Bu Budist, Oruç Tutuyor, Namaz Kılıyor!(Gel Mümin Ol)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------öpüyorum kardeşim,
şimdi ben bir müslüman olarak gidip budaya tapmam nekadar saçma salaksa bu da öyle bişi, ayrıca ortam bi tep senden oluşmuyo benden başka rahatsız olanda göremiyorum!!! başka dinden birinede birşey dediğim yok, dediğimide görebileceğinizi zannetmiyorum, ne halleri varsa görsünler,
Ayrıca demişsinki;
Kişi dinLemek istemiyorsa o kişiden yükümLüLük kaLkar.
bu nasıl bir salakça mantıktır?!? Ebu Cehil Hz. Muhammedi dinlemek istemedi, cenennetemi gitcek şimdi o herif? boşunamı Ebu Cehil (Cahillerin Babası) ismini aldı?
-----------------------------
:D iLk baş bi güLüyim ondan sonra cewap verim :D
Yawrucum o kişiden yükümLüLük kaLkar dediğim anLatan kişinin yükümLüLüğü kaLkar. Hatta gene anLamassın die sana bi örn veriyim.
Şimdi Biri müsLüman değiL. Görüyorum bunu. Gidip söyLüyorum; "MüsLümanLık var işte böyLe böyLe. Diye" Eğer beni dinLemek isterse biLdiğin kadarını anLatıyorum. Yok adam beni dinLemek istemiyor. Başından def ediyor. O anda "BENİM" üzerimden yükümLüLük kaLkar. Aksi haLde bu durumdan ben sorumLu oLurum.
Kapish? -
hoca ne yazdığına dikkat et bi önce;
KİŞİ dinlemek istemezse O KİŞİden yükümlülük kalkar, iki KİŞİ de aynı kişiyi betimliyo senin yazdığım cümlede, biraz Türkçe çalış tmm? xD
-
Şimdi bu piç normalde budist dimi?
Ama aynı zamanda namaz kılıyo...
Şimdi bu namaz kılarken, yatıp kalkarken okuduğu dualarda Allah(C.C.) Birdir ve ondan daha büyük ilah yoktur ve Hazreti Muhammet Onun Kulu ve Elçisidir diyor...
Sonrada gidip budanın önüne oturup, taşa tapıyor...
Sonrada bizim Müslüman arkadaşlarımızda geliyor, müslümanlığımdan utandım yazıyor...
Hadi bu orospu cocuğu, psikopat dinsiz kavat, ne bok yiyeceğini şaşırmışta....
Ben sizinle aynı dine, ırka mensup olmaktan dolayı utanç duyuyorum...
-
Yok ordaki bizim ders aLmamız gereken durum; "Adamın hiç zorLama oLmadan oruç tutuşu namaz kıLışıdır." Eğer gerçekten içten geLerek söyLediyse "Huzur Aldım" fLn diye bizim imrenmemiz gereken durum budur. Adamın hangi dine dewam ediyor oLması vs vs vs önemLi deiLdir.
@Athzai_Khaine:
YanLış yazmış oLabiLirm. Hadi ben yanLış yazdımda cümLenin geLişiyLe ve İsLamın mantığını biraz biLiyor oLmanLa ve birazda sende buLunmayan zekayLa birLeştirerek ne demek istediğimi anLayabiLirdin. Neyse o kadarda önemLi deiL.
Ayrıca verdiğin "Git biraz Türkçe çaLış" önermesi bu araLar için geçerLi oLabiLir. KeLimeLeri söyLeyemiyorum. TakıLıyorum. KeLimeLeri bu araLar yuvarLıorm. Zannedersem uykusuzLuk düzensizLiğin bu araLar baş göstermesi ve psikoLojik durumum vaziyetiyLe oLuyor bunLar. HatırLıyorum. BLuğ çağına girerkenede böyLeydi. OnLa aynı şeyLer oLsa gerek. Fakat zekam yerinde. Konuyu anLayabiLiorm. Biraz karışıyorLar fakat gene iyi. İfadem bozuk ama karakterim yerinde. En azından haLen daha, çok ufak şeyLerden "ULan ne güzel bi bok oLdum ben. Ne güzeL Laf soktum. Heee Hööö." şekLinde düşünüp verdiği bir kaç farkLı açıdaki düşünceyi ortaya koyup o minicik egosunu tatmin edenLerden değiLim. Ve bunLarın haricinde miLLetin üzerine basarak bir yerLere geLmek amacım deiL.
