Bu Cümleden Ne Anlıyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek

Senden sıkıldım ve biraz rahat hareket etmek istiyorum artık, bi zahmet git başımdan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Yani şimdi senden ayrılmak aklımdan geçiyor ama bir yanım ayrılmamı engelliyor. Diğer yanımda ayrıl diyor ben ikisinin de gönlünü alıyorum ve ayrı kalıp ayrılmamayı yeğliyorum. Bu arada artık eğer anılarınız bariz ağır basarsa ayrılma safhasından yırtarsınız ama yok o arada başka şeyler olursa. İletişim kurulmaz uzun süre ve kurulşan ilk iletişimde ayrılık serüveni başlar.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    botmaster
    botmaster's avatar
    Erkek
    tek derdin bu olsun ,hayatını yaşa.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Yalnız bırak,belki dediği gibidir bir müddet sonra "Neredesin Sen" diye aramaya çıkar :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yalnız bırak,belki dediği gibidir bir müddet sonra "Neredesin Sen" diye aramaya çıkar :)

şuan onu yapıyorum geceden arayıp sormadım bir kaç gün ses etmeyeceğim. Dönerse dediği gibidir dönmezse bitmiştir.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hocam sonra sana dönerse bile eskisi gibi olmayacaq,sıkılmış dönse bile bir kaç haftaya yine aynı havaya dönecek,sen yavaş-yavaş unutmaya bak,inan evleneceğin kadından başka kız için üzülmeye değmez,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

Ben gidiyorum sıkıldım, bari karşımdakinide kırmayayım. ben hala insanlık yaptığını sanan bir dallamayım.

diplomalı tercüman olsa bu kadar güzel çeviremezdi helal hocam :D

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Apaçi lafı gibi biraz ama doğru bi söz gerçekten. Böyle bir olaydan sonra dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiryakee
    Tiryakee's avatar
    Erkek

yalnız bırak zor olsada bunu yap ./ 

edit : tabi bi bak gerçekten yalnız mı klamak istioyo senden mi uzaklaşmak istiyo 

In a real dark night of the soul it is always three o clock in the morning
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Açık sözlü olamayıp, dolambaçlı yollarda kaybolan ve aslında demek istediklerini diyecek yüzü kalmayacak duruma sokan, iki yüzlü ve sadakatsiz kimselerin, aşk meselesinde, yarı yolda bırakırken kullandıkları slogandır. Böyle birini unutmak ne kadar zor olabilir ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 4533 Toplam Mesaj: 37