Bu Hafta Çıkan Karikatürlerden Seçmeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Armigerovs bunu yazdı:
    -----------------------------

ya tamam penguen baya  baya koparıyor milleti fakat.

hep akp'ye gidior.Bu aq chp ye nie hiç bi yorum bi karkatür yok oysa o kadar malzeme varki tam katrajlık yani Chp nin suanki halini çiz çiz bitiremen ama 1 tane yok nedense aq yerinde

http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak298_01.jpg

http://www.penguen.com/content/Kapak/penguen_kapak304.jpg

http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak251.jpg

http://www.penguen.com/content/Kapak/243_kapak243.jpg

http://www.penguen.com/content/Kapak/kapak123.jpg

bunlar daha kapak..

http://www.penguen.com/content/Gundem/gund30102.jpg

http://www.penguen.com/content/Gundem/ana30702.jpg

http://www.penguen.com/content/Gundem/gund2990105.jpg

bunlarda sitesinden sadece bir kaçı 

pengueni takip etmeden yorum yazmayın... internet sitesindekiler de dergidekilerin tümünü içermiyor..

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

HeadBanger'a katıLıyorum ikisi ayrı şeyLer

Başörtüsü başı örter,saçLarı yağmurdan korur, kafayı rüzgardan korur... üretim ortamLarında üretiLen mamuLLeri saçtan korur...

Türban zekayı,ruhu ve hür iradeyi örter..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    FinGoLFiN bunu yazdı:
    HeadBanger bunu yazdı:

ah bea hayvan vah sana..hacı google amcama sevk ediyorum seni..

başörtüsü ile türban aynı deildir....ayrı ayrıdır..türban diyince herkezin aklına başörtüsü geliyor nedense...

Dünyada sapka kanununa sahip tek ulkeyiz bunu biliyor muydun ??

Bu ozgurlugun kısılınca sesin cıkmıyor

Ama baskaları ozgurlugu kısılınca sesini cıkartıyor ve sen bundan rahatsız oluyorsun

Soyler misin bana neden ??

ben öyle bir kanunu tanımıyorum..şapka takmam ya da takmamam kimseyi ilgilendirmez..ayrıca başkalarıda beni ilgilendirmez ben sadece ufak yanlışlığı düzelttim  sorunun warsa bunu bu konudaki üstteki mesaja deil 

destek@tahibat.com  a anlat ;) 

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    FinGoLFiN bunu yazdı:

Yazdıklarımın, senin soylediklerinden sonra gelmesinin nedeni diğer insanların yazdıklarımın nereden geldigimi bilmelerini istemem

Devam edecek olursak, sapka kanunu gibi , basortusu yasagı gibi sacma sapan seyler bitek bizim ulkemizde var neden ?

Ayrıca basortusu takanları beyni uyusmus gibi gosterenlere soyluoyrum

Boxer, kot pantolon giyip da.ss..akları sıkısmıs ve dolu bozulmuslar

nasıl hosunuza gittimi hak ettiginizi dusunuyor musunuz ?

Oyle yada boyle ben rahiplerin yaz gunu siyah giyinmesiyle dalga gecersem yada metalcilerin yaz gunu aynı sekilde siyah giyinmeleriyle dalga gecersem insanlıktan cıkmıs bir hayvan olurum

hocam ben halen senın ne anlatmak istediğini anlamış deilim..

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:) eğer kutsallık bezde olacaksa ayıp yerleri örttüğü için en kutsal bez parçası dondur !!!

Bununda üstüne tartışmaya gerek yok..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Gâh eserim DoLar gibi
    Gâh tozarım Euro gibi
    Gâh akarım PetroL gibi
    Gel gör beni Tayyip,BunLar Beni neyledi !

Ya elim al kaldır beni
    Ya Yanına aLdır beni
    Çok ALdın güldür beni
    Gel gör beni Tayyip,Hayat PahaLıLığı Beni neyledi !

