Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor
-
Valla php konusunu görünce ben de hak verdim. Cidden saçmalamış. Anti fettoş ve fettoş kutupları arasında uç noktalarda kalitesiz insanlar olabiliyor. Bu saçmalıklar da onlar tarafından üretiliyor. Giruzu patlamasını komutanlara bağlayan fettoşçular gibi php kullanmayı siyonistlik yapan anti fettoşçuların da onlardan farkı yok.
-
yazmiyayim diyorum ama ats30 nin mesaji gorunce dayanamadim
kitabin ozunu kesinlikle ats30 isimli murid yakalamistir, icten tebrik ediyorum.
verilmek istenen mesaji anlamak istemeyince iste aha burda bunu demis ne kadar sacmalamis yazmissin.
adamin anlatmak istedigi;
hani insanlar cikip amerikan israli yahudi vs mallarini boykot ediyorlar ya ?
madem diyor boykot ediyorsunuz kimin icat ettigi kimin yaptigi kimin olusturdugu alet edavat program vs kullandiginizi bilin ondan sonra boyle bir ise girin diyor.
-
php nin yapimcilari birer yahudi birer mason, madem mason dusmanisiniz yahudi dusmanisiniz niye bunlari kullaniyorsunuz diyor.
iste bu dinciler o muslumanlara benzemiyor cumlesine en guzel ornek budur.
gostermelik olarak ona karsiyim buna karsiyim diyorsun sonra cikip onlarin her yaptigini imal ettigini kullaniyorsun sonra halka cikip "hadi bunlari boykot edelim" diyorsun.
sence de komik bir durum degilmi ?
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
1903 bunu yazdı:
kimin kimi sevdiği, kime saygı duyduğu, kimin yolundan gittiği sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ? sen sevme.saygı duyma.yolundan gitme.olsun bitsin.insanları sırf bu sebeplerden dolayı yaftalamak, hakaret etmek, küfür etmek acizlik değil mi ?
-----------------------------Fetoyu sevenler hiçde tın değil ama adam amerikanın kucağına oturup bu ülkeyi yönetiyorsa çoğunluğu himayesi altına aldıysa bu benim için sorundur yoksa banane ister namaz kıl 5 vakit ister sen birde benden kıl olsun 6 vakit sorun şu adam türkiyedeki dinci yobaz kafası 3-5e basmayanları toplamış etrafına ülkemi satıyor bu ülke okadar kolay kazanılmadı ailemde kurtuluş savaşına gidip dönmeyen daha mezarlarını nerde olduğunu bilmediğimiz atalarım var onlar fetocan bu ülkeyi peşkeş çeksin diye Mİ gencecik yaşta cepheye gittiler....
Fetoya hakaret küfür olayına gelince adam akıllı olsun şerefsizlik yapmasın vursun kıçını otursun bi yerde ülkeyi karanlığa götürmesin o zaman birisi fetoya küfür ederse ben duruyum karşısında kime ne zararı var diye...
-----------------------------fethullah gülen'i seven, saygı duyan insanlarda bu ülkeye uzaydan gelmedi merak etme.elbet vardır bu ülkeye yararı olanı.kurtuluş savaşında şehit düşen ataları olanı.
-
hocam.verilmek istenen mesaj açık ve nettir."siz düşman aramayın.sizin yerinize biz seçelim aha bunlar sizin düşmanınızdır" demek istiyorlar.
vakit gazetesini savunmak gibi bir vazife çıkarmadım kendime.ancak adam php siyonist düşmanların malıdır php kullanan siyonisttir demiş.ona bakılırsa günlük hayatta kullandığımız birçok şey siyonist malıdır.
bu konuda vakit gazetesi israilden heron alımlarını eleştirmiştir.bunu soner yalçın yapamamıştır çünkü ekmek yediği yere ihanet edemez.bu konuda birçok devlet görevlisinin birçok özellikle askeri ihalelerde israili kayırdığı biliniyor.
bugün kullandığımız msn,facebook,intel o bu şu herşeyde yahudi ortaklığı vardır.bu açıdan bakarsak herkes siyonisttir :)
benim dikkat çektiğim nokta,amerika ve israilin fonladığı bir adamın çıkardığı bir kitapta yazanları doğru kabul edip (amerika ve israilin) bize düşman gösterdiklerini düşman kabul edip,dost gösterdiklerini dost kabul etmektir.
