Bu Hafta Çıkan Karikatürlerden Seçmeler
-
IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------@HaYVaN Konuya Çok Çok Saçma Bir Açıdan YakLaşıyorsun. Siyasi Görüşünden DoLayı BunLarı Da söyLüyor oLabiLirsin Ama Bence biraz GörüşLerinden SoyutLanıp GerçekLeri Görmen Gerekiyor. Sana Tek CümLe söyLüyorum : "Bu AdamLar üLkeyi Satıyor !"
Ha üLkeyi NasıL SatıyorLar Da Dersen Uzun Uzadıya Konuşuruz.
Benim Vermiş oLduğum Kapakta VeriLmek İstenen Mesaj Apaçık Ortada. Zaten SoL Üstte De Tayyip'in "Herkes 3 Çocuk Yapsın" Deyişine O YüzLer KonuLmuş. 3 Çocuk Yapıp Doyuramayıp,Giydiremeyip,GeLecek Vaad Edemedikten Sonra Neye Yarar ?
Tayyip Diyor Ki Kişi Başına Düşen MiLLi GeLir 10.000 $ . Nerde Bu ParaLar Nerde BiLiyor Musun ZenginLErin CepLErinde.oLan Bana Sana oLuyor.
Son Söz oLarak DüzenLi Bir ŞekiLde Penguen oKusaydın Bugün Bu LafLarı SöyLemiyor oLacaktın. Madem Görüşünü Savunuyorsun. Bu Hafta Bir Penguen aL. Eğer Orda YaLan Ya Da Provakasyon Adına birşey buLabiLirsen ( Ön Yargısız) GeL Yine KonuşaLım.
-----------------------------
Peki penguen neden Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'daki konuşmalarından bazılarını çizmedi. Neden zarar eden çiftçiye yapılacak ödeneğe değinmedi? Anca başörtüsünü çizer :)
3 çocuk demedi tayyip 4 dedi ki ben 8 sene önce ayda bir iki kere etli yemek yiyebiliyordum. Şimdi vallahi dondurucuda 1-2 kilo et var :) 8 sene önce bunu hayal edemezdim.
Babam 8 sene önce çalıştığı yerde çalışıyor. Şimdi yalan atmıyalım. Kişi başına gelir yükseldi ben bunu hissediyorum. Eğer sende 20 yaşındaysan ve 12 yaşlarında durumun nasıl olduğunu hafızana getirirsen gelirin arttığını görürsün.
Ama dediğin doğru. Paranın çoğu doğan gibilerin cebinde :) Uzan'ın cebinde :) Ama tayyip bunlarıda çekiyor bence... Zaman...
-
@HaYVaN Bütün SoruLarın Ve SavunmaLarına Cevaben Bak Derim Bu LinkLere
http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak293.jpg
http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak311.jpg
http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak316.jpg
http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak251.jpg
http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak271.jpg
http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak210.jpg
-
@HaYvAn
Dondurucunda 1-2 kiLo etmi var ?
Hangi dini tarikata mensupsan söyLede bizde gireLim bizimde dondurucumuzda 1-2 kiLo et oLsun =) ?
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------@HaYvAn
Hangi dini tarikata mensupsan söyLede bizde gireLim bizimde dondurucumuzda 1-2 kiLo et oLsun =) ?
-----------------------------Valla hocam internetin 49 lira olduğunu saysak, etin kilosu 15 lira olsa 3 kilo et alıp dolapta bekletebilirsin :| Şimdi abartma bu olayı. Belki benden daha iyi yaşıyorsundur. Web Sayfan: bizkackisiyiz.ğom Sen açlıktan öldüğünüde iddaa edersin hocam, normal :)
Ayrıca diğer karikatürler hoş ama başörtüsünü provake etmedikleri sürece. Bush'lu olanı yine malca ama diğerleri güzel afferim.
-
@HayVan
ProfiLindeki Bu Yazıdan Sonra diyecek Birşey buLabiLecek Misin Gerçekten Merak Ediyorum :
DJ_Alper bunu yazdı:
hacılar 96 bin kişi daha artı işsizler kriz geliyor daha da çoka rtacak şu 1 yıl içinde iş bulmaya bakın yokda bk bulursunuz :)
Hocam neyine kriz geliyor?
İktidar olan partiye kapatma davası açılıyor, ergenekon gibi çok kompleks bir kavram üzerinde tartışılıyor... Bunlarda yetmiyor komşu savaşa giriyor.! Amerikan borsası alt üst oluyor.! Amerikanın en köklü bankaları iflas ediyor:
Sonuç? Türkiye sapasağlam ayakta...
