Bu Forum Baştan Yazılsa Nasıl Olurdu?
-
Bu forum baştan yazılmak zorunda kalsa yada yazılsa kaç ayda/yılda yazılırdı?
(tüm özellikleriyle eski betiklere bakmadan)
sadece bunu merak ettim birden.
-
Kaç kişinin ne kadar sürede yaptıgına bakar ama iyi bir kadroki fazlasıyla var gece gündür çalışsalar 20 gün maksimum
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç kişinin ne kadar sürede yaptıgına bakar ama iyi bir kadroki fazlasıyla var gece gündür çalışsalar 20 gün maksimum
-----------------------------ben kendi ba$ima demi$tim :B
-----------------------------Abi bir kişi için bile 8-9 ay çok uzun bir süre:)
-
aynı işlevleri görecek klonunu 1.5 - 2 ayda yazarım ben ama tahribatın en önemli özelliği sırf asp dosyaları üzerine olmayışı sistemle beraber çalışıyor olması (yedekleme sistemi güvenlik sistemi vs) bu nedenle asp yazmakla iş bitmez sisteme oturtması ayrıca site için ek olarak yazılmış bazı programların yapılması filan çok daha uzun sürer rene hoca hatta bi keresinde tahribatı size vereyim kurup aynen çalıştırabilene bişey vericem dediydi :F
-
max 3 ay
-
Bu hale getirmek Kanaatimce, Bir kişi Kodlayacaksa bir iki yılı alırdı. Daha uzunda olabilir, Çünkü Adamın hayatı tamamen Kodlamayla Bitmeyecek ya. Oda bizim gibi yaşamaya hava almaya ihtiyacı var. Şükürki Var işte ne diyelim.
-
Her ne kadar yazan holyle ben olsamda, kesinlikle söyleyebilirmki, bu şekilde sksen yazılmaz...
Sadece geçen hafta pm sistemini yenilerken, kendi yazdığm kod ile holynin konu arasındaki bağlantıyı çözmek için saatlerce uğraştım...
O kadar kompike güvenlik önemleri varki, yani günde gelen onlarca saldırıya karşı en ufak bir acık bile vermiyor, bu yılların testleri ile oluyor...
Yazılmaz bi daha bölesi...
35.000 satır civarı kod var...
-
güvenlik önlemlerini hesaba katmazsak 2 yada 3 ay gibi bi sürede yazabilirim gibime geliyor.
-
güvenliği katma, max. 3-4 hafta günde 0-3 saat arası
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
güvenliği katma, max. 3-4 hafta günde 0-3 saat arası
-----------------------------Fox sende iyi attın he. Adam 35000 satır kod var diyor. Günde 1000 satır kod yazacak.
Hiç biryerden kopya almadan algoritma hazırlayacak cart curt. Hemde günde 3 saat uğraşarak.
Ben 3 saatte 1000 satır yazı yazamam. Sen koddan bahsediyorsun. :D
-
Rene yazılmaz dediyse yazılmaz :D Yani olay sırf formdan ibaret olsa tmm da , karmaşık güvenlik sistemleri var ve bunların herbirinin combinasyonu var. Şuanki formun en ufak bir açıgı bile olmamasını bilmek güzel :) ( warsa bile biz bilmioz :D )