folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor

Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

olivetti bunu yazdı:
    -----------------------------

@mqstar hacı kusura bakma her mesajında birilerinin mesajını alıntılarken alakasız yorumlar yapıyorsun okumuyor musunuz ya da okumada sorun mu var?

Yanlış alıntı yapmışım şimdi düzelttim 2 gün dinlenecem yoksa kafam yerine gelmeyecek

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

mqstar bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

Allah'ın kitabını okumak yerine CIA destekli "yazdırılmış kitap" ları okumakta çok heveslidir insanımız :)

Soner yalçını sevmem. saçma sapan şeyler yazmıştır yine. ama senin şu yazdığın onun kinden kat kat saçma.

Hem kafirlik yapıp(yapanı desteklemen) hem de dalga geçiyorsun bunun hesabı çok ağırdır öbür dünyada sonra demedi deme

ama yine alakasız:D ve kafirlik kelimesi bir tek azad'ın mesajında geçiyor:) neyse fazla üstünüze gelmeyim.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok iyi olur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egalix
    egalix's avatar
    Erkek
    ats30 bunu yazdı:

Allah'ın kitabını okumak yerine CIA destekli "yazdırılmış kitap" ları okumakta çok heveslidir insanımız :)

"efendiyi mit yazip, soner yalcin'a imza attirdi" olayini duymu$tukta bu kitabida cia yazdirmi$ demek. bi kenara kurani diger tarafa "cia destekli yazdirilmi$ kitap" i koyunca pek bi nurlu gordum seni. anlat ats30, benim puanim sana 9 kanka.

neyse kurduk saatlerimizi nurgenekonu bekliyoruz :)

ignotum per ignotius obscurum per obscurantius
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu dinciler kendilerinden olmayana faşistçe davranırlar.

bu dinciler haşa amerikayı emperyalizmi Allah bilirler.emperyalizm dışına çıkılamaz derler..

bu dinciler para için şehit toprağını satarlar.mandacılık belirtisi yaygın dinciler...

bu dinciler kul ile Allah arasına girip din tacirliğiyle insanları sömürürler.

bu dinciler bu dinciler kendilerinden olmayanı müslüman olamamış muslumanlığa erişememiş sanarlar ve başkalarının dini vicdanlarına karışırlar..insanların dinden soğumasına sebeb olurlar...

bu dinciler...din dürtüsünün altında aslında kendi menfaati cıkarı dışında birşey yapmadıklarını belli etmezler...

bu dinciler Türk toplumunun kültürünü yozlaştırmışlardır.gelenek göreneğin aman çokta tın deyip avrupa özentisi olmuşlardır...

bu dinciler...kahrolası dinciler...yapmadıkları talan dolan kalmamış dinciler...yaptıkları rezillikleri görünce kendimden utandığım dinciler

ah ulan diyanet o koltuklarda oturup aylık maaş almak için çalışacağına bu milleti bu tarikatlara bu cemaatlere bu gizli örgütlere karşı neden uyarmadı hiç? Allahın kulları olarak insanoğlu olarak başkalarının kendinizi sömürmesine izin verdirmeyin diye neden bir bildiri tarzı bilgilendirme yapmadı ki hiç?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

mqstar bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

Soner yalçını sevmem. saçma sapan şeyler yazmıştır yine. ama senin şu yazdığın onun kinden kat kat saçma.

Hem kafirlik yapıp(yapanı desteklemen) hem de dalga geçiyorsun bunun hesabı çok ağırdır öbür dünyada sonra demedi deme

HayVaN'ın (banlanan üyemiz) reenkarne hali gibisin hacı :|

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

cyb3rt1m3 bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

ats30 bunu yazdı:

Aman Allahım biz kafir olduk :|

netcez şimdi hacı :(

Kitaba konu olanların gerçek yüzünü görebilmek için oturup Kuran okuyarak,İslam'ı anlamaya çalışmanın daha mantıklı ve faydalı olduğunu söylemeye çalışmış adam.

ulen onu başaramadıgımız için böle kitaplar yazılıyo ya hem kuranı anlasak ztn bu halde olmazdık demi uzun yıllarda anlıyamcaz ztn merak etme

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mirliva
    mirliva's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

bu dinciler haşa amerikayı emperyalizmi Allah bilirler.emperyalizm dışına çıkılamaz derler..

bu dinciler para için şehit toprağını satarlar.mandacılık belirtisi yaygın dinciler...

bu dinciler bu dinciler kendilerinden olmayanı müslüman olamamış muslumanlığa erişememiş sanarlar ve başkalarının dini vicdanlarına karışırlar..insanların dinden soğumasına sebeb olurlar...

bu dinciler...din dürtüsünün altında aslında kendi menfaati cıkarı dışında birşey yapmadıklarını belli etmezler...

bu dinciler Türk toplumunun kültürünü yozlaştırmışlardır.gelenek göreneğin aman çokta tın deyip avrupa özentisi olmuşlardır...

bu dinciler...kahrolası dinciler...yapmadıkları talan dolan kalmamış dinciler...

ah ulan diyanet o koltuklarda oturup aylık maaş almak için çalışacağına bu milleti bu tarikatlara bu cemaatlere bu gizli örgütlere karşı neden uyarmadı hiç? Allahın kulları olarak insanoğlu olarak başkalarının kendinizi sömürmesine izin verdirmeyin diye neden bir bildiri tarzı bilgilendirme yapmadı ki hiç?

