Bu Forum Baştan Yazılsa Nasıl Olurdu?
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------
shockman bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
o değl diyorum olur olur bu forum silinse renede felanda yedek olmasa (vardırda olmasa) Rene kalpten gider vallaha :)) o da benim gibi hassas o konularda :)
-----------------------------4. Evi polis molis basarsa die tehlikeli bilgilerin bulunduğu, binanın dışındaki dvd deposunda bulunan yedek ki bunu, ben ve tanrıdan başka kimse bulamaz...
-----------------------------Bana çok iyi bir İlham verdin üstat, 500gb lik, Tehlikeli Bilgiler barındıran Harici Hd yi, Bina Dışında bir yere Monte edip Uzatma Kablo ile Yönetmek, Usb bir kablo İletim için Pek Sorun Arzetmez Kanaatimce. Thankyou. :)
Abiciğim "Tehlikeli bilgi, gizli bilgi vs.." gibi şeyler yazmayın şu foruma. Daha sonra "Acaba NSA, CIA, FBI, Fenerbahçe vs.. :D" tarafından izleniyor muyum diye konu açıyorlar.Bir sitenin yönetim panelindeki kod satır sayısı baya iyi bilgi verir. Kaç satır acaba? Benim siteninki 7000 civarında. Forum felan yok. Artık bir şeyi itiraf etmek istiyorum "Winamptaki, Unknown Artist" benim, oh be rahatladım :D.
-----------------------------Canım Her Olur olmaz Bok için Gelip sistemi Altüst ediyorlar, Tehlikeli Bilgi dediğim Ne anladın sen :) Gırgırına Bir Söylemdir, Hakikaten Tehlikeli bişeyleri olan yazarmı,hem bunu bilmeyecek kadar Aptal değillerdir değilmi. :)
Benim Özelim Girmemeleri Gereken Tehlikeli Bilgidir Nihayetinde. :)
-
shockman bunu yazdı:
o değl diyorum olur olur bu forum silinse renede felanda yedek olmasa (vardırda olmasa) Rene kalpten gider vallaha :)) o da benim gibi hassas o konularda :)
-----------------------------4. Evi polis molis basarsa die tehlikeli bilgilerin bulunduğu, binanın dışındaki dvd deposunda bulunan yedek ki bunu, ben ve tanrıdan başka kimse bulamaz...
-----------------------------Bana çok iyi bir İlham verdin üstat, 500gb lik, Tehlikeli Bilgiler barındıran Harici Hd yi, Bina Dışında bir yere Monte edip Uzatma Kablo ile Yönetmek, Usb bir kablo İletim için Pek Sorun Arzetmez Kanaatimce. Thankyou. :)
-----------------------------hocam ne mantık bu ?
kablo bağlıcanda evi basarlarsa kabloyu takip edip hddyi bulurlar :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Baştan yazsam bol ajaxlı birşey oturturum, gerçi yine oturtulurda 0 dan daha kolay olur. birde oop yaparım tabi, .net yada Java, tercihen .net
geçecez ona da
-----------------------------ajax çok güzel bişey;
hocam v10 ne oldu ya :| gıladyo çıkmıycak dedi :| .net versiyon u bekliyos :/
-
bi okuyup üflemediğiniz kalmış...belki o da yapılmıştır + oha pardus 50.000 satır civarı değilmiydi???biraz daha kassan online işletim sistemi ha bi de online linux lazım olurdu:D
-
Forumun nasıl birşey olacağına bağlı.Kopya kod+hız=güvensizlik...
Oturup adam gibi birşey istiyorsan 10 ay
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------Zaten polis HDD'i mümkün değil bulamaz :) Kabloyu takip etsen 5 dk. tutmaz be ki o kadar uzun kabloyla veri aktarım hızı ne olur Allah bilir:)
-
- Bu forum baştan yazılsa nasıl olurdu?
+ Bok yazılırdı (: