Bu Bilgisayarın Ömrü
-
Amd benim ilk bilgisayarcılığa başladığım zamanlardaki athlon xp serisinde ısınıyordu :)
Üstünden 12 sene geçti, halen ısınıyor diyolar :)
-
hocam birara amd hep enyüksek performansı zorluyordu (üreticilerin amacının zaten bu olduğunu biliyorum anladınız siz onu) sonra baktılarki böle olmuyor intelgibi ihtiyaca yönelik işlemci üretmeye başladılar intel herzaman daha iyidir ayrıca dayım 2sene önce bir bilgisayar almıştı tam hatırlıyamıyorum ama amd işlemciydi onu hatırlıyorum zamanına görü iyilerden bilgisayar bi ısınıyordu bidaha kullanmak için 10 15 dakka soğumasını bekliyordun 2 sene uzun bir zaman biliyorum ama rene 12 sene yazınca bunu belirtmek istedim
-
Eskiden beri tbt de intel vs amd tartışması hep oldu hala oluyo.Yıllardır intel kullanıyordum.Yaklaşık 4-5 sene önce amd almaya karar verdim tabi önyargılar kime sorsam ısınıyo,uzun ömürlü değil,oyun için değil gibi bişiler sölüyolardı.İşi bilenlere danıştım reneye sordum zamanında ona güvendim aldım.Paramda cebimde kaldı.Şu an amd le hiçbir sorunum yok yıllar önce çıkmış bir amd efsanesi hala sürüyo ilginçtir.Amd alın sonra çatır çutur oyunda oynayın.Kalan paraylada bir koli cips alın oyun oynarken yersiniz =)
Makinan iyi kardeş.Ne kadar gider sana bilemiyorum ama düşürüverirsin kalitesini olur biter çok sıkıntı yapma. -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Amd benim ilk bilgisayarcılığa başladığım zamanlardaki athlon xp serisinde ısınıyordu :)
Üstünden 12 sene geçti, halen ısınıyor diyolar :)
-----------------------------amd sempron da da turionda da 40c nin ne altını gördüm ne üstünü.
laptop kullanıcısıyım.
yanlız nvidia nın 70c den aşşasını görmedim :D
alttan extra fan takılıyken bile 68,69 civarı seyreder. aşşası olmaz.