Bu Eurovision Nasıl Şarkı Yarışması?
-
o değilde oylama yapılırken norveç inmi ne bi sarışın adam çıktı adam sarhoş gibiydi.Bosna hersek i okuyana kadar adamın anası ağladı:D
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
o değilde oylama yapılırken norveç inmi ne bi sarışın adam çıktı adam sarhoş gibiydi.Bosna hersek i okuyana kadar adamın anası ağladı:D
-----------------------------İsveç'ti o sanırım . Bosna en Herzigovinya diye okuyamıyordu heralde adam , yani telaffuz zor geldi . Ama orada bizim sunucunun "niye böyle okuyor , alkollü heralde" demesiyle ben sandalyeden düştüm :)
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------İsveç'ti o sanırım . Bosna en Herzigovinya diye okuyamıyordu heralde adam , yani telaffuz zor geldi . Ama orada bizim sunucunun "niye böyle okuyor , alkollü heralde" demesiyle ben sandalyeden düştüm :)
şimdide sen beni güldürdün :D izlemedin orayı :D olay süper asdfddasf :D:D:D:D:D -
hocam tamamen sikindirik bi yarışma.bu rusya 5 yaşındaki çocuguda çıkarsın gene en az 150 puan alır
ayrıca bizden ermenistana nasıl 10 puan gider diyen arklar..istanbulda ne kdr ermeni yaşıyor adamların işleri güçleri yok bunlara oy vermiştir.peki bizden kaç kişi oy verdi acaba