folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Budist, Oruç Tutuyor, Namaz Kılıyor!(Gel Mümin Ol)

Bu Budist, Oruç Tutuyor, Namaz Kılıyor!(Gel Mümin Ol)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    ----------------------------

Adamın kafa güzel seninde kafa güzel galiba..Yazdıklarında parantez açıp birde verilebilecek cevapları yazarak yol tıkamaya kalkışıyosun,akıllı geçinmeye çalışıyosun :D İdare et kıt aklımızla senin gibi bir din ulemasına ancak bu kadar cevap verebiliyoruz:D:D

Abicim ya müslüman olursun yada budist,ortası olurmu bu işin :DHerif nabza göre şerbet veriyo...Ulan müslüman birinin boynunda haç görseniz demediğinizi bırakmazsınız adam gelmiş dininizle taşşak geçiyo örnek alıyosunuz:D

Bu arada Rene ve akletin yanına gözlük'te eklenmiş,ayrı bir hava katmış...
    -----------------------------
    Biraz HocaLarın konuşmasına benzemiş. Şimdi fark ettim bende. Ama uLemaLıkLa aLakam yok keşke oLsa. BiLiyorsam payLaşırım. BiLdiğimi beLirtmek isterim. BiLmiyorsam öğrenmek. YanLış biLiyorsam düzeLtmek. Fakat daha çok yoL war önümde bir uLema oLmak için. Birde ULemaLık dediğin hane yoLu kat etmiş oLmaktan çok çok daha fazLasını istiyor biLiosn.

Gene beLirtiym içimde kaLmasın. Adamın ne oLduğu yada ne yaptığı önemLi değiL. Bizim için oradaki tek örnek; Ne kadar içtenLikLe yaptığı. İmrenmemiz gereken tek şey bu. Hani ard niyeti yoksa MüsLümanLığın temeLLeriyLe tanışması güzeL oLmuş. Ayrıyetten eğer gerçekten adama huzur veriyorsa(Oruç, Namaz), bu adam kesin müsLüman oLur. Birde budist kaLdığı sürece rekLam yapar. MüsLüman oLduğu anda işLer deişir. YaptıkLarının önemi kaLmaz. Pff işte dahada derini fLn. Doğru düzgün eLe aLamadım. Biraz daha temiz kafayLa bakmak Lazm.

Sadece bi imza..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Bende müslüman olduğum halde, eve isa ve meryem ana bayrakları astım, paso istavroz cıkartıyom...

Yandaki odayada budanın heykelini koydum, gidip ritüel yapıyorum geceleri...

Pazar günleride kayserideki kiliselere gidip oradan nevşehirdeki eski budist tapınaklarına geçiyorum...

Konuşurkende , Oh My Good, İsa Aşkına, Buda Seni Korusun diye konuşuyorum...

Hristiyan ve Budist sitelerinde benden bahsedip millete gel mümin olun yazıolarmış.. :|

rene abi senin bu resim Z-CHAN ın resmine benzemiş ya :D o sandım başta:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

bu nedir abicim ya elin budisti bi poklar karıstırmaya calısmıs sizde burda birbirinizi yiyorsunuz 

yaw rene sende  uğrasıyorsun bunla ne diim alem adamsın ayrıca gözlük pek bi açmıs seni aksjdalkhfljkah :)(:

he bide üşenmeden de o L harfini bi büyük bi küçük yazmıs benimde uyuzuma gitti simdi :D

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

rene hocam bırak sen girme bu işe :D:D bu arada gözlük fena olmuş ha..

o ipnetorun ta amk.  ne lan bu din işi oyuncak mı lan ? sanki çift ülke vatandaşı :S çift dine mensup hayvan! belki fazlasıda vardır :D  

tamam abarttım.. kızmayın :$ 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    sahmaran bunu yazdı:

adamin kesin türk veya musluman kiz arkadasi vardir da ondan ibadet ederdir. sinifimda, fransiz kizin türk arkadasi vardi oruç falan tutardi, domuz dan uzak durudu ama musluman diildi. sonunda arabin biri islam dinini ögretme umudu verince 8-10 senedir birlikte oldugu arkadasini birakip arapla birlikte oldu.

hdhaashjdasjkkjd :D:D  ne dedi acep :D benimle birlikte olursan sana islam dinini anlatırım :D wışşşş :D:D tübe tübe cık cık cık
    ohaaaaaa buda rene bünün şerefine mi?

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    budanın rızası içinmi oruç tutuyomuş

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Müslüman olmadığı için isterse 100lerce rekat namaz kılsın sadece yatıp kalkmış olur. Ayrıca bıyık ve kanepe ye bakarak bu haberin nurcularla alakası olduğu konusunda bahse girerim :D geleceğin budist abisi :P

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

bir insanın hem budist hem müslüman olması bir insanın gay olması gibidir..  abzürttür. budizmle müslümanlığın ortak hiçbir noktası yoktur çünkü(hatta budizm putperesttir).. müslüman arkadaşlarımızın bunu örnek alma çabası garip geldi :S

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Bende müslüman olduğum halde, eve isa ve meryem ana bayrakları astım, paso istavroz cıkartıyom...

Yandaki odayada budanın heykelini koydum, gidip ritüel yapıyorum geceleri...

Pazar günleride kayserideki kiliselere gidip oradan nevşehirdeki eski budist tapınaklarına geçiyorum...

Konuşurkende , Oh My Good, İsa Aşkına, Buda Seni Korusun diye konuşuyorum...

Hristiyan ve Budist sitelerinde benden bahsedip millete gel mümin olun yazıolarmış.. :|

aoaoaosdas :D kaliteli geyik ya :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adamlar yavaş yavaş yola geliyor :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
Toplam Hit: 7548 Toplam Mesaj: 52