Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor
-
seffah bunu yazdı:
-----------------------------
FireX
Kitabı Soner Yalçın yazmış. Hoca efendi yazsaydı CIA konusunda hepimiz hemfikir olabilirdik. Hoca efendi dururken kime ne hacet kitap yazmak.
.................................................................................................................
bize hakaret yakışmaz ama sizede bunlar yakışmıyo be kardeş.bizde gittik bizde gördük bizde kaldık içlerinde ama sizin gibilere şaşıyorum nasıl oluyoda gözünüzü her şeye kapatabiliyosunuz anlamıyorum ve şu da bi gerçek ki bu ülkeyi kötüye götüren sizin gibi bildiğinden başka hiçbir şeye inanmayan (hatta bildiğinden değil duyduğundan diyelim) araştırmayan,sadece kendi bildiğini doğru sayanlar yüzünden geri gitmeye mahkumdur...ÇOK ŞÜKÜR MÜSLÜMAN bir aielenin çocuğuyum ve ÇOK ŞÜKÜR müslümanım namazımıda kılıyorum KURAN ımıda okuyorum ve benim bildiğim bu din yobazlığı asla sölemez bu din MANTIK DİNİDİR araştırmayı okumayı sorgulamayı telkin eder fakat sizin gibiler HOCA EFENDİ HOCA EFENDİ onan başka bişey yok yazık be kardeşim ..... arkadaşlar çok konuşmuşum kusura bakmayın ...... =(
Merak etme bilader. Sen hocaefendinin ağlayarak videolarını izlerken biz burda bunları tartşıyorduk. Benim sorgulayıp sorgulamadığımı bu attığım yoruma bakarak mı çıkartıyorsun? Ee ne var biz de müslümanız? Benim kaç sene cemaati gözlemlediğimi, onların kurumlarında, okullarında takıldığımı biliyormusun? Hakaret etmek yakışmazmış :) Fettoş paklar seni hadi yallah. -
her türk gencinin okuması gereken gerçekleri yazan bir eser okuyun okutun arkadaşlar.
-
kardeş bi attığın mesaja bak bi de sonra attığına bak ha bu arada yaşım 22 bugüne kadar gözümden 1 damla yaş dökülmemiş ölüye bile ağlamamışım o videolara mı ağlıcam =) =) =) =) çok komiksinn ...... gittik ortamı gördük ayrıldık sizin gibi yıllardır içinde değiliz çok şükür ileri görüşlüyüz ne bok olduklarını anladık ve hemen ayrıldık ...
-
Kendi attığın mesajlara bak. Belli ne kadar ileri görüşlüğü olduğun. Hocanın avukatlığı yap sonra yan çiz. Ben içinde falan değilim şu an. Baştan beri giderken de biliyordum. Mecburiyetten gittik, gördük, öğrendik ve süresi dolunca çıktık. Ama dışardan gördüğümüzle birileri gibi boş atıp konuşmuyoruz.
-
tamam kardeşim sen haklısın özür dilerim =)
-
Aydın Doğan nasıl "yurtsever" oldu ? http://www.kurtuluscephesi.com/kurcep1/kc86_6.html
Aydın Doğan Amerika kolkola http://www.nethaber.com/Ekonomi/100489/Aydin-Dogan-Amerikan-medya-devi-Ted-Turneri
Ahan da resmi.CNN in kurucusu Ted Turner & Aydın Doğan
ABD istedi Aydın Doğan evet Dedi http://www.milligazete.com.tr/haber/abd-istedi-aydin-dogan-evet-dedi-135169.htm
Aydın Doğan'ın ortağı İsrail Devleti http://www.tumgazeteler.com/?a=4901163
Bu da haber7 den :) http://www.haber7.com/haber/20090408/-Doganin-Axeli-Israili-boyle-destekliyor.php
O kitabı yazdıranlar istiyorlardı ki birileri cemaatçi olsun birileri de anti-cemaatçi.Amerika ve israilin can dostu aydın doğan nasıl olur da onlar aleyhine kitap çıkartır !
beni en çok şaşırtan olaylardan biri de radikal amerikancı gazetelerin anti-amerikancı yazılar yayınlamasıdır.
Evet her Türk Gencinin bu oyunları bu ayakları bilmesi gerekmektedir.
Amerika böyle yönlendirir işte cahilleri :)
Kimlerin kitabını okuyacağınızı iyi belirleyin,her önünüze gelen kitabı "sırf okumuş olmak" için okuyabilirsiniz ama bu tip kitapların kimlere hizmet ettiğini görmeden ya da görmek istemeden kendini vatansever sanan insanlarımız önce hangi vatanı sevdiklerini ve o vatanı niçin sevdiklerini düşünmelidirler...
Unutmamalıyız ki önemli olan yere düşmemek değil düştükten sonra kalkmayı bilmek ve kalkabilmektir.Bu tip yönlendirmelerle hayatını yaşayan güzel insanlarımız,kalkın artık...
-
seffah bu taptığın fethullah gülen zamanında amerika için şeytan ve siyonist diyen kişi kendisi değil miydi? şu an niye Amerika'da? ve niye Türkiye'ye gelmiyor? yani birilerine körü körüne bağlanmayın yoksa bir koyundan hiçbir farkınız kalmaz.
edit: ats30 bu yazdıklarımı sende cevaplayabilirsin? ve bu arada aydın doğan'a kafayı takmanın nedeni nedir? yani ne zaman bu tür tartışma çıksa Aydın doğan'ı katıyorsun:) şimdi diyeceksin senin fethullah gülen'e kafayı takma nedenin ne? kimse aydın doğan'a tapmıyor ve herkes biliyor Aydın doğan'ın zamanında akp destekçiliği yapıp aralarında çıkan husumetten birbirlerine düşman olduklarını. Fethullah gülen islam dinini mahvettiği gibi Türkiye'nin geleceğinide kötüye sürüklüyor umarım geç olmadan gözleriniz açılır.
-
Aydın Doğan'ı savunan olmadı ki burda? Onun nasıl biri olduğunu zaten herkes biliyor. Burada belirtilen okuyacaksanız fetoda okuyun, aydın doğancıda okuyun, satanistte okuyun, bilmemneci de okuyun ondan sonra karar verin. Yeterince açık sanırım?
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------Allah'ın kitabını okumak yerine CIA destekli "yazdırılmış kitap" ları okumakta çok heveslidir insanımız :)
-----------------------------Soner yalçını sevmem. saçma sapan şeyler yazmıştır yine. ama senin şu yazdığın onun kinden kat kat saçma.
Hem kafirlik yapıp(yapanı desteklemen) hem de dalga geçiyorsun bunun hesabı çok ağırdır öbür dünyada sonra demedi deme -
@mqstar hacı kusura bakma her mesajında birilerinin mesajını alıntılarken alakasız yorumlar yapıyorsun okumuyor musunuz ya da okumada sorun mu var?