Sence bu olaylar önceki yönetimde yaşansa ne olurdu?
Artık yok öyle anayasa kitabının atılmasıyla krizin oluşması gibi bi dalga :) Sağlam yoldayız biz; sen daha krizi çok beklersin.
hocam ileriki tarihlerde bu sözlerini hatırlatırım :|-----------------------------------------------------
DoLarın 1.700 Euro'nun 2.100 oLduğu Bir üLke HaLa Ayakta DeğiL mi ?
HakLısın
Durmak Yok YoLa Devam !
-
HaYVaN bunu yazdı:
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------@HaYvAn
-----------------------------Valla hocam internetin 49 lira olduğunu saysak, etin kilosu 15 lira olsa 3 kilo et alıp dolapta bekletebilirsin :| Şimdi abartma bu olayı. Belki benden daha iyi yaşıyorsundur.
Ayrıca diğer karikatürler hoş ama başörtüsünü provake etmedikleri sürece. Bush'lu olanı yine malca ama diğerleri güzel afferim.
Yaw söLe hocam vaLLa aramızda pişt ;) :) Şimdi matematik konularından okuduğunu varsayıyorum çaLışmadığınıda varsayaLım bu zamanda normaL bi memurun biLe evine doğru düzgün et girmezken nereden geLiyor bu değirmenin suyu peder bey imam fiLanmı :D ? Şimdi sorguLamıyorum yanLış anLama sadece bi merak.. -
IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------DoLarın 1.700 Euro'nun 2.100 oLduğu Bir üLke HaLa Ayakta DeğiL mi ?
HakLısın
Durmak Yok YoLa Devam !
Hocam kriz geldi mi? Aksine araba fiyatları düşüyor. Dolar yükseliyo araba fiyatı düşüyor :) Millet borsasını kapatıyor.(rusya japonya...) İflas bayrağını çekiyor ülkeler. Türkiyenin gün boyu açık.Türk Hava Yolları Bi dünya uçak satın alıyor. Hemde bundan türkiye kazançlı çıkıyor. Krizden türkiye kazançlı çıkıyor var mı tarihte böyle bişey. Sen dolar yükseldi diye kriz geldi diyorsun. Oysa krizin ne demek olduğunu bilmiyorsun.
Biz kaç kişiyiz xD Sen bunu bilirsin xD
Rave memur internet alabiliyorsa evine ki sen almışsın. Ette alabilir rahat ol :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------DoLarın 1.700 Euro'nun 2.100 oLduğu Bir üLke HaLa Ayakta DeğiL mi ?
HakLısın
Durmak Yok YoLa Devam !
Hocam kriz geldi mi? Aksine araba fiyatları düşüyor. Türk Hava Yolları Bi dünya uçak satın alıyor. Hemde bundan türkiye kazançlı çıkıyor. Krizden türkiye kazançlı çıkıyor var mı tarihte böyle bişey. Sen dolar yükseldi diye kriz geldi diyorsun. Oysa krizin ne demek olduğunu bilmiyorsun.Biz kaç kişiyiz xD
-----------------------------Biri Beni öLdürsünnn :|
Araba FiyatLarı Düşmüş, Türk Hava YoLLarı Uçak aLmış, Türkiye KazançLı Çıkıyormuş. MiLLet Aç Kardeşim Aç. BunLar MiLLete Ne Kazandırıyor. Biz FarkLı KesimLErden Konuşuyoruz. Peki Sen bunLarın Ne Demek oLduğunu biLiyor Musun ?
Ben anLayacağımı anLadım Senin Bu Son Mesajından Sonra. Benim İçin Bu Konu İçin Son CümLem :
Durmak Yok . Tayyeap'e Devam ...
-
@hAyVaN
İşte asıL sorunda bu.. Memur evine hem internet hem et nasıL aLabiLiyor bunu merak ediyorum ki bir memur ev kirasını biLe zar zor öderken =) ?
-
Benim galeri işiyle ilgilenen arkadaşım var bana araba fiyatları düşmüş diyor.
Türk hava yolları 15 milyona uçak satın almadı mı? Bundan da %66 gibi bi oranla kar etmedi mi? Hemde krizden elde etmedi mi? Yalan öyle bişey yok dersin sen. Çünkü kaç kişi olduğunu sayıyorsun. Sandıkta bakıcaz kaç kişisiniz :)
Millet açmış. Vallahi billahi tillahi 7 sen öncekinden kat kat rahat bizim millet. Tabii sen kaç kişiyiz diyosun ya bunlara inanmak istemiyorsun. Öyle ya öyle olsun öyle... Hadi eyvallah.