folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bu Kadarda İnsafsız Olunmaz

Bu Kadarda İnsafsız Olunmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

The_Pilot bunu yazdı:
    -----------------------------

by_Tet bunu yazdı:

ülkeyi batırıyormuş çok merak ediyorum? Din bize sahte şeyhlik yapın mı diyor vurgun yapın mı? Din diyorsun? Din adamları demiyorsun? Yoksa dediklerinden haberin mi yok.

Hayır Benim gerçeğim falan değil Genel Durum Budur. Din Derim Din adamı derim, Neresinden anlarsanız anlayın. Ayrıca Size İzahat vermek gibi bir sorunumda yok.

--------
    yıllarca her boka dini Tanrıyı karıştıra karıştıra, Sahtekarları yalancı dolancılarıda musallat ettiniz işte. Buda benim sorunum değil.

Başı açığa Türban, İçki İçene İman, soran kimdi ?
    bak şimdi ne hale getirdiniz Ortamı.

Başkada Yorum Yapmayacağım Bunlar yeter size.
    Ben 1 Cümle Yazdım Büyüttükçe Büyüttünüz.

Ayrıca Burası bir din sitesi değil. Sizdede İman Ölçer Programı Yoksa Sorun Yok :D
    iyi forumlar.

Burası forum sitesi değil aydın arkadaşım. Suç dinde değil dediklerine göre suç dini kullanan kişilerde. Her dinine düşkün insanın yobaz olmadığını biliyordum. Her dinsizim diyenin de bilgili olmadığını öğrenmiş olduk.

iyibu! yeniden..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

by_Tet bunu yazdı:

Burası forum sitesi değil aydın arkadaşım. Suç dinde değil dediklerine göre suç dini kullanan kişilerde. Her dinine düşkün insanın yobaz olmadığını biliyordum. Her dinsizim diyenin de bilgili olmadığını öğrenmiş olduk.

Benim fikirlerim değişmez. Hepinize Aynı gözle Sizin Bakacağım Sizin gibi.Sırf Sizdeki Karacahillerin Her başı Aşığa, Her İlim Bilimden bahsedeni Ateist Olarak gördüğü gibi. Sizin dediğiniz gibi aynı, Mesela her Dindarım diyen Beni 100 de 100 Ateist ilan etmiştir Şu yazılarımdan dolayı. Bende Her dindarım diyeni Cahil İlan ediyorum. :D İşte Bu yüzden Hiç değişmem bundan sonra :)

Bana Birşey Kanıtlamanıza gerek yok, gidin Kendi Kendinizi sorgulayın İlk önce.

hadi iyi forumlar. Bak dalgana =)

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

şimdi arkadaşlar kanun tam yürürlüğe girmedi hemen  celallenmeyin yapacak tek şeyimiz var tbmm mail göndermek bimerden şikayette bulunmak olmadı toplu bir yürüyüş yapmak

birde konuyu neden dine bağladınız ben anlamadım?

e-mailler

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/mv_e_posta_sd.uye_e_posta

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The_Pilot
    The_Pilot's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

şimdi arkadaşlar kanun tam yürürlüğe girmedi hemen  celallenmeyin yapacak tek şeyimiz var tbmm mail göndermek bimerden şikayette bulunmak olmadı toplu bir yürüyüş yapmak

e-mailler

mail atsak Maile Bakacaklarına eminmisiniz Geri döneceklerine? Bari Tek Tek Değil, Aynı Maili Birimiz yazsın hepimiz Yollayalım belki faydası olur :D

http://www.youtube.com/watch?v=qhXcjiTOQzg Bana Ait Değil Ama, Yinede Onu Çok Seviyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

by_Tet bunu yazdı:

The_Pilot bunu yazdı:

by_Tet bunu yazdı:

ülkeyi batırıyormuş çok merak ediyorum? Din bize sahte şeyhlik yapın mı diyor vurgun yapın mı? Din diyorsun? Din adamları demiyorsun? Yoksa dediklerinden haberin mi yok.

Hayır Benim gerçeğim falan değil Genel Durum Budur. Din Derim Din adamı derim, Neresinden anlarsanız anlayın. Ayrıca Size İzahat vermek gibi bir sorunumda yok.

--------
    yıllarca her boka dini Tanrıyı karıştıra karıştıra, Sahtekarları yalancı dolancılarıda musallat ettiniz işte. Buda benim sorunum değil.

Başı açığa Türban, İçki İçene İman, soran kimdi ?
    bak şimdi ne hale getirdiniz Ortamı.

Başkada Yorum Yapmayacağım Bunlar yeter size.
    Ben 1 Cümle Yazdım Büyüttükçe Büyüttünüz.

