring tarafından 17/Kas/12 15:14 tarihinde düzenlenmiştir -
GusFring bunu yazdı
Aşk acısıyla üni. sınavına hazırlanmak götte şemsiye ile koşmaya benzer koştukça acıtır, oturunca daha fazla girer.
kızla konuşmaya başladığımdan beri 3 deneme oldum ilkinde 106 net yapmıştı o kötüydü sonrakielr 115-118 yani giderek iyiye gidiyor
-
ReeX bunu yazdı
Boşver diyorum , ama boşvermeyip kendini rezil edicen besbelli .
Boş iş bunlar bundan 5-6 yıl sonra , nekadar malca hareketler yapmışım ben diyeceksin. kız işi boş iştir
hayy azını öpeyim üstad bu işler harbici boşş 1 sene arkasından koştum sonra farkına vardım amk ne mallıklar yapmışım ben die ha belki ben mal olabilrdim ama kız bendende mal çıktı gitti bölümden biriyle nişanlandı o dakika düştü gözümden, sahip olamadığım için değil daha 2. yılında böyle bi karar alacak kadar kezban olduğu için.. vel hasım bu işler erken yaşlarda düzgün ilerleyecek şeyler değil seversin ama bağlanıp arkaasından koşamak yanlış elin ekmek görünce git yapiş yoksa harbici boşş bak allahın adını alıyom valla boş lann :D
-
asiminnesli bunu yazdıGusFring bunu yazdı
kızla konuşmaya başladığımdan beri 3 deneme oldum ilkinde 106 net yapmıştı o kötüydü sonrakielr 115-118 yani giderek iyiye gidiyor
şu kızı bi göstersene bi tanışalım belkim 150 üstüne filan çıkarım :) şaka bi yana lise ilişkileri çok saçma geliyo 7. sınıftan beri yeminliyim bunu da ilk kez burda söylüyom, üniye geçene kadar kız mız yok dedim kendime kafam raad
-
__hsyN__ bunu yazdıasiminnesli bunu yazdıGusFring bunu yazdı
şu kızı bi göstersene bi tanışalım belkim 150 üstüne filan çıkarım :) şaka bi yana lise ilişkileri çok saçma geliyo 7. sınıftan beri yeminliyim bunu da ilk kez burda söylüyom, üniye geçene kadar kız mız yok dedim kendime kafam raad
150 üstüne çıkarım ne lan kaç yapıyorsun kızı görmüşsündür kesin ama o küçük sınıftan kafanı çıakrman gerekli :D
-
'Acılar hatıralaşınca güzelleşir..' Bir kaç sene sonra çılgınca hatırlarsın, çok takma kafana.. 'Bugün senin için bir şey yapmıyorsam; dün, elimden geleni yaptığım içindir.' de ve geç..
iskarpin tarafından 18/Kas/12 03:41 tarihinde düzenlenmiştir -
iskarpin bunu yazdı
'Acılar hatıralaşınca güzelleşir..' Bir kaç sene sonra çılgınca hatırlarsın, çok takma kafana.. 'Bugün senin için bir şey yapmıyorsam; dün, elimden geleni yaptığım içindir.' de ve geç..
iyi güzel söylüyorsunda hocam bundan 3 ay önce sırf bu kızla konuşabilmek için zilyon tane bilgi okudum how to izledim son 1 aydır konuşuyoruz bu gün ilginçtir konuşuyoruz yarın bakalım ne olacak
-
GusFring bunu yazdı
Yahu Hoca Nereden bulursunuz Bu Yorumlarıki, :)