Bu Eurovision Nasıl Şarkı Yarışması?
-
ya kafa yordugum filan yok ben alinarak yaziyorum zzaten sarkialri bile pek dinlemedim sadece yunanistan Turkiye diye iddaya girdik yunanliyla oylama zamani o istedi ondan takip etttim sonunu :d
ve sordugum sey yani merak ettikgim politik hersey deniyorya biz nasil ermeniye 10 puan vermisiz ve kibristan tek 1 puan bile gelmemis anlamadim.
-
Biz Böyleyiz İşte Bende ilk Defa Seyrettim Yarışmayı En Çok Sövdügüm Günlerden Biri oldu Ermenistanda bize tek oy bile gelmedi bizden 10 puan yunanistana puan walla adamlar tutup tarih kitaplarında yunanlılarla ilgili gerçekleri çıkartır yunanistanda Türkleri düşman gösterirse olacağı budur.Biz kendi kendimize barış msjı verelim ak
-
bu yarışmayı kafaya takmayın bu kadar. politik yarışmadır. yani ülkeye göre değişen yarışmadır.
oy moy hikaye. 1975den beri bakın Türkiyenin sonuçlarına göreceksiniz. hepsi avrupanın oyunudur.
2003de neden 1. sertap oldu sanıyorsunuz ? sertabın yerinde başkası olsa yine Türkiye 1. olurdu. ordaki politikaydı asıl önemli olan.
takmayın kafaya....iskandinav ülkeleri birbirlerine oy atmış:) gurbetçi hemşerilere tşkler.
Şimdi Rusia nasıl birinci olur diye açıklama yapmanın alemi yok. politika bunu gerektirdi....salla.
-
Dimitry Medvedev i tebrik ediyoruz bu sene en iyi buz kayağını onlar yaptı .
-
Tamamen düzmece bir yarışma kendi kendilerine verdikleri oylar içinde yarışıyoruz. Şarkı ilk 4'e girecek düzeyde. Sadece 2-3 şarkı adam akıllı. Çıplak olmalarınada şaşırmadım her yerde böyleler.
-
TÜRKİYE’YE HANGİ ÜLKE KAÇ PUAN VERDİ
Azerbaycan 12
Arnavutluk 10
Almanya 10
Belçika 10
Fransa 10
Hollanda 10
Romanya 8
İngiltere 8
Bosna Hersek 8
Makedonya 7
İsviçre 6
Gürcistan 6
Bulgaristan 5
Macaristan 5
Danimarka 4
Ukrayna 4
San Marino 4
Finlandiya 4
Beyaz Rusya 3
Rusya 2
Norveç 2
-
arkadaşlar valla niye bu kadar abartıyonuz gördük dün hepsi gırgırındaydı işin bi biz bölyiz ...
bunları boşverelimde şu tanıtım filmimi neyse hani bizimki çok güzeldi bayrak yaptılar ya hani =)
-
bi kaç ülkeyi izledim tmm erotizm biraz varda o kdr cıbıldaklık yok be hoca.
-
o öpüşme sahnesindeki yunanlı şarkıcı değil di dimi?
-
ermenistan ve yunanistanın şarkıcıları çok güzeldi :) harbi ilk defa sevdim ikisinide :D çok tatlı hatunlar :P