Bu Bilgisayarın Ömrü
-
benim hala 64 mb paylaşımlı ekran kartı , 2.6 p4 tabanlı celeron işlemci ve 8o gb hard disk kullandığım düşünülürse+ 512 mb ddr(400) ram ile senin makine ömürlük hacı :D
-
hdd yi yükseltmen dileğiyle, pc güzel hoca ama 5 gb ram abartı olmuş. 4 gb pc yi rahat kullandırtır ama 5 gb sanmıyorum, sorun çıkartabilir. kesin değil sadece bi fikir :)
edt: tüm cod serisi, cryss serisi(çıkacak olanda dahil), nfs shift, pes 2010 vs. oyunları rahatlıkla kaldırır usta sıkıntın olmasın..
abartıya kaçıp çözünürlükleri full yapıp kullanmadığın sürece..
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------
RAM: 5 GB DDR II
Graphics : Nvidia GeForce 9600 GT 1 GB DDR III
HD: 250 GB
Cpu: AMD Phenom II X4 940 4 x 3.0 Ghz
Bu özellikte bir bilgisayarla hangi oyunları oynayabilirim ve ne kadar süre içersinde çıkacak oyunları rahat hiç bir kasma olmadan oynatır acil cevap yorumlarınızı bekliyorum
-----------------------------benimkinin aynini hoca bu bastan asagi
pes2010 - en yuksek kalite
cod4 modern warfare - en yuksek kalite
nfs shift - en yuksek kalite
gta4 - en yuksek kalite
takilma yok
http://tahribat.com/Forum-Bu-Bilgisayar-Bu-Para-Edermi-105103/
-
Kanat da tak tam olsun...
HD: 500 GB 7200 rpm olsun.
Amd kullanma çok ısınırsa ısındığının farkında olmuyor galiba..
-
TeknikA bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o sınma sorunu son olarak sempron ıslemcılerde vardı. anthlonlarda son buldu. Benım p4 makına 65 derecenın altına dustumu bayram edıyorum... Su amd nın ısındıgı yorumundan bır vaz gecsenız...
-
bende ram 2 gb ddr2 diğer özellkler aynı hocam . memnunum bi önyargıdır gidiyor amd ısınıyor ısınıyor diye.. intel ' e güç mü yeter. amd hem ucuz hem performans sağlıyor. ısınsın üfleriz :/ yeni topladm pc yi bi 5 yıl böyle gider .. oyunlara yetmezse özelliklerim bi ekran kartı değişirim en fazla.
-
cyrpt bunu yazdı:
TeknikA bunu yazdı:
-----------------------------Hocam o sınma sorunu son olarak sempron ıslemcılerde vardı. anthlonlarda son buldu. Benım p4 makına 65 derecenın altına dustumu bayram edıyorum... Su amd nın ısındıgı yorumundan bır vaz gecsenız...
-----------------------------Hocam hayatında siyah beyaz ekran görmüş hocalarım ders verdi :| ben de kendimi o kadar geliştirdim. Bilgi için teşekürler..
-
TeknikA bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
TeknikA bunu yazdı:
-----------------------------Hocam hayatında siyah beyaz ekran görmüş hocalarım ders verdi :| ben de kendimi o kadar geliştirdim. Bilgi için teşekürler..
-----------------------------Amacım tartısma yaratmak degıl ama ben kendı topladıgım kullandıgım en ufak sıkınıtısında benı bulan bılgısayarlaradakı tcrubelerıme dayanarak konusyorum teknık anlamda senınkladar bılgı sahıbı olmaya bılrım uzmanlık alanımda degıl ama topladıgım bılgısayara bakıncada anthlo serısı cıktıgından berı topladıgım hıcbır makınede ısınma sorunu yasamadım
-
cyrpt bunu yazdı:
TeknikA bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
TeknikA bunu yazdı:
-----------------------------Amacım tartısma yaratmak degıl ama ben kendı topladıgım kullandıgım en ufak sıkınıtısında benı bulan bılgısayarlaradakı tcrubelerıme dayanarak konusyorum teknık anlamda senınkladar bılgı sahıbı olmaya bılrım uzmanlık alanımda degıl ama topladıgım bılgısayara bakıncada anthlo serısı cıktıgından berı topladıgım hıcbır makınede ısınma sorunu yasamadım
-----------------------------Anlıyorum seni...
-
AMD = fiyat performans
INTEL = pahalıya performans
şunu bir yerinize yazın sonra tekrar amd mi intel mi yok şu iyi yok bu kötü tartışması çıkmasın
sonuna kadar (10 milyarlık pc toplayacağım güne kadar diyelim)
AMD her zaman daha iyidir örnek siz bir aldınız i7 işlemciye ona yakışır ekran kartı ram anakart takmadınız sürece
o tek başına sizi kanatlandırmaz ama AMD de eşit pay edip yüksek performans alabilirsiniz heleki ATI nin
son model ekran kartlarının nvidia yı ezdi şu günlerde hem AMD ye hemde ATI ye yatırım yapılmalı diye düşünüyuorum
4 bilgisayarım oldu 3 tanesini kendim topladım hepside amd idi bu yaz yine bir sistem toplamayı düşünüyorum
intel fiyatları %75 düşürmedi taktirde AMD alacağım kusura bakmasın =)