folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Bahtsiza Yol Gosterin (Vol2)

Bu Bahtsiza Yol Gosterin (Vol2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

bb nedir la kaç yaşında bu kız ? Adam gibi mesaj atana kadar cevap verme. Unutma kaçan herzaman kovalanır

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Asım yaktın üni. sınavını.

Aşk acısıyla üni. sınavına hazırlanmak götte şemsiye ile koşmaya benzer koştukça acıtır, oturunca daha fazla girer.

GusFring tarafından 17/Kas/12 15:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
     GusFring bunu yazdı

Aşk acısıyla üni. sınavına hazırlanmak götte şemsiye ile koşmaya benzer koştukça acıtır, oturunca daha fazla girer.

kızla konuşmaya başladığımdan beri 3 deneme oldum ilkinde 106 net yapmıştı o kötüydü sonrakielr 115-118 yani giderek iyiye gidiyor 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı

Boşver diyorum , ama boşvermeyip kendini rezil edicen besbelli .

Boş iş bunlar bundan 5-6 yıl sonra , nekadar malca hareketler yapmışım ben diyeceksin. kız işi boş iştir

hayy azını öpeyim üstad bu işler harbici boşş 1 sene arkasından koştum sonra farkına vardım amk ne mallıklar yapmışım ben die ha belki ben mal olabilrdim ama kız bendende mal çıktı gitti bölümden biriyle nişanlandı o dakika düştü gözümden, sahip olamadığım için değil daha 2. yılında böyle bi karar alacak kadar kezban olduğu için.. vel hasım bu işler erken yaşlarda düzgün ilerleyecek şeyler değil seversin ama bağlanıp arkaasından koşamak yanlış elin ekmek görünce git yapiş yoksa harbici boşş bak allahın adını alıyom valla boş lann :D

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı
     GusFring bunu yazdı

kızla konuşmaya başladığımdan beri 3 deneme oldum ilkinde 106 net yapmıştı o kötüydü sonrakielr 115-118 yani giderek iyiye gidiyor 

şu kızı bi göstersene bi tanışalım belkim 150 üstüne filan çıkarım :) şaka bi yana lise ilişkileri çok saçma geliyo 7. sınıftan beri yeminliyim bunu da ilk kez burda söylüyom, üniye geçene kadar kız mız yok dedim kendime kafam raad

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı
    asiminnesli bunu yazdı
     GusFring bunu yazdı

şu kızı bi göstersene bi tanışalım belkim 150 üstüne filan çıkarım :) şaka bi yana lise ilişkileri çok saçma geliyo 7. sınıftan beri yeminliyim bunu da ilk kez burda söylüyom, üniye geçene kadar kız mız yok dedim kendime kafam raad

150 üstüne çıkarım ne lan kaç yapıyorsun kızı görmüşsündür kesin ama o küçük sınıftan kafanı çıakrman gerekli :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

'Acılar hatıralaşınca güzelleşir..' Bir kaç sene sonra çılgınca hatırlarsın, çok takma kafana.. 'Bugün senin için bir şey yapmıyorsam; dün, elimden geleni yaptığım içindir.' de ve geç..

iskarpin tarafından 18/Kas/12 03:41 tarihinde düzenlenmiştir

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    iskarpin bunu yazdı

'Acılar hatıralaşınca güzelleşir..' Bir kaç sene sonra çılgınca hatırlarsın, çok takma kafana.. 'Bugün senin için bir şey yapmıyorsam; dün, elimden geleni yaptığım içindir.' de ve geç..

iyi güzel söylüyorsunda hocam bundan 3 ay önce sırf bu kızla konuşabilmek için zilyon tane bilgi okudum how to izledim son 1 aydır konuşuyoruz bu gün ilginçtir konuşuyoruz yarın bakalım ne olacak 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Yahu Hoca Nereden bulursunuz Bu Yorumlarıki, :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 4957 Toplam Mesaj: 40