Ayrıca Burası bir din sitesi değil. Sizdede İman Ölçer Programı Yoksa Sorun Yok :D
    iyi forumlar.

hocam onun demek istediği din tüccarlıgı yapıp halktan oy toplamaktan bahsediyor.

türkiyede din denildiği zaman akan sular duruyor.halbuki en allahsız şerefsiz hükümet bu hükümet.bunu kimse anlamıyor.aslında oyların çoğu din tarafından diil yandaştan geliyor.dagıtırsan parayı rüşvet gibi böle olur.alırsan heryere yandaşını böle olacak.sonra ttneti ararsın çıkar karşına bi bok bilmeyen adam.e nası geldi o adam oraya ? torpil yandaş..yoksa mümkün mü bi bok bilmeyen adam oraya gelecek..

yunanistan batmış mış..tayip lafını ediyordu nooldu da sustu.cevap veremedi.

yunanistan başbakanı dedi ki fert başına düşen milli geliri 10bin dolar olan ülke benim batmışlıgımla konusamaz dedi susutu.yunanistanın milli geliri 21bin dolar.adamlar 10bine düşürseler zaten batmaktan kurtulurlar.

bu milli gelirde 10bin dolar ama nası 10bin dolar...sallamasyon 10bin.

imf ye borç verir hale gelmişiz büyük yalan.o borcu nası verdiğimizi gidin bi araştırın bu akplilere sölüorum..

kimse hikaye anlatmasın.

türkiye bi batağa saplandı.artık çıkışıda yok.tayyip gittiği anda türkiye batar.yada tayyipin ekonomi stratejisini uygulayacaklar.oda zaten ülkeyi tamamen dışa bağımlı yapar.yemişim öle ekonomiyi..

bu akpliler ekonominin e sinden anlamayan insanlar diye düşünüyorum.azcık bişi bilseler zaten akp ye oy vermezler

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

e-mailler

orda işçi kasabı bir bakan varken bu yalvarmalar fayda etmez.eline almış bir bıçak tek görevi işçi öldürmek. katletmek.ahirette görüşeceğiz elbet yada ahireti geçtim bir gün Allah büyük ya olurda bi yerde karşılaşırız vekillikten sonra görüşürüz.
    aqqepelisininde akepesizinde hiçbiri umrunda mı lan bu bakanın ? işçi nin aqqepelisi olanı ayırıyor mu ssk da sen aqqeli işçisin diye onlarında anmmına koyuyor işte bunu niye anlamıyoruz anasını sattımın dünyasında. aqqepelinin tazminatının anmnmı na koymuyor mu sanki.

geberelim ajjmına kodumun yerinde altta kalanın canı çıksın ölelim şu lanet dünyada. isyan ediyorum arkadaş isyan artık hiçbirşey umrumda değil. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

The_Pilot bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

e-mailler

mail atsak Maile Bakacaklarına eminmisiniz Geri döneceklerine? Bari Tek Tek Değil, Aynı Maili Birimiz yazsın hepimiz Yollayalım belki faydası olur :D

mail bile atmam olsun anasını satim.hak ettik.inş yaparlar..bi kömüre muhtac olur ins bu halk..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Turkiyeye sirf annem ve babam yalniz yaslanip da olmesinler die geri donucem tek kardes oldugum icin lanet ediyorum bazen askerligi ayri dert adaletsizligi ayri dert a.k  ailemi bi ikna edemedim vatandaslikdan cikmak icin he deseler turkiyenin sinirina bile bir daha yaklasmam 

ulan bu adamlarda insan birazda onlara verelim demek yok gelen gecen ishciyi mazlumu yoksulu s.kio

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    müslümanım diyen kendi kendine müslümanım ben demek ne demekse müslüman memleketini haçlılar yönetiyorsa müslüman dindaşını bombalarla imha ediyorlarsa müslüman ülkeler birer işgal olunuyorsa bu sivil olarak diyorum,israil 9 vatandaşımızı katledip gık diyemiyorsan ve üstüne üstlük israilin BM de filistin üzerinde her türlü hakkı kullanması meşrudur kararını türkiye sayesinde alıyorsa kusura bakma benim gözümde en aşağılık embesiller o sahte din uşaklarıdır.atalarımız mezarlardan ayağa kalkmış yüzü kapalı utanç bekliyor biz ise kafirlere türlü taklalar atıyoruz yeşil komünist bir dinci tayfa sayesinde. Konu başlığında sadece işçilerin köle olmasını anımsatmış enseyi karartmayın sadece akdenizde 150 km kare karasuyumuz elimizden çıktı 2 adamız yunanlılara teslim edildi.memleketin 5 te 1 i anglo sakson dünyayı yöneten şirketlerin kontrolüne girdi.bana bunları inkar eden allah din kitap demesin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Forumda siyaset yasak hocam.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
Toplam Hit: 7523 Toplam Mesaj: 57