folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Bilgisayarın Ömrü

Bu Bilgisayarın Ömrü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

RAM: 5 GB DDR II

Graphics : Nvidia GeForce 9600 GT 1 GB DDR III

HD: 250 GB

Cpu: AMD Phenom II X4 940 4 x 3.0 Ghz

Bu özellikte bir bilgisayarla hangi oyunları oynayabilirim ve ne kadar süre içersinde çıkacak oyunları rahat hiç bir kasma olmadan oynatır acil cevap yorumlarınızı bekliyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

RAM de solersen ayrdimci olurum.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

5 GB DDR 3

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Simdi şöyle oluyor güzel kardeşim oyunlarda biliyorsun grafik ayarları vardır.

örneğin : Call of duty 1 in grafik cozunurluklerini full yaparsan bu pc de dahil kasar. fakat call of duty 6 yi normal ayarlarında oynarsa kaymak gibi olur ki normal ayarlarda oynamaya devam edersen call of duty 10 a kadr oynarsın burda 4 * 8 = 32 ay ( 2 yil 8 ay ) daha idare eder. 2 yil 8 aydan sonrada yeni cikan aatiyorum call of duty 11 in normal olan grafik ayarlarını biraz dusunursun devam edersin bu kadar basit. belirli bir yili yok yani senin göz zevkine kalmıs.

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Amd önermem..5 gb ramde büyük ihtimalle 2+2+1 dir.. 1 i çıkart bence..faydadan çok zararı olur. Hdd yi büyüt

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Amd Phenom II 965 BE

Gigabyte790FXT

Corsair dominatör 6gb 1600mhz ddr3

Ati 5970 ekran kartına biçtiğim ömür en fazla 3 yıl :) ona göre hesap et elindekileri.

bugün topladığın üst segment sistem 6 ile 1 sene içerisinde orta segment olacak.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

:) olmaz bu kadar ya :) world kartımı belklıyorum bugun  yarın gelecek bende aynı makınanın ramı 3 gb olarak toplayacagım :). Ömür olayına gelince amd am3 kullandıgı ekran kartlarıda pcex cıkmaya devam ettıgı surece bu bılgısayarı ufak tefek masraflarla ıstedıgın gıbı yukselte bılırsın ortalama 5-7 yıl dıyelım. yok amd yarın dekı ben am3 bıraktım ekrankartı uretıcılerıde pcex neymıs uretmıyorum bence 2 yıl olmaz bu.olursada o zaman DÖD gibi ortada kalırız en fazla ekran kartını yenılıyerek 3 yıl ıstedıgın oyunları oynaya bılırsın sonrası yas :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    malcolm_x
    malcolm_x's avatar
    Erkek

Herşey çok iyi güzelde amd işi bozuyor. Amd oyun için kullanılmaz genelde. Bilgisayarının diğer özellikleri çok iyi olsa bile oynadığın oyundan çok fazla verim alamayabilirsin tabi bu hepsi için geçerli değil..

www.midyatrehberi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

malcolm_x bunu yazdı:
    -----------------------------

Herşey çok iyi güzelde amd işi bozuyor. Amd oyun için kullanılmaz genelde. Bilgisayarının diğer özellikleri çok iyi olsa bile oynadığın oyundan çok fazla verim alamayabilirsin tabi bu hepsi için geçerli değil..

-----------------------------

Hocam onlarca makına topladım amd %95 Ide oyun ıcındı hıc bır sıkıntı yasamadım yasamadılarda. Ayrıca gecerlılıgı olan bır cok test sonucları var bunlarda yapılırken ofis işlemlerinden tutda oyunlara bır cok programla denerek puan verılıyor. Bu test sonuclarına bak amd nın bu ıslemcısıne denkgelen ıslemcının fıyatına bak sonuc olarak performansdakı ıslemcıde amd daha uygun. Bircok ınsan kafede arkadasında 1 kac saat sıstemı duzgun olmayan programları sorunlu amd kullanıyor sonra amd dıyınce soru ısaretı dıyor?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Amb oyun için kullanılmaz mı? :)))

Alet Şu anda üst seviye olarak görülüyor hocam...

Yaklaşık 1 sene içinde üst-orta seviye

2 sene içinde orta seviye...

3. seneden sonra vasat olacak...

Bknz : http://en.wikipedia.org/wiki/Moore%27s_law

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Transistor_Count_and_Moore%27s_Law_-_2008.svg

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

sistemimi yükseltmenin zamanı gelmişte geçiyor be :s

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 4459 Toplam Mesaj: 25