Bu Cümleden Ne Anlıyorsunuz ?
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------
Açık sözlü olamayıp, dolambaçlı yollarda kaybolan ve aslında demek istediklerini diyecek yüzü kalmayacak duruma sokan, iki yüzlü ve sadakatsiz kimselerin, aşk meselesinde, yarı yolda bırakırken kullandıkları slogandır. Böyle birini unutmak ne kadar zor olabilir ?
-----------------------------Zor değil aslına bakarsan. Ama belli bir müddet verdim şuan onun dolması için bekliyorum bakalım ne olacak.
-
meali ; "böyle uzaktan bi aksiyon yaşayamıyoruz. artık aksiyon yaşama zamanım geldi. senden hayır yok. ben kendime bir tane bulmak üzereyim. uzak dur benden rahat olayım"
-
dioki sensiz hatayında bi boşluk varsa ve bu kendını etkılıyorsa senı sevıyor demektır yanı durumunuzu sınıyor . aslında bu bi testtir ( duruma göre değişebilir ) yani aranız iyiyken bi anda diosa bunu ilişkiniz level atlamıs olabilir
-
Kısaca
deget artık işine
-
2 gündür cevap bekliyordum dün ilk olarak öğlen daha sonra gece tamda şarjımın bittiği vakit mesaj atmış :) Öğlen : " nbr " demiş. Ben cevap vermedim.
Gece sahur vakti teli şarja soktuğumda gördüm "neden mesaj atmıyorsun atmakmı istemiyorsun ?" yazmış. 5dk sonra bi sms daha " ben anlıcamı anladım vs. vs."
:) şaka gibi insanoğlu.
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------2 gündür cevap bekliyordum dün ilk olarak öğlen daha sonra gece tamda şarjımın bittiği vakit mesaj atmış :) Öğlen : " nbr " demiş. Ben cevap vermedim.
Gece sahur vakti teli şarja soktuğumda gördüm "neden mesaj atmıyorsun atmakmı istemiyorsun ?" yazmış. 5dk sonra bi sms daha " ben anlıcamı anladım vs. vs."
:) şaka gibi insanoğlu.
-----------------------------ışş hiç çekilmez hacı bu tipler kusura bakma ama artık