Bu Eurovision Nasıl Şarkı Yarışması?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    o değilde oylama yapılırken norveç inmi ne bi sarışın adam çıktı adam sarhoş gibiydi.Bosna hersek i okuyana kadar adamın anası ağladı:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

nuggets54 bunu yazdı:
    -----------------------------
    o değilde oylama yapılırken norveç inmi ne bi sarışın adam çıktı adam sarhoş gibiydi.Bosna hersek i okuyana kadar adamın anası ağladı:D

İsveç'ti o sanırım . Bosna en Herzigovinya diye okuyamıyordu heralde adam , yani telaffuz zor geldi . Ama orada bizim sunucunun "niye böyle okuyor , alkollü heralde" demesiyle ben sandalyeden düştüm :) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Chingis bunu yazdı:

nuggets54 bunu yazdı:

İsveç'ti o sanırım . Bosna en Herzigovinya diye okuyamıyordu heralde adam , yani telaffuz zor geldi . Ama orada bizim sunucunun "niye böyle okuyor , alkollü heralde" demesiyle ben sandalyeden düştüm :) 

şimdide sen beni güldürdün :D izlemedin orayı :D olay süper  asdfddasf :D:D:D:D:D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

hocam tamamen sikindirik bi yarışma.bu rusya 5 yaşındaki çocuguda çıkarsın gene en az 150 puan alır

ayrıca bizden ermenistana nasıl 10 puan gider diyen arklar..istanbulda ne kdr ermeni yaşıyor adamların işleri güçleri yok bunlara oy vermiştir.peki bizden kaç kişi oy verdi acaba

ümidin kaybolması özgürlük demekti
Toplam Hit: 8953 Toplam Mesaj: 45