Bu Eurovision Nasıl Şarkı Yarışması?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

ya kafa yordugum filan yok ben alinarak yaziyorum zzaten sarkialri bile pek dinlemedim sadece yunanistan Turkiye diye iddaya girdik yunanliyla oylama zamani o istedi ondan takip etttim sonunu :d

ve sordugum sey yani merak ettikgim politik hersey deniyorya biz nasil ermeniye 10 puan vermisiz ve kibristan tek 1 puan bile gelmemis anlamadim.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

Biz Böyleyiz İşte Bende ilk Defa Seyrettim Yarışmayı En Çok Sövdügüm Günlerden Biri oldu Ermenistanda bize tek oy bile gelmedi bizden 10 puan  yunanistana puan walla adamlar tutup tarih kitaplarında yunanlılarla ilgili gerçekleri çıkartır yunanistanda Türkleri düşman gösterirse olacağı budur.Biz kendi kendimize barış msjı verelim ak

De Get Yalan Dünya...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu yarışmayı kafaya takmayın bu kadar. politik yarışmadır. yani ülkeye göre değişen yarışmadır.

oy moy hikaye. 1975den beri bakın Türkiyenin sonuçlarına göreceksiniz. hepsi avrupanın oyunudur.

2003de neden 1. sertap oldu sanıyorsunuz ? sertabın yerinde başkası olsa yine Türkiye 1. olurdu. ordaki politikaydı asıl önemli olan.

takmayın kafaya....iskandinav ülkeleri birbirlerine oy atmış:) gurbetçi hemşerilere tşkler. 

Şimdi Rusia nasıl birinci olur diye açıklama yapmanın alemi yok. politika bunu gerektirdi....salla. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    Dimitry Medvedev i tebrik ediyoruz bu sene en iyi buz kayağını onlar yaptı .

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Tamamen düzmece bir yarışma kendi kendilerine verdikleri oylar içinde yarışıyoruz. Şarkı ilk 4'e girecek düzeyde. Sadece 2-3 şarkı adam akıllı. Çıplak olmalarınada şaşırmadım her yerde böyleler.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwmeRt
    SwmeRt's avatar
    Erkek
    TÜRKİYE’YE HANGİ ÜLKE KAÇ PUAN VERDİ
    Azerbaycan 12
    Arnavutluk 10
    Almanya 10
    Belçika 10
    Fransa 10
    Hollanda 10
    Romanya 8
    İngiltere 8
    Bosna Hersek 8
    Makedonya 7
    İsviçre 6
    Gürcistan 6
    Bulgaristan 5
    Macaristan 5
    Danimarka 4
    Ukrayna 4
    San Marino 4
    Finlandiya 4
    Beyaz Rusya 3
    Rusya 2
    Norveç 2
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

arkadaşlar valla niye bu kadar abartıyonuz gördük dün hepsi gırgırındaydı işin bi biz bölyiz ...

bunları boşverelimde şu tanıtım filmimi neyse hani bizimki çok güzeldi bayrak yaptılar ya hani =) 

Zugzwang
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    bi kaç ülkeyi izledim tmm erotizm biraz varda o kdr cıbıldaklık yok be hoca.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    o öpüşme sahnesindeki yunanlı şarkıcı değil di dimi?

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ermenistan ve yunanistanın şarkıcıları çok güzeldi :) harbi ilk defa sevdim ikisinide :D çok tatlı hatunlar :P

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 8954 Toplam Mesaj: 45