folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Bahtsiza Yol Gosterin (Vol2)

Bu Bahtsiza Yol Gosterin (Vol2)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

bazı şeyler herkesi üzer, kız ihanet ettiği için üzülür belki geçer ama en yine aklını kurcalar erkek ihanete uğradığı için ve herşeyi onun için yapmasına rağmen yine de yaranamadığı için üzülür ama söver geçer bir süre sonra, peki ya sen mutlu olabilicek misin ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Bu yazıyı okumaya başlamadan hocam arka planda şu videoyu aç :) 

http://www.youtube.com/watch?v=36PPmL37Tp8

ne garib dünya ,ne acı hayat, sen ona yanarsın ,o başkasına ,uğrunda bir ömür versende heyhat ,sen ona ağlarsın ,o başkasına diyor bir

büyüğümüzz:)

hocam öncelikle diğer konuyu okumadım ama belliki kız senin ona olan duygularından dolayı biraz havaya girmiş 

senle adeta kedinin bir ip yumağıyla oynadığı gibi oynamaya başlamış . Yani seni avuçta keklik olarak görüyor .

Biraz cesaretli ol kendine güven hocam ne o öyle yapamam onsuz edemem falan filan kalk bi toparlan .

Mesaj atmayıda kes kıza , facede falan ekliyse her gün pozitif şeyler paylaş

etrafa ışık saç , varsa böyle onun tanımadığı 2-3 kız kankan onlar foto çek faceye at .

Yani görsün senin ona muhtaç olmadığını bak bakalım 

kız nasıl peşinden geliyor .

Bence erkek arkadaşını falanda pek sevmiyor kopma noktasındalar çünkü sağlıklı bi ilişki olsaydı kız erkek arkadaşının

kısıtlamasından sonra senle konuşmaması gerekirdi. Bi gelişme olursa buradan yada p.m. şeklinde yaz bi ayar çekelim .

Twitter tarafından 16/Kas/12 23:37 tarihinde düzenlenmiştir

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    ReeX bunu yazdı

Boşver diyorum , ama boşvermeyip kendini rezil edicen besbelli .

Boş iş bunlar bundan 5-6 yıl sonra , nekadar malca hareketler yapmışım ben diyeceksin. kız işi boş iştir

harbi hiç gerek yok mayk bu işlere..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

365 gün oldu tam bugün ve herşey bitti

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek

serbest bırak kızı bi kafasını toplasın mesaj falan atma geri çek kendini zaten erkek arkadaşı varmış

olurda senden hoşlanıyosa o gelir ama sen gitme çek kendini geri.

NOT:inş olur ama olmazsada fazla hırpalama kendini , hemen farklı bir hedef seç yönel fazla kaptırma ama kendini.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Kızın sevgilisi varma senin görüşmen hata. Etik değil açıkçası. Hayatta herşey aşk değil adamım. O çocuğu yerine kendini düşün empati yap.

Birşey daha söylemek istiyorum. Bazen bazı şeylerin olmayıp hayalde kalması daha güzel. Eğer olupta hüsran ile biterse hem hayallerin ölür hemde hayata bakışi açın..

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

benim sevgilime böyle bi eleman dadancak siker atarım onu orası ayrı ama kızda seninle mesajlaşıyomuş  sikerler böyle işi :D

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Kızın sevgilisi varma senin görüşmen hata. Etik değil açıkçası. Hayatta herşey aşk değil adamım. O çocuğu yerine kendini düşün empati yap.

Birşey daha söylemek istiyorum. Bazen bazı şeylerin olmayıp hayalde kalması daha güzel. Eğer olupta hüsran ile biterse hem hayallerin ölür hemde hayata bakışi açın..

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

Kız sana yüz verirken başkasıyla çıkıyo hemi. Hadi çok aşıksın gözün kör olmuş anladıkta yarın öbür gün sana da aynısını yapar diye düşünmez misin hiç?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Lambo bunu yazdı

Kız sana yüz verirken başkasıyla çıkıyo hemi. Hadi çok aşıksın gözün kör olmuş anladıkta yarın öbür gün sana da aynısını yapar diye düşünmez misin hiç?

KaRaKuLe bunu yazdı

kızda da bi şeylik var ama ulan benim sevgilime ben biriyle görüşme diycem o gitcek yine mesaj atcak görüşcez ağzını burnunu kırarım yada siktir ol git onunla görüş amk derdim :/

Ahada bu arkadaslarin sozleri olayi bitirmis..

mclaren tarafından 17/Kas/12 06:31 tarihinde düzenlenmiştir

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 4956 Toplam Mesaj: 40