folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Bu İdaanamaeden Ceza Alırmıyım (Resimli)

Bu İdaanamaeden Ceza Alırmıyım (Resimli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Az önce avukat aradı abi dava düştü beraat ettiniz dedi, ama davayı açan yavşak, davayı yargıtaya götürme hakkı varmış. Puşt kesin orayada gönderir davayı, şimdi www.turkiye.gov.tr adresinden dava sonuçu baktım orada Duruşma Devam Ediyor diyor,

O.Ç. Davayı temyize götürmüş, :) götleğin 3-5 tane temiz arsası vardı oraya ben haciz koyduracaktım, benden önce ziraat bankası koydurmuş, hayır o değil bu yavşağın ifadesini alan savcı, hakim demiyormu ulan karar verilmiş daha ne konuşuyorsun, madem sen bu kadar temizsin iyi niyetlisin hani ödediğin senetler hani ödediğin evrakların makbuzları, yürü git yalan beyandan ben ceza açarım demiyor davayı temyiz ettiriyor,

http://c1208.hizliresim.com/10/g/bvgs1.jpg

hocam bu işin sonunda tüm avukat masraflarına istinaden bir dava açıp avukata ödediğin parayı da bu yavşağa kitleme ihtimalin varmı bi araştır istersen. okurken ben ayar oldum.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Az önce avukat aradı abi dava düştü beraat ettiniz dedi, ama davayı açan yavşak, davayı yargıtaya götürme hakkı varmış. Puşt kesin orayada gönderir davayı, şimdi www.turkiye.gov.tr adresinden dava sonuçu baktım orada Duruşma Devam Ediyor diyor,

O.Ç. Davayı temyize götürmüş, :) götleğin 3-5 tane temiz arsası vardı oraya ben haciz koyduracaktım, benden önce ziraat bankası koydurmuş, hayır o değil bu yavşağın ifadesini alan savcı, hakim demiyormu ulan karar verilmiş daha ne konuşuyorsun, madem sen bu kadar temizsin iyi niyetlisin hani ödediğin senetler hani ödediğin evrakların makbuzları, yürü git yalan beyandan ben ceza açarım demiyor davayı temyiz ettiriyor,

http://c1208.hizliresim.com/10/g/bvgs1.jpg

hocam bu işin sonunda tüm avukat masraflarına istinaden bir dava açıp avukata ödediğin parayı da bu yavşağa kitleme ihtimalin varmı bi araştır istersen. okurken ben ayar oldum.

Şu an zaten benim alacağımın üstüne faizi geliyor ayrıca avukat şirket avukatı olduğu için ek bir para vermiyorum ona, ama avukat bu iş için ekstradan yaptığımız masrafların parasını filan alacak ilan verme vs... gibi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

bakin beyler ;

Bono yani senet yoluyla icra işlemleri şu şekilde yapilir, icra takibi Başlatilirken Senetler icra dairesinin kasasında kalır ve borçlu borcunu icra dairesine yatirdigi zaman borcu bitince ordan alir senet'i yırtar atar.

Diğer Bir Husus ; Eğer Adam senetleri ödediyse ve elinde belge varsa hapı yuttun demektir.

kaldiki Adamın Adına düzenlenmiş Senetlere itiraz süresi 10 gündür. 1 0 günden sonra takip kesinleşir ve her türlü ödemiş sede bir daha ödemek zorunda kalır yasal süreyi aştıgı için

aklıma Takılan bir şey daha var madem dürüst iş yaptiniz da ne diye panikle Ceza alırmıyım diye sorarsan anlamış değilim,

mehmetcan tarafından 14/Ağu/12 11:30 tarihinde düzenlenmiştir

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    mehmetcan bunu yazdı

bakin beyler ;

Bono yani senet yoluyla icra işlemleri şu şekilde yapilir, icra takibi Başlatilirken Senetler icra dairesinin kasasında kalır ve borçlu borcunu icra dairesine yatirdigi zaman borcu bitince ordan alir senet'i yırtar atar.

Diğer Bir Husus ; Eğer Adam senetleri ödediyse ve elinde belge varsa hapı yuttun demektir.

kaldiki Adamın Adına düzenlenmiş Senetlere itiraz süresi 10 gündür. 1 0 günden sonra takip kesinleşir ve her türlü ödemiş sede bir daha ödemek zorunda kalır yasal süreyi aştıgı için

aklıma Takılan bir şey daha var madem dürüst iş yaptiniz da ne diye panikle Ceza alırmıyım diye sorarsan anlamış değilim,

Panikle ceza alırmıyım diye sormak, o nasıl oluyorsa nasıl anladiysan onu, Konuyu en baştan oku ceza almadım beraat ettim, şu an alacağımın tahsili için üzerine kayıtlı olan ne varsa hepsi ipotekli, ayrıca ticaretle uğraşıyorsan sende bilirsin borcunu ödememek için pislik insanlar ne piçlikler ediyor, allah karşılaştırmasın o tip insanlarla ama arada çıkıyor böyle götlekler,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 7852 Toplam Mesaj: 45