Ben yürürüm ilden ile
    Tayyip anarım dilden dile
    EmekLi Çocuğuyum halim kim bile
    Gel gör beni Tayyip,EmekLiLik Maaşı Beni neyledi !

Memur oluban yürürüm
    Ol Maaşı düşte görürüm
    Uyanıp Yine MeLuL olurum
    Gel gör beni Tayyip,GeL Gör Emekçi oLmak neyledi !

Düet : IroN EagLe & Yunus Emre

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

@fingolfin

tayyip dinci değil. bunu bende kabul ediyorum.fettullah gülen'in en zeki adamı.amerikanın köpeği olduğu doğrudur.

sen şimdi dinle alakası ne o zaman diceksin.onu da acıklayalım.

cok sukur ki dünyanın en güclü kara ordularından birine sahibiz.

gecmis zamanda oldugu gibi; bi ülkeyi dışardan fethedemiyosan icerden fethedersin.ve biz Türk milleti için din dediğin zaman olay biter.

kısacası sen bizi müslüman olduguna ikna edersen iktidarı kapmışsın demektir.

@hayvan

ülkenin satılmasıyla gelen paralar dicek kadar komik deilim.

türkiye'de bi bankadan kredi aldıgın zaman (yuvarlak rakamlarla konusucam daha kolay anlaman acısından) 100.000 YTL kredi aldığın zaman bunu 10 yılda 160-170.000 YTL gibi rakamlarla ödersin.ancak lehman brothers cok dusuk faizle kredi veriyo batmalarının asıl sebebi olmasa da bi sebebi bu.

batma sebebine gelelim.

mortgage olayları felan vardı bi aralar hatırlarsınız.fortis'e gidersin 100.000 YTL ev kredisi alırsın. 10 yılda toplam 130.000 YTL ödemek koşuluyla anlaşırsın.Ama bi şartları var.borcun tamamen bitene kadar ev fortis'in üzerinedir.lehman brothers gelir,fortis'ten bu evi 120.000 YTL ye alır. 10 yılda 130 almaktansa tek seferde 120.000 almak daha mantıklı gelir tabi :) fortis aradan cekilir. sadece parayı lehman brothers'a aktarmakla yükümlüdür artık :)

lehman brothers'ın derdi ne ? 10.000 YTL'lik kâr degil tabii ki :)

bunun gibi yüzlerce evi kendi üzerine geçirir. ve ev başı gelcek olan 130.000 ytl yi kendindeymiş gibi gösterir.bütçesi yüksek gözükür.hisseleri değer kazanır.

tabi sokakta yaşayan adama bile kredi kartı verildiği bi dönemde kredi çeken herkesin ödeyemeyeceği bariz ortada.

nakit gösterdiği paralar eline gelmeyince yavaş yavaş cöküse gecer ki (yalan olmasın tam hatırlamıyorum) 36$ civarında olan hisse değeri iflasın acıklanmasının hemen ardından 0.2 cent'e düşer.

türkiye'deki bankalarda faizler hep daha yüksektir. bu yüzden batma gibi bi durum olmaz.

ayrıca dolar arttı para kazanıyoruz gibi bi mantık yürütüyosan 3 kuru$luk ekonomi bilginle tartışma.

her ülkenin öngörülen bi para basma miktarı vardır.kagıt var mürekkep var hadi para basalım diyemezsin.

misal senin dışarı 100.000$ borcun var ve dolar 1 YTL. dogal olarak senden cıkacak olan para 100.000 YTL'dir. ama dolar düştü 700Ykr oldu. 70.000 YTL borcluyuz artık dimi ? oley kardayız :) ama sattıgın ihrac ettigin malında degeri düşer. 100.000 YTL aldıgın maldan 70.000 YTL alırsın. aynı şekilde dolar yükselirse dışarıya ihraç ettiğimiz maldan daha fazla aldık. ooo iyiye gidiyoruz diyemezsin cünkü borcunda aynı oranda artar.hiçbir zaman ülke içerisindeki para artmaz veya azalmaz.sabit bir miktar vardır. sadece piyasadan cekilir veya geri gelir.