çok basit bir soru.php kullananlar siyonisttir diyor vakit gazetesini gösteriyor ve kendi sitesi php çıkıyor.bunun açıklaması nedir ? yoksa soner yalçın siyonist midir ? siyonistin yazdıkları samimi ve doğru olabilir mi ? doğan medyasında etki ajanları çalışır ve yetiştirilir.soner yalçın da bir etki ajanı olamaz mı ?
dikkat çektiğim nokta referans gösterilen kaynakların kimler tarafından yazdırıldığı,desteklendiğidir.özellikle provokasyon olaylarında en sık başvurulan yöntemdir çift taraflı çalışmak.
provokasyonlarda herzaman iki tarafta da provokatör ajanlar kullanılır ve gruplar çatıştırılır.tıpkı bugünlerde olduğu gibi.farkında olarak ya da olmayarak bu etki ajanlarının tuzağına düşmek mümkündür.bu etki ajanlarını deşifre etmek asla karşı tarafı savunmak demek değildir.iş bu noktada yaftalamaya kayıyor.fetullahçı diyerek damgayı basmak zaten provokasyonların amacıdır.
ben bu provokasyonların,oyunların dışında durmaya çalışıyorum ve her bilinçli vatandaşımızın bu olayların dışında durması gerektiğine inanıyorum..
-
Evet Underzero bence de şu an komik bir durum var :)
-
Zauhuahuaha iş phpye kadar gelmiş, siyonistmiyim lan ben şimdi sayısız script yazdım phpde :D.
Hedef aldığı şahıslara kendisinden daha fazla uyuz kapmama rağmen saçmalamiş herif :)
-
gVeR bunu yazdı:
Zauhuahuaha iş phpye kadar gelmiş, siyonistmiyim lan ben şimdi sayısız script yazdım phpde :D.
Hedef aldığı şahıslara kendisinden daha fazla uyuz kapmama rağmen saçmalamiş herif :)
-----------------------------c# katolik, php siyonist, c ortadoks, delphi hindu, rebol deist, c++ protestan... minareler gökdelen, cami altı dükkanları kışla, müminler asker pardon liberal, neydi başı karıştırdım kıçıyla başı bir araya girdi, bütün suç bu ergenekoncu öğrencilerde lan :|
-
yazarin anlatmak istedigi ile sizin anlamak istemediginiz konu su ;
diyorki,
durust olun gostermelik boykotlar yapmayin. madem boykot edeceksiniz iki tane arabayi, bi tane icecegi, 4 tane yiyecek firmasini boykotla is bitiyormu ?
bakin diyor, kullandiginiz php bile israiller yazmis kolayi icmemekle, hamburgeri yememekle, arabasini kullanmamakla onlari boykot ediyorsunuz ama yinede onlarin urettigi yazilimlari kullaniyorsunuz.
soyle bir ornek yazi vereyim;
Ahmet Bey, sabah saat 7.00'de
*Casio** masa saatinin alarmıyla gözlerini açtı.
*Puffy** yorganını kaldırdı.
*Hugo Boss** pijamalarını çıkarıp
*Adidas** terliklerini giydi.
*WC** 'ye uğradıktan sonra banyoya geçti.
*Clear** şampuan ve
*Protex** sabunuyla duşunu aldı.
*Colgate** ile dişlerini fırçaladı.
*BRAUN** ile saçlarını kuruttu.
*Bill's** gömleğini ve
*Pierre Cardin** takımını giydi.
*Lipton** çayını içti.
*Sony** televizyonda medya özetlerini ve
*flash** haberleri izledi. *
*Citizen** kol saatine b aktı. Aile fertlerine
*'BYE'** deyip
*Hyundai** otomobiline bindi.
*Blaupunkt** radyosunu açarak,
*rock** müziği buldu. Ağzına bir
*Polo** şeker attı. Şehrin göbeğindeki
*Mega Center** 'daki ofisine varınca,
*Toshiba** bilgisayarını çalıştırdı.
*Microsoft Excel'e** girdi.
