Bu Forum Baştan Yazılsa Nasıl Olurdu?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
o değl diyorum olur olur bu forum silinse renede felanda yedek olmasa (vardırda olmasa) Rene kalpten gider vallaha :)) o da benim gibi hassas o konularda :)
-----------------------------1. En yakın zamanlı yedek, backup sisteminn her gün sabaha karşı 5 sularında siteyi kapatıp aldığı yedek serverda durur...
2. sonraki en yakın yedek, ankaradaki evime ortalama 15 günde bir çektiğim site yedeğidir
3. her zaman yanımda duran flashdiskin içinde şfireli duran yedek
4. Evi polis molis basarsa die tehlikeli bilgilerin bulunduğu, binanın dışındaki dvd deposunda bulunan yedek ki bunu, ben ve tanrıdan başka kimse bulamaz...
5. Holynin bilgisayarındaki yedekler...
6. birde backup sistemi ile ilgili bi procemiz var ama daha hayata geçirmedik :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
o değl diyorum olur olur bu forum silinse renede felanda yedek olmasa (vardırda olmasa) Rene kalpten gider vallaha :)) o da benim gibi hassas o konularda :)
-----------------------------1. En yakın zamanlı yedek, backup sisteminn her gün sabaha karşı 5 sularında siteyi kapatıp aldığı yedek serverda durur...
2. sonraki en yakın yedek, ankaradaki evime ortalama 15 günde bir çektiğim site yedeğidir
4. Evi polis molis basarsa die tehlikeli bilgilerin bulunduğu, binanın dışındaki dvd deposunda bulunan yedek ki bunu, ben ve tanrıdan başka kimse bulamaz...
6. birde backup sistemi ile ilgili bi procemiz var ama daha hayata geçirmedik :)
-----------------------------4. bilgi benim aradığım şeydi, buyrun merkeze :D. Siteyi sadece asp den düşünmeyin, kendine ait güvenlik duvarı var.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------4. bilgi benim aradığım şeydi, buyrun merkeze :D. Siteyi sadece asp den düşünmeyin, kendine ait güvenlik duvarı var.
-----------------------------daha neleri vardır da biz bilmiyoruz :)
-
-----------------------------4. Evi polis molis basarsa die tehlikeli bilgilerin bulunduğu, binanın dışındaki dvd deposunda bulunan yedek ki bunu, ben ve tanrıdan başka kimse bulamaz...
-----------------------------Bana çok iyi bir İlham verdin üstat, 500gb lik, Tehlikeli Bilgiler barındıran Harici Hd yi, Bina Dışında bir yere Monte edip Uzatma Kablo ile Yönetmek, Usb bir kablo İletim için Pek Sorun Arzetmez Kanaatimce. Thankyou. :)
-
-----------------------------başımız da rene gibi bir üstatımız varken bu foruma heç birşey olmaz
edit:ayrıca rene bu evin dışındaki dvd deposunu nasıl keşfettin
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------4. Evi polis molis basarsa die tehlikeli bilgilerin bulunduğu, binanın dışındaki dvd deposunda bulunan yedek ki bunu, ben ve tanrıdan başka kimse bulamaz...
-----------------------------Bana çok iyi bir İlham verdin üstat, 500gb lik, Tehlikeli Bilgiler barındıran Harici Hd yi, Bina Dışında bir yere Monte edip Uzatma Kablo ile Yönetmek, Usb bir kablo İletim için Pek Sorun Arzetmez Kanaatimce. Thankyou. :)
Abiciğim "Tehlikeli bilgi, gizli bilgi vs.." gibi şeyler yazmayın şu foruma. Daha sonra "Acaba NSA, CIA, FBI, Fenerbahçe vs.. :D" tarafından izleniyor muyum diye konu açıyorlar.Bir sitenin yönetim panelindeki kod satır sayısı baya iyi bilgi verir. Kaç satır acaba? Benim siteninki 7000 civarında. Forum felan yok. Artık bir şeyi itiraf etmek istiyorum "Winamptaki, Unknown Artist" benim, oh be rahatladım :D.
-
-----------------------------Her ne kadar yazan holyle ben olsamda, kesinlikle söyleyebilirmki, bu şekilde sksen yazılmaz...
-----------------------------walla oyle skseler bu sekilde yazamam
-
Baştan yazsam bol ajaxlı birşey oturturum, gerçi yine oturtulurda 0 dan daha kolay olur. birde oop yaparım tabi, .net yada Java, tercihen .net
geçecez ona da
-
geçiş sinyalleri verilmeye başladı :)
-
he forum webwiz editi,hatta takıldığımız yeri webwiz coderine soruyoruz
eheh