Bu Cümleden Ne Anlıyorsunuz ?
-
bsg dıyebılırsın o cumlenın sonunda
-
hacı madem şehır dışından sana şunu soyliyim
yıl 2005 samsun
yıl 2006 mersin
yıl 2007 ankara
yıl 2008 konya
yıl 2009 antalya
yıl 2010 naptığımı hatırlamıyorum
yıl 2011 adanadan
sonuç 0 kocaman sıfır yani şehir dışından uzak mesafeli ilişkiler yürümüyor üzme canını
yaşadıklarım ve gördüğüm kadarıyla uzaktan ilişkiler hep mutsuzluk getiriyor özlemi biyana üzüntüsü biyana şüpheleri biyana kontur dertleri msnde görüşcez dertleri ya kızın yanına gidicem kız yanına gelicek die olaylar biyana eziyetten başka bişey deil. -
karşımdaki ve yüreğimdeki insana söyleyemediklerim ..
-
Yorum yapmıyorum karısık hatun işleri arayan olma aranan ol her zaman. 4-5 harun idare ediyodum istanbulda ama yoruldum amk.
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------Yorum yapmıyorum karısık hatun işleri arayan olma aranan ol her zaman. 4-5 harun idare ediyodum istanbulda ama yoruldum amk.
-----------------------------Harunlarla aran baya iyimiş 4-5 tanesını nasıl buldun hocam bu muride dikkat
Harunkiller
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------Yorum yapmıyorum karısık hatun işleri arayan olma aranan ol her zaman. 4-5 harun idare ediyodum istanbulda ama yoruldum amk.
-----------------------------Harunlarla aran baya iyimiş 4-5 tanesını nasıl buldun hocam bu muride dikkat
Harunkiller
-----------------------------:) fazla harun iyi değil hocam be
edit // rözgar aldım sallaniyoooom
-
"Yanlız kalmaya ihtiyacım var. Bu ikimizede iyi gelecektir."
Senin yanında sıkılıyorum ancak bunu söylediğimde kırılacağını düşünüyorum. Bu yüzdende 2. cümleyle seni kıramadan 1. cümleyi yedirmeye çalışıyorum
-
yalnız
-
Günümüz entel repliklerinden biri.
-
Ayrılalım, sıkıldım diyo.