*Ofisboy** 'dan
*Nescafe** 'sini istedi. Saat 10.00'a doğru açlığını yatıştırmak için
*Grissini ** yedi. Öglen
*Wimpy's Fast Food** kafeteryaya gitti. Ayaküstü,
*Coca Cola** ve **hamburgeri **mideye indirdi.
*Camel** sigarasını yakıp
*Star** gazetesini karıştırdı. Akşamüzeri iş çıkışı
*Image Bar'** a uğrayıp
*JB'** sini yudumladı, sonra köşedeki
*Shopping Center** 'a uğradı. Eşinin sipariş ettiği
*Ariel** deterjan,
*Ace** çamaşır suyu,
*Palmolive** şampuan,
*Gala** tuvalet kağıdı,
*Sprite **gazoz ve
*Johnson** kolonyayı alarak kasaya yanaştı.
*Bonus** kartıyla ödemeyi yaptı.Hafta sonu eşi Münevver'le
*Galleria** 'ya giden Ahmet Bey,
*Showroom** 'ları dolaşıp
*Kinetix** ayakkabı, *
*Lee Cooper blue jean** satın aldı.
Akşam evde bir gazetenin verdiği
*TV Guide** 'a göz atan Ahmet Bey, kanallar arasında
*zapping** yaparak,
*First Class** ,
*Top Secret** ,
*Paparazzi** gibi programlar izledi. Aynı anda
*Outdoor** dergisini karıştırdı. Uykusu gelen Ahmet Bey, televizyonu kapatıp yatak odasına geçerken, kendini mutlu hissetti.
** 'Ne mutlu Türk'üm diyene!'** diye gerindi ve uyudu.
*Hâlâ da uyuyor. Ne zaman uyanacağı da belli değil. -
Durum komiklikten çıktı trajikomik olmaya doğru ilerliyor. Haydi hayırlısı...
-
işte bu yüzden yerli üretimin artmasını istiyoruz.Türkçe programlama konusu hala meçhul.Türk malı diye satılan ürünler zaten malzemeler ithal edilerek üretilenler.
kapitalizme düşman olmakla vatan sevilmez.paranın dini imanı olmaz.eğer tüm bunlardan soyutlanmak vatanseverlik ve gerçek anti-siyonizm ise o zaman ağaç yapraklarıyla örtülmesi gerekli yerlerimizi örtüp dağda mağarada yaşayalım.başka türlü kapitalizmden kurtuluş yok :)
ama bir yol daha var.rekabet edebilmek.bugün bu ürünleri almadan yaşayamıyorsak neden zorunlu tüketim mallarının tamamını biz üretmiyoruz ? ya da ürettirmiyorlar ? daha fazla siyaset tartışmak yerine bu tür ülke meselelerini tartışmak daha faydalıdır.bu yazıları bir pentium işlemcili pc den yazıyorum ve siyonist değilim tam tersi karşıyım.
umarım mesele anlaşılmıştır.savaş uçaklarına aynı şekilde milli yazılım yüklenmesi konusunda net bir tavır var mı ? askerlerimiz amerikan silahları kullanmıyor mu ? bir de bazı ergenekoncular amerikan karşıtı olduklarını söylüyor.şimdi nasıl inanalım onlara bu bakış açısıyla ?
diyelim ki amerikayla savaş çıktı ve askerimizin elinde amerikan silahı var ve karşı karşıya geldiler.bu durumda ne olur ? kendi silahlarıyla kendileri vurulurlar :) zuaha :D
mesele işte o silahı üretebilmek.aynı şekilde o php yerine alternatif sunabilmek.
daha önce birçok konuda yazdım.bizim komünistimiz kıçında bulucinle cebinde son model nokiayla vodafone hatla kapitalizm düşmanlığı yapar.marka giyinir,markalaşmaya karşı çıkar.yabancı marka hastasıdır vodafon 5 bin smse hayrandır ADSL vazgeçilmezidir ama özelleştirmeye karşı çıkar.Türkçe yozlaşıyor der "askhoom pepheeem" gibi garip cümleler kurar.kısaca herkes çelişkilerle doludur.soner yalçın da bunlardan biridir.kanmamak lazım.
ve biri bizim yerimize dostumuzu düşmanımızı belirliyorsa biz çoktan irademizi kaybetmiş,verilen rolleri oynayan bir "robot" olmuş oluruz.