Bu Bomba Hangi Ülkeye Ait.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sosyopatmanik
    sosyopatmanik's avatar
    Erkek

suriye pkk ve hamasın arka bahçesi suriyeyi kim destekliyor tabikide rusya.

rusya pkkya silah satmaz suriye satar. silahları aslında devletler satmaz firmalar satar rus yapımı silah olması rusların sattıgı anlamına gelmez.

tsk enverterine kayıtlı silahlarında pkk lılar uzerınde cıktıgı donemler oldu medyada üstü geçiştirildi üstelik seri numaralarına daır kayıp çalıntı vs tutunaklarıda yok iken :) 

uyu türkiyem gaza gel 

at avrat silah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Doğrusun peroksit yanlış hatırlamışım el bombasını,

GENELKURMAY BELGELERİNE GÖRE PKK SİLAHLARI

PKK'ya dönük operasyonlarda ele geçirilen binlerce silahın menşei araştırması Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılıyor. Bu konuda yapılan menşei araştırmasına göre menşei tam olarak belirlenen silah ve patlayıcıların ülkelere göre dağılımı şöyle yer aldı:

KALAŞNİKOFLAR: Ele geçirilen ve menşei tam olarak belirlenen 4 bin 500 Kalaşnikof silahının yüzde 71,6'sının Rusya, yüzde 14.7'sinin Çin, yüzde 3,6'sının Macaristan, yüzde 3.6'sı da Bulgaristan orijinli.

KANNASLAR: Ele geçirilen toplam 5 bin 713 suikast silahı Kannas, BKC, Dragunov, Arbiki, G-3, M-16, G-1 , mavzer gibi silahlardan 959'unun menşei tam olarak belirlendi. Bunların yüzde 45.2'sinin Rusya, yüzde 13.2'sinin İngiltere, yüzde 9.4'ünün de ABD orijinli olduğu saptandı.

ROKETLER: PKK'nın eylemlerde de yaygın olarak kullandığı roketlerden ele geçirilen 1.610'u üzerinde inceleme yapıldı. Bunlardan ancak 313'ünün menşei belirlenebildi. Bunların da yüzde 85'inin Rusya, yüzde 5.4'ünün Irak , yüzde 2.5'unun Çin menşeili olduğu anlaşıldı.

TABANCALAR: Ele geçirilen 2 bin 885 tabanca ve makineli tabancalardan 2 bin 208'inin menşei ortaya çıkarıldı. Bu silahların yüzde 21.9'unun eski Çekoslovakya, yüzde 20.2'sinin İspanya, yüzde 19.8'inin İtalya orijinli çıktı.

EL BOMBALARI: Ele geçirilen 3 bgin 490 el bombasından 136'sının menşei belirlendi. Bunların yüzde 72'sinin Rusya, yüzde 19.8'inin ABD, yüzde 8'inin ise Alman menşeili olduğu görüldü.

MAYINLAR: Bulunan 11 bin 568 mayından 8 bin 15'inin menşei araştırması sonuçlandı. Bu mayınların yüzde 60.8'inin İtalya, yüzde 28.3'ünün Rusya, yüzde 6.2'sinin Almanya kaynaklı olduğu anlaşıldı.

Kaynak: Milliyet 2008

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Yahu kardeşim mühimmat hangi ülkeninse o finanse ediyor diye bir şey olamaz ki.

Belki de finanse eden güçler silahı o devletten alıyordur ki büyük çapta silah ticareti yapan çok fazla devlet yok. Elbette ki belli başlı devletler bu ticareti yapabildiği için o isim yazılı olacaktır.

Bir silah düşünün imalatçısı meçhul. Ortalığın varya a..... Neyse.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Fotoğraftaki parça RPG roketine benziyor ama incelemek lazım.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Yahu kardeşim mühimmat hangi ülkeninse o finanse ediyor diye bir şey olamaz ki.

Belki de finanse eden güçler silahı o devletten alıyordur ki büyük çapta silah ticareti yapan çok fazla devlet yok. Elbette ki belli başlı devletler bu ticareti yapabildiği için o isim yazılı olacaktır.

Bir silah düşünün imalatçısı meçhul. Ortalığın varya a..... Neyse.

Bir Emeli Varsa Neden Finanse etmesinki.......    Rusya ile Türkiye arasında bir sorun yok görünüyor olması, Politik sorunlar yok anlamına gelmez.

Bakmayın Güzel Hatunlarının Başımızı Döndürmesine... Onlar ayrı Politika Konuları ayrı. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Kullanılan RPG roketi hocam,sol tarafta duran kuyruğu her yerde tanırım.

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr//GaleriDetay.aspx?cid=59704&rid=2&p=6

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Rus yada amerikan ne fark ederki. diyelimki bi rus dedik ee sonra ne diyeceksin ? Gidip rusyaya mı gireceksiniz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

yıllar önce msn de konuştuğum bir pkk lı rusyadan geliyor demişti. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Paraya veren herkese satış yaparlar,ırk,millet farketmez.Ayrıca son dönem PKK Amerikan yapımı A,B ve C serisi patlayıcı kullanmaya başladı,oysa daha evvel Rus yapımı Semtex ve türevlerini kullanırlardı,bilmem aradaki farkı anlatabiliyor muyum?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Rusça heralde

seSSizadam
Toplam Hit: 6463 Toplam Mesaj: 46