hee bu arada az önce haberlerde gördüm. ülkenin durumu cok iyi vatandas cok mutlu para cebine batıyo diye dogalgaza 14% zam gelmis :)

ama bundan sonra siyaset hakkında tartısmak istemiyorum.atgözlükleri sizde oldugu sürece şu yazdıklarım benim parmaklarımın sizinse beyninizin yorulmasına sebep olur.zira biz bunu yıllarca tartışsakta sen onu savunursun  ben bunu savunurum.o yüzden gereksiz yere zaman kaybetmenin anlamı yok.hadi git matematik calı$ sen. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Tayyip bi kere beni seçerseniz başörtüsü serbest olacak diye bişey demedi. Yoksa dedi mi?

Neyse... Adam geldi tek başına iktidar oldu. Bi 5 yıl geçti üzerinden. Sonra adam bi yasa çıkarmaya kalkıştı. Nedir bu yasa üniversitede başörtüsü serbest olacak ki yargıya duyulan saygıdan karar iptal oldu. Ben olsam bi yasa daha çıkarır başörtüsünü serbest ederdim. Helal olsun hükümete ki yargıyada saygı duyuyor.

Bunu tek başına iktidar oluşundan 5 yıl sonra yapmaya yeltendi :)

Yahu ben üniversite giriyorum gelen kızlar kapıda o başörtülerini çıkarıyorlar, köşede de iki tane karı hahahah gülüyo onlara... Yani bu başörtü serbest olsa kıyamet mi kopacaktı. Gerçi yobazlar kopacak diyor:

Şimdiki yobazlar "laiklik elden gidiyor!!! vurun kahpeye!!!" demiyolar mı...

Sonra diyelim ki bu hükümet dini kullanıyor... Peki niye bi islam birliği kurma peşinde değilde, Avrupa Birliğinin peşinde? Ne bileyim dini kullansa bence islam birliği kurmak isterdi. Hani dinci olan biride islam birliğini kuracağım diyene belki erbakana oy verirdi.

Sonra ne oluyor? Bütün ermenilerle görüşüyor, yahudilerle iş kuruyor, hristiyanlarla neler neler yapıyor. Sonra bu başbakan dinci deniyor. Yaw bu başbakan erbakan gibi ben şeriati mi getirecem diyor?

Madem din ise neden saadet partisi değilde akp çıkıyor oraya :)

/

Başörtüsünü provake etmek istese islam birliğinide ister. Bizim fakülteye geldi konuşma yaptı >> din adına hiç birşey söylemedi. Başörtüsü adına hiç birşey söylemedi :) Tek söyledikleri zarar eden çiftçi. Terör... başka bi konu konuşmadı. Kaldı ki başörtüsünden vaz geçti. Şimdi oyları düşecek mi :) Düşmez. Millet ikiye bölünmedi. Sadece chp taraftarları oy kazanmak için bu türden oyunlara başvurdu.

Türk Bayrağını provake etti. Neymiş (seçimden önce) cumhuriyet mitingi. Laiklik elden gidiyor mitingi. Alalım bayrakları çıkalım mitingi :)

Atatürk'e saygı mitingi. İnanıyorum ki bunu yaptırtanların hepsinden kat kat daha fazla Atatürk'e saygı duyuyordur Tayyip.

Edit// Erbakan konuşmasında resmen şeriat getirecem diyor siz tayyibin daha yobaz olduğunu düşünüyorsunuz yine :) Siz sadece tayyibi görmek istemiyorsunuz tek sorun bu. Karısı başörtülü başbakan istemiyorsunuz belki :) Neyse...

Güneydoğuda yapılacak çiftçinin zararını ödeme yazısını hiç bir penguen yazmadı ama başörtüsünü yazdı hepsi :)

Her türlü sandık gösterecek gerçekleri... Başörtüsü girişimi yok ama tayyip yine birinci çıkacak :)

helal hoca seni hep desteklemişimdir bravo

ttnet e kotam girsin
Toplam Hit: 7810 Toplam Mesaj: 59