folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Bu Forum Baştan Yazılsa Nasıl Olurdu?

Bu Forum Baştan Yazılsa Nasıl Olurdu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------
    shockman bunu yazdı:
    renegadealien bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    o değl diyorum olur olur bu forum silinse renede felanda yedek olmasa (vardırda olmasa) Rene kalpten gider vallaha :)) o da benim gibi hassas o konularda :)

4. Evi polis molis basarsa die tehlikeli bilgilerin bulunduğu, binanın dışındaki dvd deposunda bulunan yedek ki bunu, ben ve tanrıdan başka kimse bulamaz...

Bana çok iyi bir İlham verdin üstat, 500gb lik, Tehlikeli Bilgiler barındıran Harici Hd yi, Bina Dışında bir yere Monte edip Uzatma Kablo ile Yönetmek, Usb bir kablo İletim için Pek Sorun Arzetmez Kanaatimce. Thankyou. :)

Abiciğim "Tehlikeli bilgi, gizli bilgi vs.." gibi şeyler yazmayın şu foruma. Daha sonra "Acaba NSA, CIA, FBI, Fenerbahçe vs.. :D" tarafından izleniyor muyum diye konu açıyorlar.

Bir sitenin yönetim panelindeki kod satır sayısı baya iyi bilgi verir. Kaç satır acaba? Benim siteninki 7000 civarında. Forum felan yok. Artık bir şeyi itiraf etmek istiyorum "Winamptaki, Unknown Artist" benim, oh be rahatladım :D.

Canım Her Olur olmaz Bok için Gelip sistemi Altüst ediyorlar, Tehlikeli Bilgi dediğim Ne anladın sen :)  Gırgırına Bir Söylemdir, Hakikaten Tehlikeli bişeyleri olan yazarmı,hem  bunu bilmeyecek kadar Aptal değillerdir değilmi. :)

Benim Özelim Girmemeleri Gereken Tehlikeli Bilgidir Nihayetinde. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:
    o değl diyorum olur olur bu forum silinse renede felanda yedek olmasa (vardırda olmasa) Rene kalpten gider vallaha :)) o da benim gibi hassas o konularda :)

4. Evi polis molis basarsa die tehlikeli bilgilerin bulunduğu, binanın dışındaki dvd deposunda bulunan yedek ki bunu, ben ve tanrıdan başka kimse bulamaz...

Bana çok iyi bir İlham verdin üstat, 500gb lik, Tehlikeli Bilgiler barındıran Harici Hd yi, Bina Dışında bir yere Monte edip Uzatma Kablo ile Yönetmek, Usb bir kablo İletim için Pek Sorun Arzetmez Kanaatimce. Thankyou. :)

hocam ne mantık bu ?

kablo bağlıcanda evi basarlarsa kabloyu takip edip hddyi bulurlar :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

Baştan yazsam bol ajaxlı birşey oturturum, gerçi yine oturtulurda 0 dan daha kolay olur. birde oop yaparım tabi,  .net yada Java, tercihen .net

geçecez ona da 

ajax çok güzel bişey;

hocam v10 ne oldu ya :| gıladyo çıkmıycak dedi :| .net versiyon u bekliyos :/

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    bi okuyup üflemediğiniz kalmış...belki o da yapılmıştır + oha pardus 50.000 satır civarı değilmiydi???biraz daha kassan online işletim sistemi ha bi  de online linux lazım olurdu:D

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Forumun nasıl birşey olacağına bağlı.Kopya kod+hız=güvensizlik...

Oturup adam gibi birşey istiyorsan 10 ay

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarizmaTurk
    KarizmaTurk's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

Zaten polis HDD'i mümkün değil bulamaz :) Kabloyu takip etsen 5 dk. tutmaz be ki o kadar uzun kabloyla veri aktarım hızı ne olur Allah bilir:) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

- Bu forum baştan yazılsa nasıl olurdu?

+ Bok yazılırdı (: 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 8217 Toplam Mesaj: 38