Bu Bahtsiza Yol Gosterin (Vol2)
-
bazı şeyler herkesi üzer, kız ihanet ettiği için üzülür belki geçer ama en yine aklını kurcalar erkek ihanete uğradığı için ve herşeyi onun için yapmasına rağmen yine de yaranamadığı için üzülür ama söver geçer bir süre sonra, peki ya sen mutlu olabilicek misin ?
-
Bu yazıyı okumaya başlamadan hocam arka planda şu videoyu aç :)
http://www.youtube.com/watch?v=36PPmL37Tp8
ne garib dünya ,ne acı hayat, sen ona yanarsın ,o başkasına ,uğrunda bir ömür versende heyhat ,sen ona ağlarsın ,o başkasına diyor bir
büyüğümüzz:)
hocam öncelikle diğer konuyu okumadım ama belliki kız senin ona olan duygularından dolayı biraz havaya girmiş
senle adeta kedinin bir ip yumağıyla oynadığı gibi oynamaya başlamış . Yani seni avuçta keklik olarak görüyor .
Biraz cesaretli ol kendine güven hocam ne o öyle yapamam onsuz edemem falan filan kalk bi toparlan .
Mesaj atmayıda kes kıza , facede falan ekliyse her gün pozitif şeyler paylaş
etrafa ışık saç , varsa böyle onun tanımadığı 2-3 kız kankan onlar foto çek faceye at .
Yani görsün senin ona muhtaç olmadığını bak bakalım
kız nasıl peşinden geliyor .
Bence erkek arkadaşını falanda pek sevmiyor kopma noktasındalar çünkü sağlıklı bi ilişki olsaydı kız erkek arkadaşının
kısıtlamasından sonra senle konuşmaması gerekirdi. Bi gelişme olursa buradan yada p.m. şeklinde yaz bi ayar çekelim .
Twitter tarafından 16/Kas/12 23:37 tarihinde düzenlenmiştir -
ReeX bunu yazdı
Boşver diyorum , ama boşvermeyip kendini rezil edicen besbelli .
Boş iş bunlar bundan 5-6 yıl sonra , nekadar malca hareketler yapmışım ben diyeceksin. kız işi boş iştir
harbi hiç gerek yok mayk bu işlere..
-
365 gün oldu tam bugün ve herşey bitti
-
serbest bırak kızı bi kafasını toplasın mesaj falan atma geri çek kendini zaten erkek arkadaşı varmış
olurda senden hoşlanıyosa o gelir ama sen gitme çek kendini geri.
NOT:inş olur ama olmazsada fazla hırpalama kendini , hemen farklı bir hedef seç yönel fazla kaptırma ama kendini.
-
Kızın sevgilisi varma senin görüşmen hata. Etik değil açıkçası. Hayatta herşey aşk değil adamım. O çocuğu yerine kendini düşün empati yap.
Birşey daha söylemek istiyorum. Bazen bazı şeylerin olmayıp hayalde kalması daha güzel. Eğer olupta hüsran ile biterse hem hayallerin ölür hemde hayata bakışi açın..
-
benim sevgilime böyle bi eleman dadancak siker atarım onu orası ayrı ama kızda seninle mesajlaşıyomuş sikerler böyle işi :D
-
DrKill bunu yazdı
Kızın sevgilisi varma senin görüşmen hata. Etik değil açıkçası. Hayatta herşey aşk değil adamım. O çocuğu yerine kendini düşün empati yap.
Birşey daha söylemek istiyorum. Bazen bazı şeylerin olmayıp hayalde kalması daha güzel. Eğer olupta hüsran ile biterse hem hayallerin ölür hemde hayata bakışi açın..
-
Kız sana yüz verirken başkasıyla çıkıyo hemi. Hadi çok aşıksın gözün kör olmuş anladıkta yarın öbür gün sana da aynısını yapar diye düşünmez misin hiç?
-
DrKill bunu yazdı
Lambo bunu yazdıKız sana yüz verirken başkasıyla çıkıyo hemi. Hadi çok aşıksın gözün kör olmuş anladıkta yarın öbür gün sana da aynısını yapar diye düşünmez misin hiç?
KaRaKuLe bunu yazdıkızda da bi şeylik var ama ulan benim sevgilime ben biriyle görüşme diycem o gitcek yine mesaj atcak görüşcez ağzını burnunu kırarım yada siktir ol git onunla görüş amk derdim :/
Ahada bu arkadaslarin sozleri olayi bitirmis..
mclaren tarafından 17/Kas/12 06:31 tarihinde düzenlenmiştir