Bu Cümleden Ne Anlıyorsunuz ?
-
Senden sıkıldım ve biraz rahat hareket etmek istiyorum artık, bi zahmet git başımdan
-
Yani şimdi senden ayrılmak aklımdan geçiyor ama bir yanım ayrılmamı engelliyor. Diğer yanımda ayrıl diyor ben ikisinin de gönlünü alıyorum ve ayrı kalıp ayrılmamayı yeğliyorum. Bu arada artık eğer anılarınız bariz ağır basarsa ayrılma safhasından yırtarsınız ama yok o arada başka şeyler olursa. İletişim kurulmaz uzun süre ve kurulşan ilk iletişimde ayrılık serüveni başlar.
-
tek derdin bu olsun ,hayatını yaşa.
-
Yalnız bırak,belki dediği gibidir bir müddet sonra "Neredesin Sen" diye aramaya çıkar :)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Yalnız bırak,belki dediği gibidir bir müddet sonra "Neredesin Sen" diye aramaya çıkar :)
-----------------------------şuan onu yapıyorum geceden arayıp sormadım bir kaç gün ses etmeyeceğim. Dönerse dediği gibidir dönmezse bitmiştir.
-
hocam sonra sana dönerse bile eskisi gibi olmayacaq,sıkılmış dönse bile bir kaç haftaya yine aynı havaya dönecek,sen yavaş-yavaş unutmaya bak,inan evleneceğin kadından başka kız için üzülmeye değmez,
-
Ephesus bunu yazdı:
Ben gidiyorum sıkıldım, bari karşımdakinide kırmayayım. ben hala insanlık yaptığını sanan bir dallamayım.
diplomalı tercüman olsa bu kadar güzel çeviremezdi helal hocam :D -
Apaçi lafı gibi biraz ama doğru bi söz gerçekten. Böyle bir olaydan sonra dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
-
yalnız bırak zor olsada bunu yap ./
edit : tabi bi bak gerçekten yalnız mı klamak istioyo senden mi uzaklaşmak istiyo
-
Açık sözlü olamayıp, dolambaçlı yollarda kaybolan ve aslında demek istediklerini diyecek yüzü kalmayacak duruma sokan, iki yüzlü ve sadakatsiz kimselerin, aşk meselesinde, yarı yolda bırakırken kullandıkları slogandır. Böyle birini unutmak ne kadar zor olabilir ?