çok doğru sölüyosun hacı ama bunu bizim millet anlayamaz ve göremez beyinleri ve gözleri gelişmedi daha bikaç tane sen ben gibi gelişen var onlarıda koministlikle ergenekonculukla dinsizlikle vatan hainliğiyle suçlayıp susturmaya calısırlar

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçebileceği önemlidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Hiç de davranmazlar, imana getirmeye çalışırlar. (Senin anlayacağın dille: Kedilerine benzetmeye)

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Bir tane dinci yazısı göster bakayım bana emperyalizme tapan. Gösteremiyorsan... (Anlayan anladı)

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Kim nerde sattı şehit toprağını göster bakalım biz de görelim. Gösteremiyorsan... (Anlayan anladı)

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Kul ile Allah arasında hiç dinci görmedim ben bugüne kadar. Hatta başka birini de görmedim. Bu araya herhangi birşeyin girebileceğine de inanmıyorum. Herkes bir Kur'an bir de sahih hadis kitabı alıp dinini öğrenebilecek güçte.

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Kim karışacakmış benim dinime, dinciler mi? En dinci kim desem ABDURRAHMAN DİLİPAK derler; onun en yakın arkadaşı kim? Ateist Şanar Yurdatapan. En yakın arkadaşının dinine karışamayan adamlar başkasınınkiyle uğraşamaz.

Eğer birilerinin yaptıkları birilerini bişeylerden soğutacaksa, hepimiz toplu intihar edelim. Dünyadaki bütün pislikleri insanlar yaptı. Bütün şerefsizler, katiller, sapıklar insandı. Hadi böyle olduğu için hepimiz insanlıktan soğuyalım ve intihar edelim, dünya pislikten kurtulsun, çayırlarda çiçekler açsın böcekler gezsin.

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Ederler ederler, gayet de açık ederler. Hatta edemeseler bile, "fadime şahin" gibi hizmetkarlar içlerine gönderilerek herşey ortaya çıkarılır, sonra da memleket şeriattan kurtarılır.

kaygusuz bunu yazdı:

Ahahahah resmen kopardı yaaa :D :D Lan, çık sokağa Allah ne desen bön bön bakan yeniyetme tikkylere bak da yozlaşma gör, KÖR!

kaygusuz bunu yazdı:

bu dinciler...kahrolası dinciler...yapmadıkları talan dolan kalmamış dinciler...yaptıkları rezillikleri görünce kendimden utandığım dinciler

Eğer birilerinin yaptıkları birilerini bişeylerden soğutacaksa, hepimiz toplu intihar edelim. Dünyadaki bütün pislikleri insanlar yaptı. Bütün şerefsizler, katiller, sapıklar insandı. Hadi böyle olduğu için hepimiz insanlıktan soğuyalım ve intihar edelim, dünya pislikten kurtulsun, çayırlarda çiçekler açsın böcekler gezsin.

Diyanetin görevi imam müftü atamak, millete dini öğretmek. Ha bu dediklerini yapması gereken kurumları da var devletin, ama onlar yıllarca müslümanlarla mücadele etmekten başka iş yapmaya fırsat bulamadılar. Şimdi yeni yeni asıl işlerine dönüyorlar ki bu da kendini belli ediyor her gün çıkan planlarla. BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

kitaba laf atanlara sormak istiyorum

kitap ismine iyice dikkat ettiniz mi ?

BU DİNCİLER O MÜSLÜMANLARA BENZEMİYOR.

bu dinciler ve o müslümanlar..

farkı anlayabildiniz mi ?

bu dincelerden kasıt nedir, o müslümanlardan kasıt nedir

diye kendinize sorup idrak edebildinizmi ?

gerçekten çok merak ediyorum..

-----------

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Hiç de davranmazlar, imana getirmeye çalışırlar. (Senin anlayacağın dille: Kedilerine benzetmeye)

Yalana cevab: gülüyorum..

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Bir tane dinci yazısı göster bakayım bana emperyalizme tapan. Gösteremiyorsan... (Anlayan anladı)

Yalana cavab: fattoşiye neden orospu cocugu en buyuk kanıttır. Allah sana göz vermedimi bacım ? yoksa kullanmasınımı bılmıyorsun ?

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Kim nerde sattı şehit toprağını göster bakalım biz de görelim. Gösteremiyorsan... (Anlayan anladı)

Yalana cevab: akpnın yaptıqı özelleştirme adı altında sattığı kamu kurulıuşlarını saydırma şimdi bana. resmen dalga geciyor ya :@

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Kul ile Allah arasında hiç dinci görmedim ben bugüne kadar. Hatta başka birini de görmedim. Bu araya herhangi birşeyin girebileceğine de inanmıyorum. Herkes bir Kur'an bir de sahih hadis kitabı alıp dinini öğrenebilecek güçte.

Yalana cevab: cübbeli ahmetler fetullah gülenler ne oluyor acaba ?

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Kim karışacakmış benim dinime, dinciler mi? En dinci kim desem ABDURRAHMAN DİLİPAK derler; onun en yakın arkadaşı kim? Ateist Şanar Yurdatapan. En yakın arkadaşının dinine karışamayan adamlar başkasınınkiyle uğraşamaz.

Yalana cevab: küçükken camıye gıderdim. ordaki hoca mini etek giyene rakı içene kafir derdi. bu yeterli sanırım ( + lisedeki din kültürü hocamız alkol bağımlısıydı + kumar oynardı )

kaygusuz bunu yazdı:

YALAN - Ederler ederler, gayet de açık ederler. Hatta edemeseler bile, "fadime şahin" gibi hizmetkarlar içlerine gönderilerek herşey ortaya çıkarılır, sonra da memleket şeriattan kurtarılır.

Yalana cevab: gülüyorum..

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 11932 Toplam Mesaj: 75