["Eee. Niye sen o zaman iLk postunda Athzai ye yükLendin?" die bi soru geLebiLir.] Cvp weriyim. Kızdığım için. -
pcko biraz daha L harflerini büyük yazmaya devam edersen sonun iyi olmaz hocam...
-
adamin kesin türk veya musluman kiz arkadasi vardir da ondan ibadet ederdir. sinifimda, fransiz kizin türk arkadasi vardi oruç falan tutardi, domuz dan uzak durudu ama musluman diildi. sonunda arabin biri islam dinini ögretme umudu verince 8-10 senedir birlikte oldugu arkadasini birakip arapla birlikte oldu.
-
rene nin ilk mesajı bana kasıt galiba. ben onu işin ilginçliğine yazdım. gel mümin ol die. madem namaz kılıon gelde müslüman ol neden deilim diorsun. yada namaz kılıor kelime-i şehadet getiriorsan gösteriş olsun diedir. ben de onu kastettim. o yazdığın mesajın geirisi çok daşşaklı yani. insan adam olmaz. konu bayağı sapmış...
-
PcK0 bunu yazdı:
Yok ordaki bizim ders aLmamız gereken durum; "Adamın hiç zorLama oLmadan oruç tutuşu namaz kıLışıdır." Eğer gerçekten içten geLerek söyLediyse "Huzur Aldım" fLn diye bizim imrenmemiz gereken durum budur. Adamın hangi dine dewam ediyor oLması vs vs vs önemLi deiLdir.
@Athzai_Khaine:
YanLış yazmış oLabiLirm. Hadi ben yanLış yazdımda cümLenin geLişiyLe ve İsLamın mantığını biraz biLiyor oLmanLa ve birazda sende buLunmayan zekayLa birLeştirerek ne demek istediğimi anLayabiLirdin. Neyse o kadarda önemLi deiL.
Ayrıca verdiğin "Git biraz Türkçe çaLış" önermesi bu araLar için geçerLi oLabiLir. KeLimeLeri söyLeyemiyorum. TakıLıyorum. KeLimeLeri bu araLar yuvarLıorm. Zannedersem uykusuzLuk düzensizLiğin bu araLar baş göstermesi ve psikoLojik durumum vaziyetiyLe oLuyor bunLar. HatırLıyorum. BLuğ çağına girerkenede böyLeydi. OnLa aynı şeyLer oLsa gerek. Fakat zekam yerinde. Konuyu anLayabiLiorm. Biraz karışıyorLar fakat gene iyi. İfadem bozuk ama karakterim yerinde. En azından haLen daha, çok ufak şeyLerden "ULan ne güzel bi bok oLdum ben. Ne güzeL Laf soktum. Heee Hööö." şekLinde düşünüp verdiği bir kaç farkLı açıdaki düşünceyi ortaya koyup o minicik egosunu tatmin edenLerden değiLim. Ve bunLarın haricinde miLLetin üzerine basarak bir yerLere geLmek amacım deiL.
["Eee. Niye sen o zaman iLk postunda Athzai ye yükLendin?" die bi soru geLebiLir.] Cvp weriyim. Kızdığım için.
Adamın kafa güzel seninde kafa güzel galiba..Yazdıklarında parantez açıp birde verilebilecek cevapları yazarak yol tıkamaya kalkışıyosun,akıllı geçinmeye çalışıyosun :D İdare et kıt aklımızla senin gibi bir din ulemasına ancak bu kadar cevap verebiliyoruz:D:DAbicim ya müslüman olursun yada budist,ortası olurmu bu işin :DHerif nabza göre şerbet veriyo...Ulan müslüman birinin boynunda haç görseniz demediğinizi bırakmazsınız adam gelmiş dininizle taşşak geçiyo örnek alıyosunuz:D
Bu arada Rene ve akletin yanına gözlük'te eklenmiş,ayrı bir hava katmış...
-
olabilir ya :) adam araştırmış ilgi duymuş.. kendi dininden vazgeçmese de müslümanlığı beğenmiş saygı duymuş..
hoşuna gitmiş.. o budist adama siktir git böyle iş mi olur demek yerine hoşgörü ile yaklaşılırsa elbet doğru yola gelir bence..
yaptığı kabul olmuş olmamış onu Allah bilir.. önemli olan niyet demişler :) -
konu bir ipne yüzünden gövde gösterisi olmuş :|
yarışmacı arkadaşlara başarılar :D