Bu Cümleden Ne Anlıyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Açık sözlü olamayıp, dolambaçlı yollarda kaybolan ve aslında demek istediklerini diyecek yüzü kalmayacak duruma sokan, iki yüzlü ve sadakatsiz kimselerin, aşk meselesinde, yarı yolda bırakırken kullandıkları slogandır. Böyle birini unutmak ne kadar zor olabilir ?

Zor değil aslına bakarsan. Ama belli bir müddet verdim şuan onun dolması için bekliyorum bakalım ne olacak.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ern3st
    Ern3st's avatar
    Erkek

meali ; "böyle uzaktan bi aksiyon yaşayamıyoruz. artık aksiyon yaşama zamanım geldi. senden hayır yok. ben kendime bir tane bulmak üzereyim. uzak dur benden rahat olayım"

kahrolsun bağzı şeyler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    dioki sensiz hatayında bi boşluk varsa ve bu kendını etkılıyorsa senı sevıyor demektır yanı durumunuzu sınıyor . aslında bu bi testtir ( duruma göre değişebilir ) yani aranız iyiyken bi anda diosa bunu ilişkiniz level atlamıs olabilir

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek

Kısaca

deget artık işine

Okuyarak Adam olabilirsin Ama İNSAN Olamazsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

2 gündür cevap bekliyordum dün ilk olarak öğlen daha sonra gece tamda şarjımın bittiği vakit mesaj atmış :) Öğlen : " nbr " demiş. Ben cevap vermedim.

Gece sahur vakti teli şarja soktuğumda gördüm "neden mesaj atmıyorsun atmakmı istemiyorsun ?" yazmış. 5dk sonra bi sms daha " ben anlıcamı anladım vs. vs."

:) şaka gibi insanoğlu.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Shephard bunu yazdı:

2 gündür cevap bekliyordum dün ilk olarak öğlen daha sonra gece tamda şarjımın bittiği vakit mesaj atmış :) Öğlen : " nbr " demiş. Ben cevap vermedim.

Gece sahur vakti teli şarja soktuğumda gördüm "neden mesaj atmıyorsun atmakmı istemiyorsun ?" yazmış. 5dk sonra bi sms daha " ben anlıcamı anladım vs. vs."

:) şaka gibi insanoğlu.

ışş hiç çekilmez hacı bu tipler kusura bakma ama artık

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 4532 Toplam Mesaj: 37